Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Мнениеот fabregas_949 » 07 сеп 2009 19:30

mladenis написа: Аз и много мои познати спираме да посещаваме мачовете на националния отбор, докато тези двамата са там.

Не ходете, като не сте българи, точно сега играчите имат нужда от подкрепа ;)

fr3ak_boy написа:Време е Боби да развърже кесията и да вземе класен селекционер мисля, че в момента свободни са Масимо Морати, Луиз Арагонез, Лучано Спалети и Луиш Фелипе Сколари са свободни. Компромисен вариант може да е Люпко Петрович. Всеки един от тях би бил по-добър избор от всеки български треньор.

Къде си се надрусал? Къде си видял Спалети, Сколари, Арагонез за треньори на България? Днес не си добре ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 07 сеп 2009 19:35

Хайде, дайте малко шанс на Стоилов, понеже е "левскар" и веднага го грабвате. И аз искам спец от чужбина, ама няма. Поне да видим срещу Италия какво ще направи, каква тактика ще измисли. ;)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 сеп 2009 19:39

Аз не разбирам, след като всички армейски отрочета се изгавриха с националния, защо се продължава с жалкото скимтене по тях? Мъри за сега е класи нагоре, а ако Пацо го бяха разкарали навреме, сега щяхме да имаме реални шансове, а не имагинерни.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 сеп 2009 19:46

durex написа:
fr3ak_boy написа:Време е Боби да развърже кесията и да вземе класен селекционер мисля, че в момента свободни са Масимо Морати, Луиз Арагонез, Лучано Спалети и Луиш Фелипе Сколари са свободни. Компромисен вариант може да е Люпко Петрович. Всеки един от тях би бил по-добър избор от всеки български треньор.

Масимо Морати ли? Това е собственика на Интер бе Fr3ak_boy :lol: :lol: :lol:

Посочих него, защото при Роберто Манчини за мен си личеше как реди състава и се справяше добре и пак си мисля, че ще се справи по-добре от българите, защото няма да има клубни пристрастия.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

mbrr
Контакти:

Мнениеот mbrr » 07 сеп 2009 19:48

fr3ak_boy написа:
durex написа:

Масимо Морати ли? Това е собственика на Интер бе Fr3ak_boy :lol: :lol: :lol:

Посочих него, защото при Роберто Манчини за мен си личеше как реди състава и се справяше добре и пак си мисля, че ще се справи по-добре от българите, защото няма да има клубни пристрастия.

мчи тогава да вземем Берлускони той поне има 5 кеш и още куп титли, с които направи Милан най- титулувания клуб

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 07 сеп 2009 19:54

0007 написа:Най-сетне имаме треньор,който разбира от футбола.Със смените и с перфектната игра на Бербатов обърнахме мача.Такъв национален отбор искам да виждам,не треньорско неумение при резултат 0:0 срещу Грузия или при 1:0 срещу Черна Гора.Не ми се гледат и загуби с по 3:0 от Швеция или 1:6 от Чехия.Най-сетне след толкова време националният отбор показа характер.

Мъри има две победи - срещу Кипър и Черна гора. И то у дома. Това ли искаш и занапред? Ще го получиш, идва Грузия.

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 07 сеп 2009 19:59

messi7 написа:Хайде, дайте малко шанс на Стоилов, понеже е "левскар" и веднага го грабвате. И аз искам спец от чужбина, ама няма. Поне да видим срещу Италия какво ще направи, каква тактика ще измисли. ;)

Не съм чел всички коментари и простотии, затова няма да коментирам други мнения, но откъде-накъде слагаш Стоилов при левскарите?!... Той ти каза или така ти се струва? Аз пък мисля, че е цесекар с шопски инат /няма значение, че е от Хасково/! Иначе нямаше с тъпият си инат /за някакъв негов "правилен" футбол/ да осере цялото двегодишно представяне на "Левски" в Европа, така че още да му сърбаме попарата с безкрайните безсмислени разигравания и страха да се поеме отговорността на завършващият удар от играчите!!! :evil:
За сведение на някои, които се правят на забравили, защото така им изнася, преди да завърши кариерата си в "Левски" беше и в ЦСКА, а при тези разсекретени досиета казва ли ти някой от кой е вербуван?! ;)
А, че не става за национален треньор се вижда от майната си!!! Не може страхливец да води лъвове!!! :( :evil: :geek:
Последна промяна от Делибаш на 07 сеп 2009 20:00, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 07 сеп 2009 20:00

mladenis написа:Стоилов и Сираков се държат все едно националния отбор е тяхна собственост и демонстрират изключително нагло поведение, подкрепено от Михайлов. Аз и много мои познати спираме да посещаваме мачовете на националния отбор, докато тези двамата са там.

ЕЕ много ти здраве... ЕЕЕХехеееее
какво да ти кажа ? Аз гледам отбора и подкрепям националния , не някои личности.Незнам какво е казал де/ но каквото и да е казанооо, не ми дреме.Поне засега нямаме загуба.Явно трябва само да вкарваме повече.Засега ние неможем да бием Малта и Албания, обаче неможеха да ни бият и Италия и Холандия... поне досега де, сега дано има обрат.Да почнем да бележим повече и да си земем трите точки натам.Каквото стане.Поне може да сме в по - добра юрна за следващите квалификации.А и с тренер Стоилов вярвам , че ще има успех.Невиждам какво не ви харесва в играта ни.Засега го клатиме некак си , бием даже с 4-1 , един приличен резултат.Разбирасе първото полувреме беше трагично, но като цяло.... не чакахме да си вкарат черногорци 2 автогола, нито да чакаме на Берба да вкара в 87-та ! Бихме ги , че ги съдрахме.Ма сега идва тежавото де.Италия и гостуване на Кипър... най важните ни мачове.Айде спокойнооо, и каквото стане !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 07 сеп 2009 20:01

Срещу Италия, първа загуба и чао ЮАР.
Това е няма какво да го мислите.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 07 сеп 2009 20:06

kenneth написа:Срещу Италия, първа загуба и чао ЮАР.
Това е няма какво да го мислите.

жалко но,това е истината Италия е СВЕТОВЕН шампион,няма как да ги бием :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Национален отбор”