Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
В коя джунгла го има това, отборите да си избират съдиите?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
BadBoy написа:siniq_fen, [offtopic]след мача Ловеч - Ботев Пд. домакините имаха доста сериозни претенции към него и отсъжданията му, след което беше наказах до Нова година, Стоянов е добър съдия, но не можа да се опази от водовъртежа наречен "А" група и да се развива, защото и той почна да се слага на силните за деня.[/offtopic]
Ивайло Стоянов бе наказан след жалба от Ботев Пловдив, а не от Литекс, тъй като в мача в Ловеч подпря домакините.
ralka_levskarka написа:Какво правим, ако Лудогорец бие?? Всичко ще е наред тогава, защото са паднали нали. Етака като почнете и ми иди да ви разбия главите.
[offtopic]Не се казва "да ви разбия главите", а "да ви разбия мозъка"

Тоя мач ще е една мъка за гледане според мен. Илианчо ще ги нареди наще отзад в търсене на хикса, а напред ще целят стоящия в засада Карвальо, с идеята някоя топка да го уцели без да иска по главата и да влезе във вратата. Тео, пич, ти немаш 5 лева в джоба да идеш на мач на ЦСКА, а досега милионер трябваше да станеш с твоите "манипулирани" мачове

- Modors
- Контакти:
Искам Тео да заложи едни 1 000 лева за победа на Левски 

[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]
- Kris_men2000
Съжалявам но дори и Тонев и Батков да са съдии Лудогорец ще ни размаже с 4:1.Това е реалноста съжалявам но ние като клуб и игра сме жива пародия,пълна скръб.Просто ужас.Ние сме една сбирщина на куци коне а не играчи.Това не отбор това е една сган от мърши който си живеят на гърба на Левски.Предлагам Батков да изпрати играчите един месец да работят като докери на пристанището във Варна за да си заработят заплатите.През това време ще играят юношите.И да падат поне няма да ме е яд защото просто толкова ще могат да играят.Батков помисли по този въпрос.От тези скапаняци играчите става само чистачи на градските тоалетни и канализация.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Kris_men2000 написа:Съжалявам но дори и Тонев и Батков да са съдии Лудогорец ще ни размаже с 4:1.Това е реалноста съжалявам но ние като клуб и игра сме жива пародия,пълна скръб.Просто ужас.Ние сме една сбирщина на куци коне а не играчи.Това не отбор това е една сган от мърши който си живеят на гърба на Левски.Предлагам Батков да изпрати играчите един месец да работят като докери на пристанището във Варна за да си заработят заплатите.През това време ще играят юношите.И да падат поне няма да ме е яд защото просто толкова ще могат да играят.Батков помисли по този въпрос.От тези скапаняци играчите става само чистачи на градските тоалетни и канализация.

МНЕИЕТО Е КОПИРАНО ОТ ТЕМАТА ЗА МАЧА С БОТЕВ ВРАЦА . (в случай че капацитетите не успеят да го прочетат)
Ако ТодорТ ми беше оставил мнението ,когато обяснявах какъв е ефекта от метода "повторение", ВСИЧКИ щяхте да разберете защо повтарям едно и също по 100 пъти . Няма да си правя труда да обяснявам втори път , нито на теб , нито на онуй левскарче което си е позволило да ме коментира (мъжлето на ралка)...да сте чели ...или се помолете на Тодор да ви обясни ,в случай че е разбрал нещо . Резултатите са налице и аз просто ги коментирам , само че за разлика от половината отворковци , аз първи обявявам нещата и в повторенията ми има доста градивност.
Що се отнася до етническият ми произход , ако искаш можем да се видим , за да прецениш дали тена ми е по рождение или съм прекарал дълго време по морето
).
ПП: А Тодорчо ми е ясен като фен . Който имал парите , той командвал ....еми ок . В такъв случай питам :"Каква е ролята на феновете тогава ? и "Какви фенове можем да бъдем след като гледаме как "паралиите" унищожавт Левски ? ".
И накрая : Тодоре преди да ми говориш за писане тука , ще ти напомня , че лично отидох да кажа на тоньо какво мисля , а накрая му пожелах приятен път към "Надежда" , така че ......Тодоре не ме сравнявай със "стадото" или пък с разни тинейджърчета тука .
ehh написа:Защо правите участието в подфорума на Левски на едно здраво момче от малцинството, наметното с шалче на Левски, толкова значимо?
Ясно е, че толкова му е капацитета, да повтаря като папагал едно и също нещо и по този начин да бъде забелязан. Той е като стена. И да му обяснявате, нищо няма да достигне до мозъка му.
Просто го оставете на мира и готово.
Ако ТодорТ ми беше оставил мнението ,когато обяснявах какъв е ефекта от метода "повторение", ВСИЧКИ щяхте да разберете защо повтарям едно и също по 100 пъти . Няма да си правя труда да обяснявам втори път , нито на теб , нито на онуй левскарче което си е позволило да ме коментира (мъжлето на ралка)...да сте чели ...или се помолете на Тодор да ви обясни ,в случай че е разбрал нещо . Резултатите са налице и аз просто ги коментирам , само че за разлика от половината отворковци , аз първи обявявам нещата и в повторенията ми има доста градивност.
Що се отнася до етническият ми произход , ако искаш можем да се видим , за да прецениш дали тена ми е по рождение или съм прекарал дълго време по морето

ПП: А Тодорчо ми е ясен като фен . Който имал парите , той командвал ....еми ок . В такъв случай питам :"Каква е ролята на феновете тогава ? и "Какви фенове можем да бъдем след като гледаме как "паралиите" унищожавт Левски ? ".
И накрая : Тодоре преди да ми говориш за писане тука , ще ти напомня , че лично отидох да кажа на тоньо какво мисля , а накрая му пожелах приятен път към "Надежда" , така че ......Тодоре не ме сравнявай със "стадото" или пък с разни тинейджърчета тука .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- Middlesbrough
- Контакти:
Трудно ще измъкнем нещо от този мач .
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Интересно ще е поведението на домакините в началото на мача.В предишните две срещи между двата отбора лудогорци бяха много уплашени в първите 15-20 минути и само безхаберието на сините ги върна в мача.Нека Илиан изгледа тези срещи 

Лудогорец - Левски
Здравейте,някой фенове и ултраси от Шумен организират ли се да ходят на мача в неделя?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/613/6168613Q.jpg[/wrapimg][/center]
[center]България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
Но само един - Левски футболен тим.
[/center]
[center]България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
Но само един - Левски футболен тим.
[/center]