Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00

Мнениеот BadBoy » 10 ное 2012 21:33

allez_les_blues написа:Абе нали знаеш че на пролет почват други фактори да играят.С Ботев(ПД) имаме напрактика един и същи собственик-КТБ е представител на ВТБ в България-т.е. може гостуването в Пловдив да не е толкова лошо. С Локо(ПД) също подозирам че ще се разберат Тонев и Марешки по "герберска линия" :mrgreen: . С някой от останалите-Литекс или Черноморец може да има врътка за купата, ако жребия ни изправи срещу тях...абе ще видим ;)

След това идват Сараево, Мура и тем подобни отборчета и ти показват колко си стойностен.
Добре, че тръгна шампионата по тв за да се види колко зле са всички, сопрямо миналата година отборите са тотална плява без изключение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 10 ное 2012 21:33

Колкото и трагично да играем съм убеден, че в Разград ще победим ;)

[offtopic]Ако четеш това можеш да продължиш с критиките и упреците към Батков, Тонев, Илиев и играчите...[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2012 22:03

Безобразията с Левски продължават . Мисля че целия форум на Левски започна да пее една и съща песен .
След днешната продукция някак си се чувствам изморен да пиша каквото и да е . Левски е жив майтап , а временното класиране си е резултат и от извънфутболната дейност на ръководителя тоньо
!
ПП: Радвам се че хората най-сетне разбраха , че "хеита" на злобул се оказа чистата реалност .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 10 ное 2012 22:27

zlobul написа:Безобразията с Левски продължават . Мисля че целия форум на Левски започна да пее една и съща песен .
След днешната продукция някак си се чувствам изморен да пиша каквото и да е . Левски е жив майтап , а временното класиране си е резултат и от извънфутболната дейност на ръководителя тоньо
!
ПП: Радвам се че хората най-сетне разбраха , че "хеита" на злобул се оказа чистата реалност .

Виж какво бе .... ти не си никой за да се мислиш за просветител или нещо такова ! Аз лично като прочета zlobul по принцип не чета .... щото ти не си нищо повече от един хейтър и чакаш Левски да направи мач като този с Ботев Враца за да се покажеш от дупката си и да сипеш простотии в/у Левски .... е да ама не ! Когато Левски направи някакъв стойностен мач , за теб този мач е уреден , а когато спечели , но не с добра игра .... за теб това е лицето на Левски .... хайде спри с простотиите си , и без това никой не те уважава в този форум . Ти имаш някакви огромни комплекси , които са свързани с този клуб - това е ясно за всеки , но намери друго място , на което да си ги избиваш , че ставаш доста смешен ! И на мен не ми е приятна играта , която показа любимия ми отбор в този мач , но не сипя помия като теб , дори не пиша нищо - докато на теб задача номер 1 за деня ти е да влезнеш в форума и да си изпееш песничката [" вън Тонев , вън Батков - слаб Левски " (едва се сдържаш да не напишеш и кур за Левски ) ] ..... Лошо е да живееш по този начин :cry:

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 10 ное 2012 22:37

злобил пак се е развихрил

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 10 ное 2012 23:42

PFK_Levski написа:
zlobul написа:Безобразията с Левски продължават . Мисля че целия форум на Левски започна да пее една и съща песен .
!

Виж какво бе .... ти не си никой за да се мислиш за просветител или нещо такова ! Аз лично като прочета zlobul по принцип не чета .... щото ти не си нищо повече от един хейтър и чакаш Левски да направи мач като този с Ботев Враца за да се покажеш от дупката си и да сипеш простотии в/у Левски .... е да ама не ! Когато Левски направи някакъв стойностен мач , за теб този мач е уреден , а когато спечели , но не с добра игра .... за теб това е лицето на Левски .... хайде спри с простотиите си , и без това никой не те уважава в този форум . Ти имаш някакви огромни комплекси , които са свързани с този клуб - това е ясно за всеки , но намери друго място , на което да си ги избиваш , че ставаш доста смешен ! И на мен не ми е приятна играта , която показа любимия ми отбор в този мач , но не сипя помия като теб , дори не пиша нищо - докато на теб задача номер 1 за деня ти е да влезнеш в форума и да си изпееш песничката [" вън Тонев , вън Батков - слаб Левски " (едва се сдържаш да не напишеш и кур за Левски ) ] ..... Лошо е да живееш по този начин :cry:

Ей приятелю то имаше ли до сега мач по различен от тоз като с Ботев Враца на теб кой мач ти хареса играта на Левски и стига се мери кой е по голям левскар всички сме такива и мен страшно много ме боли да гледам такава продукция като днешната просто жалка картинка какво ги учи Илиянчо не зная ама сме жалки на момент да не кажа в повечето и много жалки :( :( :(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 ное 2012 23:54

Левски е като далматинец – не е страшен, но пълен с точки

Левски поведе в класирането, а изигра един от най-слабите си мачове. Срещу Ботев Враца „сините” бяха отпуснати, изборът на състав не сработи, а и смените на почивката сякаш ограничиха вариантите пред Илиан Илиев. Въпреки всичките критики, Левски излезе първи, най-вече заради грешките на останалите, но и заради своите победи.

