ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот шивача » 07 ное 2012 18:14

Янис Зику написа:Мишо Александров на 99% е наш, сигурен съм. Едва ли Петев ще има нещо против да го пусне, след като има 20 и няколко минути през този сезон.

Освен това Стойчо е набелязал и чужденец-резерва от Лудогорец, според мен това е Шоко, защото до колкото знам, вече не е твърд титуляр.

Между другото, Неделев откаже ли да подпише нов договор с Ботев в близките 2 месеца ще може да се преговаря за свободен трансфер.

За Неделев забрави, има оферта от турция, която е за бая пари....а и той има договор за още 2 и половина, така че няма да стане..
шоко също, надали ще го пуснат при нас, като близнака е с единия крак в Ботев и остават без десен бек.
а за Мишо дано стане, поне си е наше дете :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 ное 2012 12:38

Трима от футболистите на ЦСКА ще си стегнат багажа през зимната пауза. Това са дошлите през лятото Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес и Нилсон Антонио.

[wrapimg=]http://www.pashnit.com/forum/images/smilies/clap.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 12 ное 2012 14:58

Стана ясно името на първия футболист, който ЦСКА ще се опита да привлече през зимния трансферен прозорец. Това е играчът на Палермо Игнасио Варела, който в момента се подвизава под наем в Ботев (Враца).

Sportal.bg научи, че червените вече са стартирали преговори с италианския клуб и мениджърите на футболиста, но до този момент не е постигната договорка, тъй като разговорите са в начална фаза.

21-годишният уругвайски халф премина в Палермо преди година от тима на Дефенсор Спортинг за сумата от 2,8 милиона евро и изигра шест мача в Серия А. През лятото на този сезон изненадващо акостира във Враца при бившите италиански собственици на клуба, където записа 5 мача с екипа на българския тим.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 ное 2012 15:57

Sh. Group написа:Стана ясно името на първия футболист, който ЦСКА ще се опита да привлече през зимния трансферен прозорец. Това е играчът на Палермо Игнасио Варела, който в момента се подвизава под наем в Ботев (Враца).

Sportal.bg научи, че червените вече са стартирали преговори с италианския клуб и мениджърите на футболиста, но до този момент не е постигната договорка, тъй като разговорите са в начална фаза.

21-годишният уругвайски халф премина в Палермо преди година от тима на Дефенсор Спортинг за сумата от 2,8 милиона евро и изигра шест мача в Серия А. През лятото на този сезон изненадващо акостира във Враца при бившите италиански собственици на клуба, където записа 5 мача с екипа на българския тим.

Този вариант ми звучи много добре!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 ное 2012 16:06

То хубаво, ама някой има ли наблюдения върху този играч?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 ное 2012 16:27

От Палермо са се изръсили 2,8 милиона евро..Не ми се вярва елитен отбор от Серия А да хвърли толкова сериозна сума на вятъра за футболист, който няма качества!А чух, че прави добри игри в Ботев..Срещу Левски го гледах малко и от това, което видях ми се стори доста бърз и с добра техника на скорост!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 ное 2012 16:29

RedeviL написа:От Палермо са се изръсили 2,8 милиона евро..Не ми се вярва елитен отбор от Серия А да хвърли толкова сериозна сума на вятъра за футболист, който няма качества!

По принцип си прав, ама на мен пък ми се вижда несериозно футболист, струващ 2.8 млн евро да рита за здраве в Ботев Вр. Много е мътна тая история.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 ное 2012 16:38

mistreated написа:
RedeviL написа:От Палермо са се изръсили 2,8 милиона евро..Не ми се вярва елитен отбор от Серия А да хвърли толкова сериозна сума на вятъра за футболист, който няма качества!

По принцип си прав, ама на мен пък ми се вижда несериозно футболист, струващ 2.8 млн евро да рита за здраве в Ботев Вр. Много е мътна тая история.

Сигурно има някаква врътка около бившите собственици на Ботев, които бяха италианци..А и говорим за отдаване под наем!Мен друго ми е чудно - как ще го вземем при положение, че струва толкова много пари, а доколкото знам (не съм много сигурен) един футболист може да да премине в даден отбор под наем веднъж за един сезон..Това означава, че или трябва да го закупим през зимата, или да изчакаме до края на сезона, за да бъде привлечен под наем..

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 ное 2012 16:44

На мен това малко ми звучи като историята с 4-мата от Удинезе, но да видим.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 ное 2012 16:44

RedeviL написа:
mistreated написа:

Сигурно има някаква врътка около бившите собственици на Ботев, които бяха италианци..А и говорим за отдаване под наем!Мен друго ми е чудно - как ще го вземем при положение, че струва толкова много пари, а доколкото знам (не съм много сигурен) един футболист може да да премине в даден отбор под наем веднъж за един сезон..Това означава, че или трябва да го закупим през зимата, или да изчакаме до края на сезона, за да бъде привлечен под наем..

Единственият вариант е с покупка. Може би Палермо ще вземат почти цялата сума от един евентуален последващ трансфер. Не знам и аз, пък и не вярвам да стане. Последните сезони се наслушахме на бомбастични трансфери.

Върни се в “ЦСКА”