Тъпаците от БФС с поредно безумно решение!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Тъпаците от БФС с поредно безумно решение!

Мнениеот BRF » 11 ное 2012 15:17

MORSKI написа:
BRF написа:
Много пишеш,нищо не казваш!Аксаково е само на 1 километър от Варна и затова се заблудих,че е квартал!Все пак Аспарухово е по-далече,а ви е квартал!Писах ти,че по репортажи агитката ви е от 20-25 човека!Ти ми пишеш същото,само че с някакви тъпи обяснения и ми казваш че греша :o :lol: !Варна фирм ходят около 30 човека,вие сте около 25 като агитка-кои са повече?

АХАХА иска ти се нищо да не казвам. Ти кой си, че да определяш кой казва или не? То и ти с тези си две мнение каза едно голямо нищо. Хем не си запознат, хем не си гледал мачове, пък се изказваш. Гледал бил репортажи, били сме 20 човека и веднага да се изкаже :lol: Ами то и аз гледах няколко мача на ЦСКА миналата година и в Сектор Г нямаше почти нямаше публика. Значи да си направя извода, че нашата агитка е по-голяма от вашата :lol: Пишеш тотални безумици не знам дали се усещаш и сам. Хем не си запознат, хем дрънкаш... Казах ти, че сме били и 50 човека в сектора с агитката, били сме и 500- целият сектор е за толкова, били сме и 1000 човека агитка в евротурнирите. Ти си говори колкото да не заспиш...
Хахахаха били сме 25 човека- абе момче ти ли ще ми кажеш колко сме на мен бе? Дето я си бил на един мач през живота си на Тича, я не! То само хората, които познавам лично в нашата агитка са повече от 100 човека, ти ми говориш за 25 човека. Ходи скочи от някъде най-добре!
Ние, ако искаме и 0 човека агитка ще имаме. Така, както вие когато бяхте скарани. Не ми говори глупости.
Замълчи просто след тези снимки!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Има редица такива. Варна филм :lol: има да си мечтаят да са дори на 1/10 та от това... Отделно, че преди година никой не ги беше чувал....

Млъквам след тези снимки :lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 ное 2012 16:17

най-после, то остана и да продължиш с тъпизмите си след тях... Щеше още повече да олекнеш

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2012 16:43

MORSKI написа:най-после, то остана и да продължиш с тъпизмите си след тях... Щеше още повече да олекнеш

Ти сериозно ли мислиш,че ще се впечетля от тези снимки :o ?Вашият връх за нас е дъно ;) !
Това ли са ви най-добрите снимки за последните години :lol: ?Не виждам от вашия стадион,което е причината за лекия ни спор!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 ное 2012 17:02

ти т..к ли си правиш бе момче :lol: Пълен сектор "В" на Лазур - какво повече ще предложите вие бе симпатяха. Може би да се накачулите отгоре на козирката ли :lol: Или ще са качите един върху друг :lol: Или пълен сектор на коритото- вие кога сте били повече на тоя стадион бе момче? Нали толкова хвалиш Варна филма :lol: Ние на последното дерби със Спартак бяхме повече от спарталиите и два пъти повече от феновете на ЦСКА на същия този стадион при последния ви мач със Спартак! Нали викаш, че сме били 20 човека бе? Това 20 човека ли са? Сега смени плочата и казваш, това ли са ви най-добрите снимки :lol: Ти луд ли си какъв си? Кой ти е казал, че това са ни най-добрите- това са просто първите за които се сетих и ти показах... Къде са 25 те човека бе отворко? Защо смени плочата! Ти не стига, че си безочлив, ами и нахален стана... Да, след като твърдиш, че Варна филма дето са точно 30 човека на кръст били повече от нас, а ние сме били само 25, след като ти показах снимки на които сме били и 1000 човека агитка, ако поне малко имаше мозък щеше да млъкнеш!

