Майорка - Барселона 11.11.2012 /18:50h/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- FCBarcelona7
- Контакти:
Re: Майорка - Барселона 11.11.2012 /18:50h/
Хохо 2 бързи гола и на полувремето 0:3 !
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]
Отидох до магазина за 5минути и гледам от 0-1 на 0-3 

И аз така отидох до магазина, но като се върнах беше 2:3, не 0:3 - т.е. неприятна изненада. Дано вкараме още един и заключим мача.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
- barcelona95
- Контакти:
Кофти е с 25% владеене на топката да ни вкарат 2 гола, но все пак ние успяхме да вкараме повече. Така че - честити 3 точки, направихме поредната крачка напред към титлата!
Сега чета, че Меси е минал Пеле по голове за една календарна година, само Герд Мюлер е пред него с 9 гола, което значи, че най-вероятно и него ще мине. Като фен на Байерн не искам :D, но трябва да се отбележи, че забележително, защото днес футбола е много повече надлъгване, отколкото преди, когато е било просто въпрос на това, който ще вкара повече голове. Особено преди 50 години.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Честита победа. За съжаление отново инкасирахме 2 гола от нищото. Алвеш направо ми скъса нервите. Явно не е във форма. И в защита е някак инертен. Не зная дали новата му любов му "изпива" силите, но не е същия играч. Вия го бяха шътнали в дясно и почти не успя да играе с топката. Недоумяващо за мен. Няма да ни е лесно с такава игра занапред. Все се надявам като се появи Пуйол, нещата отзад коренно да се променят. Поздрави и лека вечер.

[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
tibidabo написа:Честита победа. За съжаление отново инкасирахме 2 гола от нищото. Алвеш направо ми скъса нервите. Явно не е във форма. И в защита е някак инертен. Не зная дали новата му любов му "изпива" силите, но не е същия играч. Вия го бяха шътнали в дясно и почти не успя да играе с топката. Недоумяващо за мен. Няма да ни е лесно с такава игра занапред. Все се надявам като се появи Пуйол, нещата отзад коренно да се променят. Поздрави и лека вечер.![]()
![]()
![]()
Алвеш никога не е бил много силен във фаза защита, но от контузията му в Класикото насам нещо играта му никак не спори. Прави ужасно много грешки и ако продължава така Монтоя скоро ще го измести като десен бек...
Сами си направихме мача труден. След това 0:3 от първото полувреме играчите ни решиха, че вече са спечелили мача и излязоха през второто с нагласата да доиграват мача, но футболистите на Майорка не бяха на това мнение! Отново много слаб Валдес... при първият гол на Майорка вместо да се опита да избие топката той тръгна да заляга... WTF?! Иначе и двата гола на островитяните дойдоха слд груби грешки на защитата ни! Явно Пике не е достатъчен, за да запълня пробойните в нея, ще чакаме Краля да се върне, че най-после да спрем да пускаме евтини голове.
Важното е, че взехме трите точки, Меси вече задмина Пеле и е само на 9 гола от това да изравни Герд Мюлер.

П.П. Фабрегас пак почна да играе ганкиното и повече да пречи, отколкото да помага!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]