Бойко Борисов за ЦСКА-лъжец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Бойко Борисов за ЦСКА-лъжец!

Мнениеот mistreated » 12 ное 2012 09:18

Кашчей написа:След като има съдебен спор, значи има дело, заведено срещу някого, който си е просрочил вече задълженията.Не ми се вярва да има нормален съд, който да приеме иск за някаква сума, ако падежът не е настъпил още.

След като няма поставен падеж, то това явно са безвъзмездни помощи.Не мисля, че някой отбор би сключил договор с друг отбор, за продажба на играч, като в него има клауза:"Плаща се, ако има възможност".Ти би ли подписал такъв договор?

Не мисля, че съм споменавал, че няма разсрочени задължения.Друг е въпросът, че едно задължение не може да се разсрочва повече от един път(към държавата)

Ще се преформят като капитал, ама някой друг път 8-)

Да видим обаче, какво ще настъпи след 5 дена-сакралната дата "средата на ноември".Дали ББ няма пак да ви намери спонсор-може би Шел или Дойче Бундесбанк-той ги умее тези неща.Пичът не успя да "убеди" "Асарел-Медет" да ви стане генерален спонсор, ама убедил Газпром :mrgreen: И тук започна да ви се привижда един дъжд от газови евра 8-)

1. Това, че има съдебен спор по някакво задължение не го прави просрочено.
2. Защо мислиш, че задълженията на ЦСКА са само и единствено за покупка на играчи, та ми казваш, че не може да има задължения без поставени падежи?
3. Задължения могат да се разсрочват неограничен брой пъти, всичко е въпрос на договорка между страните!
4. Ти кой си, че казваш дали ще бъдат преоформени задълженията към Титан, като капитал или не? Аз цитирам твърденията на Борисов и Иванов, ти какво цитираш?

Изобщо, толкова неща не са ти ясни, че се чудя и мая на себе си защо се занимавам още с глупостите ти.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 ное 2012 16:32

Докога Правителството ще е част от ЦСКА.Или Левски.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 ное 2012 16:45

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Докога Правителството ще е част от ЦСКА.Или Левски.

Докато феновете на тези 2 отбора съставят 80% от избирателите...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 ное 2012 08:57

mistreated написа:
honda написа:Не знам доколко Бойко Борисов е излъгал за ЦСКА и евентуалното спонсорство на Газпром. Дали въобще са водени подобни разговори и т.н. или това е поредния флирт с електората на премиера.

Какво значи "Не знам доколко е излъгал"? Той пред Гонг заяви, че всичко е уговорено с Газпром. Впоследствие се отметна от думите си, като каза, че Газпром спонсорирали само отбори със сини екипи. Накрая пък от Газпром излезнаха с официално становище, като заявиха, че това със сините екипи няма нищо общо с истината.
Та кое от всичко казано от Борисов НЕ Е ЛЪЖА?

Честно казано аз съм последния човек ,който може да бъде наречен защитник на премиера, но това че привържениците на ЦСКА приеха желаното от тях за действително не е вина единствено на ББ. Можеш да уговориш комшията да играете белот довечера , но с компания като Газпром трябва да се договориш и честно казано досега не съм чувал сделка с Компания от такъв ранг да се оповестява преди да е сключена. Все пак вече писах ,че окончателното решение е на Газпром и там премиера няма много лостове да им въздейства. Но явно в някои фенове на ЦСКА все още има инерция от едно друго време когато от приблизително същото място се помагаше много сериозно на ЦСКА,сега вече е друго ,който държи парата той командва парада. Аз се съмнявам че някой интелигентен човек,какъвто несъмнено си ти би се вързал на приказките на един политик, защото ако започнем да изброяваме всички неизпълнени обещания на който и да е политик списъка ще стане прекалено дълъг.
За причините поради които очевидно Газпром не искат да се обвържат с ЦСКА съм писал по-горе. Факт е че болшинството отбори с който е обвързан Газпром са със сини екипи, а там където те са обвързани с отбори играещи с други екипи в тези страни няма отбори разполагащи със сериозна фенска маса и играещи със сини екипи. Кой от водещите отбори в Сърбия , Гърция или Холандия играе със сини екипи?

Върни се в “ЦСКА”