И много ясно, че ще имате повече хора- все пак от села и паланки са левскари или цесекари... И ти не правиш изключение- вместо да си за Нафтата или Черноморец, подложил на червените... Срам!
Изображение
Това 20 човека ли са бе????? На всичкото отгоре снимката е отрязана- това е 1/3 от сектора на агитката, останалите 2/3 са също толкова пълни. Имаше агитка и до страната със седалките на тоя мач...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2012 17:10

MORSKI написа:ти т..к ли си правиш бе момче :lol: Пълен сектор "В" на Лазур - какво повече ще предложите вие бе симпатяха. Може би да се накачулите отгоре на козирката ли :lol: Или ще са качите един върху друг :lol: Или пълен сектор на коритото- вие кога сте били повече на тоя стадион бе момче? Нали толкова хвалиш Варна филма :lol: Ние на последното дерби със Спартак бяхме повече от спарталиите и два пъти повече от феновете на ЦСКА на техния стадион при последния ви мач с тях! Нали викаш, че сме били 20 човека бе? Това 20 човека ли са? Сега смени плочата и казваш, това ли са ви най-добрите снимки :lol: Ти луд ли си какъв си? Кой ти е казал, че това са ни най-добрите- това са просто първите за които се сетих и ти показах... Къде са 25 те човека бе отворко? Защо смени плочата! Ти не стига, че си безочлив, ами и нахален стана... Да, след като твърдиш, че Варна филма дето са точно 30 човека на кръст били повече от нас, а ние сме били само 25, след като ти показах снимки на които сме били и 1000 човека агитка, ако поне малко имаше мозък щеше да млъкнеш!

И много ясно, че ще имате повече хора- все пак от села и паланки са левскари или цесекари... И ти не правиш изключение- вместо да си за Нафтата или Черноморец, подложил на червените... Срам!

Вземи се успокои малко да не получиш инсулт ;) !В началото ти казах,че на последните репортажи от мачове сте 20 човека агитка!Това така ли е или не е така?Не хваля Варна фирм!Вашите бройки на жалкото ви дерби въобще не ме интересуват!
Колкото до нашият мач на Лазур,освен целия В,бяхме и в целия Г!Нямаше нужда да се качулим един върху друг :lol: !
На коя снимка сте 1000 човека агитка?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2012 17:12

MORSKI написа:ти т..к ли си правиш бе момче :lol: Пълен сектор "В" на Лазур - какво повече ще предложите вие бе симпатяха. Може би да се накачулите отгоре на козирката ли :lol: Или ще са качите един върху друг :lol: Или пълен сектор на коритото- вие кога сте били повече на тоя стадион бе момче? Нали толкова хвалиш Варна филма :lol: Ние на последното дерби със Спартак бяхме повече от спарталиите и два пъти повече от феновете на ЦСКА на същия този стадион при последния ви мач със Спартак! Нали викаш, че сме били 20 човека бе? Това 20 човека ли са? Сега смени плочата и казваш, това ли са ви най-добрите снимки :lol: Ти луд ли си какъв си? Кой ти е казал, че това са ни най-добрите- това са просто първите за които се сетих и ти показах... Къде са 25 те човека бе отворко? Защо смени плочата! Ти не стига, че си безочлив, ами и нахален стана... Да, след като твърдиш, че Варна филма дето са точно 30 човека на кръст били повече от нас, а ние сме били само 25, след като ти показах снимки на които сме били и 1000 човека агитка, ако поне малко имаше мозък щеше да млъкнеш!

Изображение
Това 20 човека ли са бе????? На всичкото отгоре снимката е отрязана- това е 1/3 от сектора на агитката, останалите 2/3 са също толкова пълни. Имаше агитка и до страната със седалките на тоя мач...

И от кой мач е великата снимка БЕ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 ное 2012 17:29

BRF написа:Вземи се успокои малко да не получиш инсулт ;) !В началото ти казах,че на последните репортажи от мачове сте 20 човека агитка!Това така ли е или не е така?Не хваля Варна фирм!Вашите бройки на жалкото ви дерби въобще не ме интересуват!
Колкото до нашият мач на Лазур,освен целия В,бяхме и в целия Г!Нямаше нужда да се качулим един върху друг :lol: !

Ти не си човекът, който да ми казва какво да правя или не! Ясно ли ти е! И, да, от съществуването на такива индивиди като теб на земята не инсулт ше получа, ами направо ми иде да напусна страната.... Ти си неспасяем случай, честно....
Ама не ми говори какво си казал, защото много добре помня;. Първо НИКЪДЕ НЕ СИ УТОЧНЯВАЛ НА ПОСЛЕДНИТЕ МАЧОВЕ! Недей сега да лъжеш и да изпопачаваш нещата- говореше ми убедено как едва ли не Варна Филм били повече от нас, били 30 човека, а ние 25... Понеже си ни гледал репортажи и толкова си видял :lol: Интересно и как ги видя точно, да не си ги броил? Да ти извадя ли какво точно каза защото аз за разлика от теб не забравям или не се правя, че занбравям- явно паметта ти е нетрайна :mrgreen: Или усложлива... И като ти извадих снимки, на които сме били и 1000 човека агитка не публика, вместо да си затраеш, ти продължаваш с глупостите ти. Понеже някак не върви да кажеш на черното бяло, почна да сменяш плочата и да питаш това ли са най-добрите снимки :lol: Като видя дебелия смени посоката....

