Анкета: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анкета: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал?
Националният отбор да не ви е буклукчарник та събирате всякакви?
Анкетата спокойно може да се преименува на Левски или на ЦСКА си фен.Някои даже го сравни с Бибишков. 

При положение че имаме Мицански не мисля че Платини има място в отбора !!1
-
На линия
На Жо бяха тръгнали да му вадят паспорт, но незнам дали стана тая работа ...kpacubua написа:Направо да взимаме Гара Дембеле, Платини, Маркиньос, Присо, Мораеш, Жоазиньо
Той определено е човек, който е класа и би помогнал много на България.
Нямаме друг толкова остър флангови играч ...
- Captain Stottlemeyer
Re: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал????
ralka_levskarka написа:Captain Stottlemeyer написа:П.П. Що се отнася до турците, се сещам веднага за един турчин, който играе в "Реал" - Мадрид и в националния отбор на Германия.
За Йозил ли става дума? Той не е ли наполовина немец и наполовина турчинНещо такова мисля, че беше
Родителите на Йозил са турци. Той е роден в Гелзенкирхен. Йозил е мюсюлманин, дори си мърмори под носа стихове от Корана преди всеки мач.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Искам си Акаунта написа:Ботев1921 написа:Ами незнам погледнете отбора на Германия и преценете те колко чужденци има в отбора си пък на кое място са в ранклистата на ФИФА ако един чужденец има качества и се раздава за отбора си защо селекционера да не го вземе?
Що не вземеш първо да провериш къде са родени "чужденците" в Бундестима .Скоро някъде бяха писали , че Йозил не можел да говори добре "майчиния си език " ... Ама това са подробности .....
Клозе и Подолски са родени в Полша, съответно в Ополе и Гливице. Иначе др. Георги Пирински (примерно) е роден в Ню Йорк, но той е толкова американец, колкото аз съм ескимос...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Не знам защо си чешете езиците напразно.Л.Пенев каза точно- може евентуално да повикам Платини.
Нито има паспорт нито е казал че ще играе.
Нито има паспорт нито е казал че ще играе.
В събота я гледах вашата "звезда" във Варна - много рядко се срещаше с топката 

-
Против! Това не клубен , а НАЦИОНАЛЕН отбор и в него трябва да играят само БЪЛГАРИ!С викането на чужденци се обезсмисля понятието "Национален отбор"! В българския национален отбор се викат най-добрите българи!
- CS -KA -KA
хаха ,за какво ни е този 30 годишен пенсионер ,да носи на Божинов екипа ли 

истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
Върни се в “Футбол - България”