Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот mistreated » 11 ное 2012 09:11

Какво толкова го обсъждате тоя мач още? И двата отбора играха слабо. ЦСКА се опитваше повече да направи нещо, но това не значи, че играхме нещо особено.
Общо взето точните удари в мача бяха 3:1 в полза на ЦСКА.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 11 ное 2012 10:18

морски като си гледал мача на стадиона, какво ми цитираш разни видеа тука .. аз също бях на Тича, колко сме били няма значение, сектора ни беше ПЪЛЕН както винаги, въпреки лошото време,не като вашия отсреща който дори и под козирката беше полупразен и само онзи глупак с мегафона опонираше на агитката ни която ПАК пя цял мач :idea:
относно положенията в мача, може и да си проспал някое, та се информираш от сайтовете та да ти припомня пак, Анисе - САМ срещу вратаря, Платини - САМ срещу вратаря и накрая Тасио - пак САМ срещу вратаря, какви "видеа" са пуснали по сайтовете не ме интересува, бях там и го видях с очите си, баста 8-)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 ное 2012 11:05

Феновете на ЦСКА могат да бъдат доволни, че нямат мъртви/контузени футболисти.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 ное 2012 11:06

MORSKI написа:
vaskonti написа:Ами да стреляш 2 метра встрани от вратата аз не го броя за сериозна опасност. Но то ако няма друго, нормално е ти да си го броиш. Да не говорим пък за няколкото(?) задни и странични ножици. За мен положение е да се излезе на чиста позиция срещу вратаря, да биеш от упор и това е. То иначе ако принизя критерия до просто какъвто и да е удар, то тогава ще броя и удара на Янчев, един удар на Сержиньо по диагонала, както и въпросният удар на Анисе, за който ТИ ми говориш. А аз си го бях забелязал, само че ти беше тоя, който не разбра, че става въпрос за удара му в 15 минута, а не за изплюването, за което ти говориш.
И да потретя, ако не и почетвъртя - опълченци бяхте второто полувреме, а не в първото, когато станаха изключително опасните ситуации - удар 2 метра встрани от вратата и задна ножица 2 метра нагоре.

Интересно как сме станали опълченци второто полувреме КАТО НЯМАТЕ ЧИСТО ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ ДОРИ ПО ТВОИТЕ КРИТЕРИИ :shock: :lol:

По принцип опълчението се заформя точно с цел предотвратяване на головите положения за противника. Както ще кажа на `найсти път, през първото полувреме не бяхте в опълчение, в следствие на което ЦСКА достигна до 2 абсолютно чисти положения. През второто обаче, чак толкова чисти положения нямаше, все пак безспорен факт е, че Черно Море е отборът, който може да забърка най-здравия бетон в А група, особено като домакин. В крайна сметка не е ли вярно, единственият точен и опасен удар за вас беше в 93 минута?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 ное 2012 11:23

Единственото положение за Черно море, което чух по радиото беше на Миро Манолов след съдийския сигнал и лек натиск в края на продължението на моряците, през останалото време даже Добри Атанасов не викаше достатъчно по време на коментара си- значи мача е бил бая слаб :lol: , понеже е страшен коментатор този. Много радва! :) Ако некъде го има на запис бих го изгледал. ;)

Лошото е, че дарик проспаха първото полувреме - там не знам какво се е случвало. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 ное 2012 12:07

свърши вече, истината е че морето пет години играят срещу нас по един и същ начин а ние така и не се приспособихме към тяхната игра. за кой ли път вече изпускаме важни точки когато сме били по-добрите / локо, ботев, морето /. стойчо да се фаща в ръце и да зима трите точки до края на полусезо пък после ще го мислим !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 ное 2012 13:46

Тоест,Морето винаги ни изненадва с това,че няма изненади. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2012 15:24

MORSKI написа:
RedeviL написа:
MORSKI написа:Защото ни биха в първия кръг, когато бяха набрали сили от ШЛ. И то ни биха не както вие играхте, ами цял мач ни разкатаха от игра. Значи когато притежаваш класа теренът не е от такова значение. Той наистина е еднакъв и за двата отбора. И то ни биха при ужасяващи атмосферни условия. Пороен летен дъжд и разкалян терен. Значи може, стига да има качества.... Предния сезон Локомотив Пловдив ни биха на Тича, дето и те като вас нямаха победа тук от ен на брой години. Значи можело... Проблемът ви не е терена не ставайте като едни други фенове... Просто за да не можете вече близо 5 години да ни биете на Тича е съвсем другаде.,..

Е аз ти казах какви смятам, че са причините.Няма значение, дали сте играли с 10 или 20 човека в защита, ако имаме претенции за нещо повече сме длъжни да намерим начин да ви победим!Все пак ако искаме да гледаме зрелищен и качествен футбол е задължително да има качествен терен и играчите на двата отбора да играят открито и атакуващо!За пример ще ти мача Ботев-ЦСКА преди два кръга.Страхотен двубой пред пълни трибуни, много открит и атакуващ футбол, много положения, динамика и голове през всичките 90 мин.Ако ми кажеш, че мачът не ти е харесъл..?

Не го гледах. Не ме вълнуват двата отбора ;) По същото време имахме мач на Тича с Локомотив София., Може и така да е било, ще ти се доверя. Нашият отбор е доказал, че може да играе качествено и добре. Не си мисли, че на нашите играчи не им пречи терена или им помага. Че те са постоянно контузени до голяма степен заради него. Например миналата година моят отбор направи смея да твърдя един от най-красивите и зрелищни мачове в "А група въобще, Паднахме с 3:2 от Черноморец в Бургас, но играта, головете, динамиката, атаките, абе всичко беше като мач от друго първенство. Ако го има някъде гледай го. Почти същите играчи. На хубав терен и стадион. При добра бройка гостуващи фенове- бяхме над 200 човека. При добра бройка домакински. Въобще европейски мач. Така че разбирам те какво искаш да кажеш, но за това всичко са виновни ТИМ. Ако искаха да инвестират във футбол, а не просто така да отбиват номер, нещата щяха да са далеч по-различни.

Всичко е така с изключение на бройката гостуващи фенове!Не бяхте повече от 100!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 ное 2012 16:19

[offtopic]Да, човек теб, ако те пита можеш да изкараш, че нито един наш не е имало :lol: Видях те вече в другата тема как ставаш за смях, явно не си си взел поука. Още снимки ли искаш да ти изкарам включително и от тоя мач :lol: ? 100 човека, ама само в твоята глава...[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2012 16:40

MORSKI написа:[offtopic]Да, човек теб, ако те пита можеш да изкараш, че нито един наш не е имало :lol: Видях те вече в другата тема как ставаш за смях, явно не си си взел поука. Още снимки ли искаш да ти изкарам включително и от тоя мач :lol: ? 100 човека, ама само в твоята глава...[/offtopic]

[offtopic]Бяхте с един автобус-червен на цвят с тъмни стъкла.Понеже колата ми беше на паркинга където влиза гостуващата публика и на влизане и на излизане се засякох с фенове на Черно море!Имаше и проблем между ваши хора и фенове на Нафтата!
С какво станах за смях-с един мач в Бургас където доидохте 1000 души или другите снимки където се виждат около 100-150 човека?
На стадиона в Бургас домакински мачове са играли Локо Пд,Литекс и вие!Като сложим и финалите за Купата и Суперкупата,където можем да прибавим нашата агитка и Лудогорец-вие бяхте най-малко от всички,въпреки че сте най-близо![/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”