Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Левски | 18.11.2012 | 16:30
Победа на Лудогорец, а Ботев после ще отмъсти за Левски и ще му даде възможност да се върне на първото място.
Ако се съди по играта на Левски от днес срещу Ботев (Враца), единицата в Разград е най-сигурната в Европа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
1Х2 е мача , днес не съм гледал Лудогорец , гледах малко от мача на Левски и ми се видяха доста слаби 

T&T написа:Победа на Лудогорец, а Ботев после ще отмъсти за Левски и ще му даде възможност да се върне на първото място.
Викаш Левски шампион а Ботев Пловдив с купата и всички са доволни.

За мача:много ще е трудно на "сините". Ще съм доволен и на Х,най-важно е да зимуваме първи,и през подготовката да се подобри играта,че пролетта няма да е никак лесно(ходене до Бургас,два пъти в Пловдив,мач в Ловеч). Казвам 1:1.

gilento93 написа:T&T написа:Победа на Лудогорец, а Ботев после ще отмъсти за Левски и ще му даде възможност да се върне на първото място.
Викаш Левски шампион а Ботев Пловдив с купата и всички са доволни.
Ще ме яд малко, че не сме взели титла и купа, но ще се опитам да го преживея някак си

Очаквам нервен, труден мач, с много нарушения и накъсвания на играта, малко голове, поне 1 червен картон, сигурен гол за Лудогорец. Важно е да хвърлим повечето сили в защита, да блокираме както направиха славистите ключовите им нападатели и да не допускаме разградлии да се настанят трайно в нашата половина. Мисля си че 1-1 е най-вероятният резултат, но допускам и победа за някой от отборите с 1 гол разлика.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
С такава игра от днес... не ми се мисли.
Ако искаме да бием,трябва да стане някое чудо и да почнем да играем много, много по-добре.
Ако искаме да бием,трябва да стане някое чудо и да почнем да играем много, много по-добре.
- Santiago Munezz
- Контакти:
След днешния "спектакъл" не съм голям оптимист,но ако имаме много късмет може да измъкнем точката !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Нека да победи по-добрият отбор... при условие, че това са сините
Зеленото измислено отборче няма шанс, мачът е твърда двойка!

- vratar4eto
- Контакти:
Гледах мачовете и на двата отбора (без последните 15 мин на Овча купел). И двата отбора не са особено силни в момента. Но като се има предвид, че мача е в Разград и грешките в защита на Левски, мисля че Лудогорец са фаворит. Дано да не съм прав.