Убедителни или не, успехите на Левски са факт. 10 победи, един хикс и само едно поражение. Във всяка лига такъв актив гарантира лидерската позиция. Левски е нещо като далматинец. Не е страшен, май не хапе, но има много точки. В крайното класиране именно точките са най-важни. Крайното класиране обаче ще се определи след много време, така че е добре Левски и Илиан Илиев да поправят своите недостатъци, които не са скрити и за публиката. Тя може да е капризна, но често се явява точен коректив.

Фокусът винаги пада и върху играта на клуба от „Герена”. На този стадион е така. Само победи не стигат, а сега идва мач, който може да лиши Левски от първото място в края на полусезона. Гостуването в Разград ще покаже, дали тимът от „Георги Аспарухов” си е взел поука след загубата във вечното дерби.
Срещу Ботев Враца настройката на Левски не беше добра. Този съперник заслужаваше по-сериозно внимание от страна на „сините”. Очевидно е, че Тони Здравков е свършил идеална работа с отбора си. Прекрасен психолог и треньор с достатъчно опит. На всичкото отгоре във Враца явно имат и прилични футболисти. Опитаха се да играят комбинативно и значително по-офанзивно от очакванията. Ботев беше организиран и стегнат. Този тим ще краде много точки, на много места.

Това обаче не бива да оправдава играта на Левски. Илиан Илиев трябва да реши един въпрос. Пинто или Старокин? Явно българинът му се нрави повече, но Нуно е класен футболист и ще влезе във форма само с мачове. Не като халф, а като ляв бек. Португалецът доказа през миналата година, че е ниво, а на всичкото отгоре игра много време с контузия, което говори за характер.

В центъра на защитата Димов се справя, но срещу скромни опоненти, тези мачове са в графата „леки”, макар че с Ботев Враца, Левски си направи двубоя тежък. В Разград с Димов централен бранител, работата може и да не стане, но тук Илиев няма особен избор.

Марсиньо вкара гол, но продължава да не е убедителен. Със сигурност има и по-добри варианти, но мотивите на треньора са железни, всеки заслужава шанс. За бразилецът може и да няма много такива в бъдеще. Не оправдава доверието.

Спадът във формата на Райков е чувствителен. Изведнъж той седна на пейката, че даже изпадна от групата за един мач. Симеон реши мачовете с Ботев Пловдив и Литекс, а това са най-солидните успехи на отбора. Треньорът не бива да губи нито един от членовете на съблекалнята, ако иска да вземе максимума от всеки в борбата за титлата. Илиев просто не трябва да е преднамерен...

Предимството от две точки позволява на Левски да избере умна тактика за мача в Разград. Сега „сините” нямат зор, а евентуален успех ги прави явен фаворит за първото място. Няма как да бъде лесно, но Илиев обичаше играта на контраатака, когато водеше Берое. На „Герена” стилът трябва да е друг, но в случая Левски не е длъжен да се прави на фаворит...

Така, че ролята на „далматинеца” не е чак толкова лоша. Кротък си, забавен на моменти, никой не се страхува от теб, а ти имаш много точки.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 11 ное 2012 09:35

Сега остана само , тоньо да върне гонзо и КРАЙ .

ПП: Тая локомотивска маскара с идването си на "герена" плю по некадърната селекция на гонзо , по некадърното управление , по школата и т.н , а сега ми демонстрира толкова голямо приятелство с интриганта ,че го мъкне с него на всеки мач .А ако е вярно и че инжИнера е влизал в съблекалнята след мача с враца , значи нещата отиват на още по зле .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 ное 2012 11:47

Сините футболисти се подвизаваха с 3 различни екипа в мача с варачани
Част от футболистите на Левски излязоха да играят без емблемата на клуба на гърдите си, забеляза бдителен репортер на ***.eu. Бразилският халф Марсиньо, който отбеляза първото попадение за успеха с 2-0, и французинът Ромен Ели нямаха емблематичното "Л", което винаги стои от лявата част на фланелките, точно до сърцето.
Това обаче не е всичко. Дизайнът на фланелката на португалското крило Кристовао Рамос също беше различен. За разлика от останалите му съотборници, които играха със син цвят на буквата "Л", фланелката на ибериеца беше със синя подложка и бял цвят на буквата.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 11 ное 2012 12:10

AN71 написа:
PFK_Levski написа:
!

Ей приятелю то имаше ли до сега мач по различен от тоз като с Ботев Враца на теб кой мач ти хареса играта на Левски и стига се мери кой е по голям левскар всички сме такива и мен страшно много ме боли да гледам такава продукция като днешната просто жалка картинка какво ги учи Илиянчо не зная ама сме жалки на момент да не кажа в повечето и много жалки :( :( :([/quote
Не меря кой е по-голям левскар, а ти казвам ,че дадения човек няма 1 нормален коментар за Левски - само товари , плюе и т.н. И като му казах нещата му стана криво и явно е нямало какво повече да каже и думите му бяха "Ае я марш" ..... това е ! Той просто ми е ясен !

Върни се в “Архив”