Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Мнениеот konvoec » 11 ное 2012 12:19

Всеки път си казвам "това е краят, не може да играем по-зле", но всеки път бивам опровергаван...
Тези играчи заслужават точно това, което получиха в последния мач - много малко публика. Мисля, че заслужават още по-малко. Всеки може да си призовава за каквото иска, да се ходи на мачове, да не се ходи. Аз лично призовавам да не се ходи, ама изобщо. Нека има 300-400 човека и толкоз. Значи, щом Руслан Хоанг и разни такива измрели от глад ни надиграват, сметнете какви играчи имаме. Аз си мисля друго, струва ми се, че се вземат, както се казва "тлъсти комисионни" от разни менъджерни и всякакви подобни, които смучат. Мисля, че и много пари се перат. Този треньор, който е ръководил само един среден отбор от А група, е взет защото е удобен. Играчите са същата работа. Започвам да подозирам, че умишлено не се налагат юноши и добрите ни играчи се гонят. Жуниор се вписа добре в отбора, игра с огромно желание, а бе махнат. Калво тъкмо навлезе във форма и бе махнат. Цветков бе махнат. Та дори Иво Иванов е по-добър защитник от този Ели, който не знае къде се намира.
Ръководителите имат примерите пред тях. Литекс и Ботев ВР разчитат на българи и има видим резултат в играта. На нас много скъпи ни излизали... Аз имах доста голямо търпение към Илиев и играчите, но с вчерашния "мач" го изчерпаха.
Обещанията гласят:
-Левски ще играе нападателен футбол.
-Ще залагаме на юноши.
-Ще подмладим състава, ще има млади играчи.
-Ще играем атрактивно.
-Ще играем смело и ще мачкаме от първата минута.
-Ще се вземат класни нови попълнения.
-Всички играчи, които са взети са гледани.
-Ще вземем всички нужни играчи по постове.
-Ще гоним класиране в групите на ЛЕ.
-От следващия мач ще играем все по-добре.
-Играчите ще се сработят един с друг.
-Ще се взимат само чужденци, които са ЗАБЕЛЕЖЕТЕ "поне три класи над българите", за да вдигнат класата на отбора.
-Ще изградим стадион

А ето и отговорите(да попълним лексикона):
-Левски не играе нападателен футбол. Левски играе супер страхлив футбол, дори срещу много посредствени отбори.
-Левски не залага на юноши. Те НЕ ИГРАЯТ изобщо.
-Левски не взема млади играчи, пък макар и да не са българи. Силва и Прохазка. Другите са от 27-8 години нагоре.
-Левски не играе атрактивно. Ако това да имаш по максимум 3 голови възможности на мач е атрактивно, значи сме атрактивни.......
-Левски не играе смело, нито от първата минута, нито след като губи. Нито след като води. Само в един мач с Литекс имаше смелост и КЪСМЕТ!
-Левски не взе нови класни попълнения. Това е факт, който личи от играта на отбора и особено на тези, които бяха взети.
-Всички, които сме взели са били гледани, пък и титуляри, ама друг път! Даже Поко Бонго си вдигна чукалата и отиде да бере банани. Ни стон ни вопъл по въпроса, защото човекът - прическа мълчи!
-Щели сме да вземам всички нужни по постове? Та един атакуващ халф(като не залагаме на Вутов например) достатъчен ли е? Не е! Двама централни защитници ни трябваха, но и тях не взехме. Добре, че Везалов дойде като дар, та да имаме един нормален защитник, но и той се контузи. Щом Дефанзивни и офанзивни халфове играят като защитници, дефанзивен халф като крило и атакуващ играч като дефанзивен халф, нещо се е объркало със селекцията по постове. НЕ Е НАПРАВЕНА!
-Класиране в групите на ЛЕ не се гони със сто нови и две седмици подоготовка. Тоест, "подготовка"
-Левски не играе все по-добре с всеки следващ мач, а играе все по-зле.
-Играчите не са сработени един с друг. Играчите играят така, сякаш са заедно от по-малко от месец.
-Чужденците, които се вземат не са с три класи по-добри от българите, те са с три класи по-слаби.
-Щяхме да градим стадион, но засега чувам само за подпочвените води. За този стадион се говореше е-хеее, кога щяхме да започнем изграждането му, засега не сме!