Нашето "жалко" дерби както го наричаш, е 100 пъти по-интересно и на терена, че и на трибуните, от вашето жалко пимшан дерби, което вече само пенсионерите по селата го гледат :lol: Как така изведнъж не го интересувала нашата бройка на дербито- като преди малко говореше, че сме били 25 човека агитка, бе нахалник! Нали си толкова убеден и сигурен. Защо като сме 25 човека агитка на тая снимка сме в пъти повече бе!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 ное 2012 17:31

BRF написа:И от кой мач е великата снимка БЕ?

От мач със Спартак Варна БЕ. Нали не те интерсуваше какво почна сега да разпитваш изведнъж. Май пак смени плочата :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2012 17:34

MORSKI написа:
BRF написа:Вземи се успокои малко да не получиш инсулт ;) !В началото ти казах,че на последните репортажи от мачове сте 20 човека агитка!Това така ли е или не е така?Не хваля Варна фирм!Вашите бройки на жалкото ви дерби въобще не ме интересуват!

Ти не си човекът, който да ми казва какво да правя или не! Ясно ли ти е! И, да, от съществуването на такива индивиди като теб на земята не инсулт ше получа, ами направо ми иде да напусна страната.... Ти си неспасяем случай, честно....
Ама не ми говори какво си казал, защото много добре помня;. Първо НИКЪДЕ НЕ СИ УТОЧНЯВАЛ НА ПОСЛЕДНИТЕ МАЧОВЕ! Недей сега да лъжеш и да изпопачаваш нещата- говореше ми убедено как едва ли не Варна Филм били повече от нас, били 30 човека, а ние 25... Понеже си ни гледал репортажи и толкова си видял :lol: Интересно и как ги видя точно, да не си ги броил? Да ти извадя ли какво точно каза защото аз за разлика от теб не забравям или не се правя, че занбравям- явно паметта ти е нетрайна :mrgreen: Или усложлива... И като ти извадих снимки, на които сме били и 1000 човека агитка не публика, вместо да си затраеш, ти продължаваш с глупостите ти. Понеже някак не върви да кажеш на черното бяло, почна да сменяш плочата и да питаш това ли са най-добрите снимки :lol: Като видя дебелия смени посоката....

Нашето "жалко" дерби както го наричаш, е 100 пъти по-интересно и на терена, че и на трибуните, от вашето жалко пимшан дерби, което вече само пенсионерите по селата го гледат :lol: Как така изведнъж не го интересувала нашата бройка на дербито- като преди малко говореше, че сме били 25 човека агитка, бе нахалник! Нали си толкова убеден и сигурен. Защо като сме 25 човека агитка на тая снимка сме в пъти повече бе!

На коя снимка сте 1000 агитка?Сигурен съм,че вашето дерби за мен е жалко,но за теб е най-якото на света!Всъщност спора изтъпя и вече не ми е интересен!Бъди жив и здрав ;) !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 ное 2012 17:53

Така, както за мен и вече почти всички неутрални фенове вашето е жалко и не струва, така и за теб нашето не струва. Тук съм съгласен. За мен естествено, че е най-великото със Спартак, както за теб вашето с Левски.
Просто повече не се изказвай неподготвен за неща, от които не разбираш и си нямаш понятие., Аз как не говоря за вашата бройка или за вашите проблеми, като не съм запознат. Ние както ти казах може в следващия мач и 0 човека агитка да имаме, просто защото сме изпокарани и хората не ходят в сектора.... Но това данеби да значи, че нямаме нито един човек агитка :lol: Казах ти вече десетки пъти- били сме и 50 човека и 500 колкото е максимума на сектора с агитката и 1000. Понеже питаш- ето
Изображение
Изображение
Изображение
На последната най-добре се вижда- от Green Brats до МОРЯЦИ всичко е агитка. Останалото са обикновени наши фенове. В крайната част на секторите пък бяха застанали неутралните, дошли да гледат мача.

Ето една и от нашия стадион - тук сектора за агитката е пълен до дупка. Има агитка и в страничните...
Изображение
Изображение :mrgreen:
Та така..

Върни се в “ЦСКА”