vaskonti написа:Ама ти май не си гледал първото полувреме? Иначе не мога да си обясня за какъв удар на Анисе през второто ми говориш! Аз ти говоря за първото полувреме, към 15-тата минута, когато Анисе остана лице в лице с Китанов, на 3 метра един от друг и когато вратаря спаси по някакъв начин удара! А към края на полувремето Платини изпусна абсолютно чисто положение, когато Китанов успя с крак да избие един удар - отново от упор! Не, ти със сигурност не си гледал първото полувреме! Това видео, което ми посочваш е 1-минутна извадка на някои ситуации, ако от тази 1 минута можеш да си направиш генерален извод за мача, то аз не мога. Аз гледах целия мач, не само 1 минута избрани моменти, от която 40 секундни само с повторения им.
За разлика от теб, аз гледах мача на стадиона. Тоест не пред някакъв екран, а на място! Гледах не само второто, но и първото полувреме... Сега пък видеото било необективно едва ли не и било "избрани" моменти

Ще се разплача чак.... И как така изведнъж станаха избрани тея моменти. Че то по тая логика аз мога да кажа, че в това видео не са показани редица наши атаки или отигравания

Айде малко по-сериозно, а! Това видео си отразява не само всичките по-опасни моменти на двата отбора, ами и безсмислените им центрирания от преки свободни и атаки по фланговете.... Така че разбирам, че не ти е удобно, ама това е положението., Толкова явно си гледал мача... Къде са тея "опасни" положения на Платини за които ми говориш? Във видеото ясно се вижда- един удар, който Китанов избива с ръце на Анеси, един удар, ако дори може да се нарече удар, на 10- ката ви от фланга, който попада право в ръцете му и това е първото полувреме..... Страшна работа, ей, голямо "опълчение" ще да е било от наша страна

Като е "опълчение" как така Божилов имаше удар, който мина малко в страни от вратата? Как така Манолов центрира на Жоро Илиев и той направи задна ножица? Или пък онова центриране от корнер, при което топката мина над вратата

Отбор опълченец не би следвало да е мръднал от наказателното си поле? А вашият натиск се изразява за 45 минути в 2 атаки, една от които сериозна.... Ами второто полувреме- този удар по земята, за който ти говорех, не беше ли точно на Анеси.... Може и да бъркам, поправи ме, ако греша... Намира се в средата на видеото...
И точно защото гледах целия мач, не видях да сте направили нищо, ама абсолютно нищо друго освен да разцърквате в центъра на терена и да търсите извеждащи подавания към осмицата и Анеси. Мишо Венков като муха без глава и той тичаше на фланга и това ви беше... Присо се въртеше като пумпал

Това ли ви е натиска? Това ли ни е опълчението? Че на контри ви хванахме не един или два пъти? Добре, че нямаме чист централен нападател за разлика от вас, иначе голът не ви мърдаше. Честно ти казвам, гледам мачове на Черно море с ЦСКА поне от 10 години, толкова беззъб ваш отбор не е идвал на Тича, а ти ми говориш за опълчение и как едва ли не сте се представили по-силно от нас