velito написа:fraport написа:Локото не са нищо особено ,не че ние сме ! И това самочуствие на феновете им ме дразни много .Не стига ,че за последните години имат 20-на президенти ,кой от кой по смешен ,не стига че станаха синоним на уредените мачове в БГ ами и говорят много .Не може като домакин Лудогорец да се изгаври с теб като ти вкара 5 гола и да се имаш за голям отбор . Тук като ги слушам повечето им фенове така говорят ще кажеш ,че са 2-3 класи над нас . А истината е следната двата отбора са на един хал в момента .Даже бих казал ,че като изпълнители Черно Море има по-качествени футболисти .
1-во Ние феновете на Локомотив уважаваме всеки един човек дал пари за нашия клуб няма значение как е управлявал отбора за тези 20 години единствените собственици които сме изгонили са един турчин който ни бе собственик за 2 мача и Галя Топалова и Коко Динев даже Коко не може да се каже че сме го изгонили просто имаше критики към него и той сам си тръгна даже при смяната на собственоста пред 3 хиляди човека той бе аплодиран.2-ро за синонимите на уговорени мачове тази интрига е създадоха едни наши приятели които тогава бяха в по долна дивизия.3-то мача с Лудогорец не можеш да говориш за него защото не си го гледал аз бях на него Лудогорец поведоха с 2:0 след това ние ги напънахме намалихме резултата имахме много положение да изравним и тъкмо когато всички очакваха да вкараме Гаргоров направи 2 бързи контри .... 4-то Ако говориш за фенове не 2-3 а 10-15 класи над вас сме защото градовете ни са еднакви по големина но навашите мачове децата които гонат топките са повече от агитката ви,а един отбор е толкова голям колкото са големи феновете му защото иначе по тази логика Локо сф са по голям отбор от почти всички отбори а те не са по-големи и от оная ми работа.5-то като изпълнители Локомотив има Кирил Котев (шампион на България с Локомотив пд и Цска Бивш национал) Дани Георгиев (шампион на България с Локомотив пд и Цска Бивш национал) Христо Златински (шампион на България с Локомотив пд настоящ национал) Стефано Кунчев (младежки национал на България) Диего Ферасио (младежки национал на България) Серафим Михайлов (младежки национал на България) Николай Дюлгеров (Национал на България и вицепампион с отбора на Цска).А вие кои имате? Една птичка пролет не прави (Георги Илиев).
Георги Илиев и Ал. Александров - национали.Росен Колев, Капитанов, Дечев -младежки национали!Герги Радев, Китанов, Бекир Расим-юношески и младежки национали!Божилов-бивш национал!А Дани Георгиев не е викан в А Национала!