Това бяха 13 обещания, дълго, нали? Представете си кога ще изпълнят новите, които ще дават тепърва.
Ако някой е отделил малко време да прочете, оставям на него да си прецени... ИЗПЪЛНЕНИ ЛИ БЯХА ОБЕЩАНИЯТА?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 ное 2012 13:04

zlobul написа:Безобразията с Левски продължават . Мисля че целия форум на Левски започна да пее една и съща песен .
След днешната продукция някак си се чувствам изморен да пиша каквото и да е . Левски е жив майтап , а временното класиране си е резултат и от извънфутболната дейност на ръководителя тоньо
!
ПП: Радвам се че хората най-сетне разбраха , че "хеита" на злобул се оказа чистата реалност .

Злобул, нека да казваме истината..... просто да не плюем постоянно, понякога и без основание! Ти стана трън в очите на много хора, не защото не си прав, защото повтаряш едно и също нещо по 100 пъти и по този начин дразниш форума! Както виждаш има доста хора, които вече оценяват какво се случва, споделят го и толкова! Само с писане по форума няма да променим нищооо! Както е казал Бай Тошо: "Решава тоя, който има пари. Щом немаш пари какво ще решиш ти, бе?". Така е и при нас.. ние не решаваме нищо! Всичко се ръководи от онези, хората с парите. Аз също дадох време на треньора, играчите.... бях търпелив. Но след повече от 10 кръга и 4 месеца работа на треньора е време да се тегли чертата и да се каже как стоят нещата! А към момента ЛЕВСКИ печели точки, но не го прави с желаната игра! Не всички от титулярните 11 се представят на ниво, но пък на скамейката нямат достойни заместници! Мъка и трагедия.... първенството е адски слабо в момента! Просто Лудогорец и ЛЕВСКИ са най-малко слабите! :oops:

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 11 ное 2012 13:29

Аз като видях на почивката как смени Пинто вместо Старокин и се отчаях. Това момче не можеше да подаде един пас на Райков от 5 метра. Друг е въпроса, че и Райков беше ужасяващо слаб. Абе тоя Старокин да не си плаща да играе бе?
Изображение

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 11 ное 2012 13:48

Levski4Ever написа:Аз като видях на почивката как смени Пинто вместо Старокин и се отчаях. Това момче не можеше да подаде един пас на Райков от 5 метра. Друг е въпроса, че и Райков беше ужасяващо слаб. Абе тоя Старокин да не си плаща да играе бе?

Старокин,както и Пинто почти не минаха центъра и пасовете и бяха само назад или към Гаджев,Райков на няколко пъти не можеше да си спре топката,почти всички отигравания му бяха грешни и не вложи никакво старание в мача както впрочем и всички останали.Сега на 15 почва турнир по снукър от сериите ПТС с участието на всички най-добри и не е лошо Райков да си гледа турнира и да пропусне Разград...
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 11 ное 2012 15:03

Браво на нашите момчета.Надиграхме напълно Левски!САМО БОТЕВ!!!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 ное 2012 15:57

TEDIMAR99 написа:Браво на нашите момчета.Надиграхме напълно Левски!САМО БОТЕВ!!!

Поздравления за играта на вашият отбор. Тони Здравков си върши чудесно работата.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 ное 2012 16:05

След което ми изникна въпроса: Къде са тия дето казаха, че Ботев ще ни легне? :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 ное 2012 16:08

Важна победа и сме на първо място, което е супер!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 ное 2012 02:49

TEDIMAR99 написа:Браво на нашите момчета.Надиграхме напълно Левски!САМО БОТЕВ!!!

Не се изсилвай, де...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 ное 2012 02:52

Защо правите участието в подфорума на Левски на едно здраво момче от малцинството, наметното с шалче на Левски, толкова значимо?
Ясно е, че толкова му е капацитета, да повтаря като папагал едно и също нещо и по този начин да бъде забелязан. Той е като стена. И да му обяснявате, нищо няма да достигне до мозъка му.
Просто го оставете на мира и готово.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”