Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 11 ное 2012 11:20

Има промяна в часа 18:30 е.
На 19.11.2012 година от 18:30 ч. във ВИП салона на стадион "Лазур" ще се проведе среща на привържениците на Черноморец Бургас. Целта на тази среща е учредяване на фенклуб, избиране на представители, гласуване на устав. Всеки, който се чувства акула в душата си, който милее за отбора и феновете, нека заповяда, да не се свени. Всички са поканени, без значение от пол и възраст. Важно е само да се отбележи, че само тези, които са навършили 14 години, имат право да вземат участие в гласуването за устав и ръководство на фенклуба. Молим всеки, който се колебае да заповяда. Молим тези, които познават акули от всякакви възрасти, да ги поканят. Нека това съобщение достигне всички сини в град Бургас. Ай акули!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 ное 2012 09:42

С Коцето се видяхме и се запознахме на мача, мн готин пич. Радвам се че групата ни бавно, но упорито расте. Коце, скоро ще се запознаеш и с останалите пиишещи братя, които също са мн готини. Евала за подкрепата на мача.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 ное 2012 11:39

„Водоснабдяване и канализация” ЕАД – Бургас уведомява гражданите и всички абонати от Бургас и населените места, водоснабдени от система „Камчия”, че във връзка с есенно-зимната профилактика на съоръженията ще бъде спряно водоподаването след 10 часа на 14 ноември, сряда.

Водоснабдяването ще се нормализира след 10 часа на 15 ноември/ четвъртък/. Профилактиката на съоръженията в ж.к.”Меден рудник” ще се осъществи на 15 ноември/четвъртък/, като водоснабдяването на комплекса ще се нормализира след 23 часа на същия ден.

Желателно е на 15,16 и 17 ноември, водата да се ползва за питейни нужди след преваряване.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 ное 2012 19:51

http://www.livesport.bg/Samo-v-Livesport.bg--Ne-CHernomorets--a-CHernobil---gibelta-na-edin-stadion-v-Burgas_g_469
kak съм го пропуснал аз тоя мазник мазен , безочлив подлец, лъжец и убиец ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 ное 2012 21:34

Bartolomej написа:http://www.livesport.bg/Samo-v-Livesport.bg--Ne-CHernomorets--a-CHernobil---gibelta-na-edin-stadion-v-Burgas_g_469

Ами и аз съм го пропуснал това . НО като махнем моментите с присъдата и навиването на видии на ръка всичко си е чиста истина . Болезнената истина . От стадиона с лиценз за "А" група кмета Николов и Събев го превърнаха в бунище . Другия въпрос е - къде са парите от европроектите за спирките и спортните площадки , където са "инсталирани" седалките ? И дали Бургас ще спечели някой проект , ако в Брюксел научат как се "усвояват" парите ?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 13 ное 2012 12:03

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:http://www.livesport.bg/Samo-v-Livesport.bg--Ne-CHernomorets--a-CHernobil---gibelta-na-edin-stadion-v-Burgas_g_469

Ами и аз съм го пропуснал това . НО като махнем моментите с присъдата и навиването на видии на ръка всичко си е чиста истина . Болезнената истина . От стадиона с лиценз за "А" група кмета Николов и Събев го превърнаха в бунище . Другия въпрос е - къде са парите от европроектите за спирките и спортните площадки , където са "инсталирани" седалките ? И дали Бургас ще спечели някой проект , ако в Брюксел научат как се "усвояват" парите ?

Миро, ти си готов за програмен директор на СКАТ.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 ное 2012 13:04

Днес 13 ноември лето 2012 - то се навършва точно една година откак отидохме форумно и организирано на мач.
Мачът беше Черноморец - Лудогорец - 0:0, а Ицо беше човека, заради когото не ни сервираха сгряващо питие на "Водолея"...Петьо ( Картаго ) и Ицо Гонг знаят за, какво иде реч. :P
На този мач беше голЕм клинч.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 ное 2012 16:50

ntodorov написа:Днес 13 ноември лето 2012 - то се навършва точно една година откак отидохме форумно и организирано на мач.
Мачът беше Черноморец - Лудогорец - 0:0, а Ицо беше човека, заради когото не ни сервираха сгряващо питие на "Водолея"...Петьо ( Картаго ) и Ицо Гонг знаят за, какво иде реч. :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=auTHnG3x2e0[/youtube]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 ное 2012 19:10

petkan написа:
ntodorov написа:Днес 13 ноември лето 2012 - то се навършва точно една година откак отидохме форумно и организирано на мач.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=auTHnG3x2e0[/youtube]

:) :) :)
[offtopic]Акула - сладурана.[/offtopic]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 13 ное 2012 19:39

Ми айди да отпразнуваме годишнината в София на гости на Локо Сф :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”