Черноморец - Етър 1924 FT. 2-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец - Етър 1924 FT. 2-1

Мнениеот k.dimitrov » 11 ное 2012 22:16

Искам си Акаунта написа:Това което ми прави впечатление обаче е отвратителното състояние на терена . Дори и горе на трибуните се усеща миризмата на блато , и на доста места по терена тревното покритие съвсем е изтъняло . Дори при единия пропуск на Венци , топката подскочи от изваден чим миг преди той да нанесе удар . Но за гражданина от село Подвис беше по-важно да се правят ресторанти които никой не използва :evil:

Тук не си прав, по времето на Балъка се прави терена. Поради това и едно домакинство го играхме като гости - в Сливен, Балъка не искаше да се играе тук докато не се закрепи покритието. Съмнява ме, че изпълнението беше некачествено.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 11 ное 2012 22:56

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:Това което ми прави впечатление обаче е отвратителното състояние на терена . Дори и горе на трибуните се усеща миризмата на блато , и на доста места по терена тревното покритие съвсем е изтъняло . Дори при единия пропуск на Венци , топката подскочи от изваден чим миг преди той да нанесе удар . Но за гражданина от село Подвис беше по-важно да се правят ресторанти които никой не използва :evil:

Тук не си прав, по времето на Балъка се прави терена. Поради това и едно домакинство го играхме като гости - в Сливен, Балъка не искаше да се играе тук докато не се закрепи покритието. Съмнява ме, че изпълнението беше некачествено.

Ники, на въпрос към Стоян Колев наскоро, защо тревата е в такова състояние, той отговори, че по времето на Балъков е трябвало да играят една контрола, таман бяха сложили тревата. В деня на контролата е валяло много дъжд и не е трябвало да се стъпва изобщо на терена, но Балъков е искал да се играе на стадиона. Оттогава се е еб@ла мамата на тревата. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 ное 2012 09:35

Пореден добър мач на Венко и на Пламен Димов. Радвам се за тези момчета! Голямо израстване във всеки мач. А за Гаел направо нямам думи...Мн радва това момче, такива финтове, такова чудо...
А тревата си е дроб, как подскочи топката на празна врата пред Венци не е истина :mrgreen:
п.п.За фен на мача предлагам Ивиан! Мн сериозен, браво Ивчо!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 ное 2012 09:37

Абе стига с тия конфети бе

Майтап да няма, ама целия бях в конфети след мача. Прибрах се, изкъпах се, но въпреки това 2 дни след това още ръся части от конфети из къщи :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 12 ное 2012 18:05

В Гоцето искрено се радваме на победата ви над Етър. Ние не си правим илюзии ,че ще ставаме шампиони , а Болярите са ни пряк съперник в борбата за оцеляване....

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 ное 2012 21:10

k.dimitrov написа:

Именно - първо се махна читавото тревно покритие и се сложи изкуствено ... след това се махна изкуствената настилка и се сложи тази евтина тревица . Но пък затова се осчетоводи на двойна цена ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 12 ное 2012 22:25

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:

Именно - първо се махна читавото тревно покритие и се сложи изкуствено ... след това се махна изкуствената настилка и се сложи тази евтина тревица . Но пък затова се осчетоводи на двойна цена ;):

А то пък старото беше много качествено, цялото изгоря и пожълтя, малко ли викаха "Онтариото" да го възстановява и той все разправяше разни "приказки". Именно защото не издържаше на голямо натоварване го замениха с изкуственото, което беше от най-високо качество, потвърди го комисията на УЕФА, когато го оценяваше. След като направиха Кампуса и решиха, че стадионът ще се използва само за официални мачове решиха да върнат естественото покритие, което го изпълняваше същия "Онтарио".

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 13 ное 2012 00:20

калпазанчо написа:п.п.За фен на мача предлагам Ивиан! Мн сериозен, браво Ивчо!

А мен кучета ме яли, а? :mrgreen:
Иначе, второто полувреме определено си личеше, че на нашите не им се играеше. То сега рожденик има, времето беше едно, кръчма ни чака........ФК Февзиоглу поне се отчетоха с един гол, за което им правя еваларка.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 ное 2012 13:46

Тази тревица е експеримент. Пак на "Онтарио". Помните дренажа на стадион Нефтохимик, който имаше уникална трева, но не пое големия дъжд и в квалификацията на България с Люксембург 1997 година, когато топката буквално се "къпеше и забиваше" в скрити локви.
Сегашната трева пък е много недъгава. Това беше тревата, която пожълтя през лятото на 09/10 г и то не заради друго, а защото беше...попарена. Някой се опита да я съживява в летния зной и тя се попари. Попари се, защото задържаше вода. В момента под корените е блато. Тази тревна настилка е съставена от чимове, но според мен липсва хубава основа, а пръстта под нея или е измита или е набита в дренажа. Най-вероятно - второто. Водата не може да се отцежда, корените гният, а листната маса отслабва. На терена в момента има само чим. Чим без корен и здравина. Добрия чим оплита кореновата си система и заздравява с времето, като тучна морава. Терена ни обаче прилича повече на мокър парцал отколкото на тревен такъв. При първия мач на дъжд футболистите ще си тръгват с тонове кал, трева, корени и пясък по обувките...И, ако сега се отлепваха парчета с размерите на 45-46 номер обувка скоро ще дойде времето, когато при първите "дъждовни" шпагати терена ще се "разреже", като юбилейна торта и ...толкоЗ. В опциите на Лазур ще се впише още една. Кална. :|
ПП: Все пак пролетта тревата беше добра. Листната маса се събуди, получи си влагата от зимата, промени и насити цвета си, но до лятото...
В Гелзенкирхен тази трева щеше да вирее, но не и тук. Сетете се защо ? :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 ное 2012 23:33

ntodorov написа:Тази тревица е експеримент. Пак на "Онтарио". Помните дренажа на стадион Нефтохимик, който имаше уникална трева, но не пое големия дъжд и в квалификацията на България с Люксембург 1997 година, когато топката буквално се "къпеше и забиваше" в скрити локви.
Сегашната трева пък е много недъгава. Това беше тревата, която пожълтя през лятото на 09/10 г и то не заради друго, а защото беше...попарена. Някой се опита да я съживява в летния зной и тя се попари. Попари се, защото задържаше вода. В момента под корените е блато. Тази тревна настилка е съставена от чимове, но според мен липсва хубава основа, а пръстта под нея или е измита или е набита в дренажа. Най-вероятно - второто. Водата не може да се отцежда, корените гният, а листната маса отслабва. На терена в момента има само чим. Чим без корен и здравина. Добрия чим оплита кореновата си система и заздравява с времето, като тучна морава. Терена ни обаче прилича повече на мокър парцал отколкото на тревен такъв. При първия мач на дъжд футболистите ще си тръгват с тонове кал, трева, корени и пясък по обувките...И, ако сега се отлепваха парчета с размерите на 45-46 номер обувка скоро ще дойде времето, когато при първите "дъждовни" шпагати терена ще се "разреже", като юбилейна торта и ...толкоЗ. В опциите на Лазур ще се впише още една. Кална. :|
ПП: Все пак пролетта тревата беше добра. Листната маса се събуди, получи си влагата от зимата, промени и насити цвета си, но до лятото...
В Гелзенкирхен тази трева щеше да вирее, но не и тук. Сетете се защо ? :P

Мне ... не мога да се сетя . Всъщност - там си нямат Събев :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”