harka1914 написа:Определено при така стеклите се обстоятелства мачът в Разград е мача на истината. Сега и зелените са в криза и при пълна мобилизация и при възможно най-малко грешки в защита трябва, а вярвам и че можем, въпреки мачовете като днешния и този с ЦСКА, да ги бием и да завършим полусезона на 1 място с 5 точки разлика. Това ще е много важно, защото след зимната пауза, подготовка и селекция се надявам да сме доста по-добри, а освен това при 5 точки аванс ще играем освободено и с повече самочувствие, докато на останалите ще им пари всеки един мач под гъза, защото задължително ще трябва да бият, а това е предпоставка за издънки. Що се отнася до треньора, аз мисля че не развива и не разкрива истинския си потенциал поради огромния натиск от ръководство и от фенове за задължителна титла след Голямата суша през ерата "Гонзо". Станем ли шампиони, без оглед на играта и го оставявят и за следващия сезон, смятам че Илиев ще покаже много по-голяма вариативност и много повече идеи и фантазия, защото ще е станал шампион вече и ще му е доста по-лабаво около врата. Но да не слагам тигана преди рибата да е уловена.
не забравяй че след това Лудогорец гостуват на Ботев(ПД) където според мен няма да бият.Така че и хиксът в Разград ни устройва.Разбира се най-добре ще е да бием-тогава на практика спорът за титлата приключва, обрати не стават всеки сезон