Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00
Ботев ни надиграха тотално и само късмета ни покри.Играта ни беше повече от трагична.Питам се тия с колко ли гола ще паднат в Разград.
- ralka_levskarka
- Контакти:
OOP написа:ralka_levskarka написа:Честита победа, това е най- важното в момента.
По принцип съм съгласен с теб, но вече сме 12 кръг и досега трябваше да сме обиграни и да играем със самочувствие, а то все едно че не се познават играчите. Отделно като беше сменен Карвальо се скара на Илиев !?! Явно доста си е повярвал и си мисли, че е несменяем.....Все пак и отбора на Враца показа добра игра и донякъде ги подценихме. Надявам се на победа в Разград....и те са в доста лоша форма в момента така че сега е момента да ги бием и да станем есенни шампиони с 5 т. разлика...
Аз си мисля, че имаше мнооого голямо подценяване, ама много. Поне така ми изглеждаше на мен. Погледни Мюлдер колко неориентиран беше. А Гаджев? Пламен и той, все едно това му е първи мач. Дано в Разград не излязат някак пренавити. Мача там го виждам Х естествено и на победа от страна на Левски ще съм доволна, но и така е добре, защото след това те имат мач в Пловдив с Ботев, докато ние сме с Етър на Герена.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Определено при така стеклите се обстоятелства мачът в Разград е мача на истината. Сега и зелените са в криза и при пълна мобилизация и при възможно най-малко грешки в защита трябва, а вярвам и че можем, въпреки мачовете като днешния и този с ЦСКА, да ги бием и да завършим полусезона на 1 място с 5 точки разлика. Това ще е много важно, защото след зимната пауза, подготовка и селекция се надявам да сме доста по-добри, а освен това при 5 точки аванс ще играем освободено и с повече самочувствие, докато на останалите ще им пари всеки един мач под гъза, защото задължително ще трябва да бият, а това е предпоставка за издънки. Що се отнася до треньора, аз мисля че не развива и не разкрива истинския си потенциал поради огромния натиск от ръководство и от фенове за задължителна титла след Голямата суша през ерата "Гонзо". Станем ли шампиони, без оглед на играта и го оставявят и за следващия сезон, смятам че Илиев ще покаже много по-голяма вариативност и много повече идеи и фантазия, защото ще е станал шампион вече и ще му е доста по-лабаво около врата. Но да не слагам тигана преди рибата да е уловена.
Понякога има и такива трудни мачове, в които просто трябва да вземеш 3 точки, а и отделно Сухия е сглобил доста приличен отбор във Враца. Пожелавам им да се спасят! Аз съм супер доволен - отдавна не бяхме заставали начело. От измислени отборчета-еднодневки не ме е страх - НИЕ СМЕ "ЛЕВСКИ"! На всичкото отгоре откъснахме и измислената чета на Тройчо. Единственото, което ме притеснява е поведението на Пламен Илиев, вярно че и оня, който го ритна беше за червен, но вратарят ни просто нямаше право на такава реакция. В международен мач това е не просто червен картон, но и наказание от минимум 5 мача.
Гаджев май пак се е правил на звезда пред публиката!
ralka_levskarka написа:OOP написа:ralka_levskarka написа:Честита победа, това е най- важното в момента.
По принцип съм съгласен с теб, но вече сме 12 кръг и досега трябваше да сме обиграни и да играем със самочувствие, а то все едно че не се познават играчите. Отделно като беше сменен Карвальо се скара на Илиев !?! Явно доста си е повярвал и си мисли, че е несменяем.....Все пак и отбора на Враца показа добра игра и донякъде ги подценихме. Надявам се на победа в Разград....и те са в доста лоша форма в момента така че сега е момента да ги бием и да станем есенни шампиони с 5 т. разлика...
Аз си мисля, че имаше мнооого голямо подценяване, ама много. Поне така ми изглеждаше на мен. Погледни Мюлдер колко неориентиран беше. А Гаджев? Пламен и той, все едно това му е първи мач. Дано в Разград не излязат някак пренавити. Мача там го виждам Х естествено и на победа от страна на Левски ще съм доволна, но и така е добре, защото след това те имат мач в Пловдив с Ботев, докато ние сме с Етър на Герена.
Ралке и аз имам сини пристрастия,следя и двата отбора,но моя отбор си е Ботев и ще ти кажа,че не си права.Левски тотално разочарова,не е подценяване,толкова си могат.Аз искам Левски да е шампион и Ботев да е в А-група,но с тази игра Левски не знам как ще я докарат и докъде.
-
- Контакти:
според мен нашите се гипсирват когато конкурентите губят точки, и трябва да оглавим класирането-краката им се наливат с олово.Ей така беше и пролетта- бяхме с равни точки с Лудогорец, те паднаха от Славия с 2:3, и след техния мач беше нашия мач срещу Миньор на "Герена", при победа излизахме начело....знаем обаче какво се случи. Не мисля че ще играем по същия начин в Разград, почти съм сигурен че там ще направим хикс,което при така стеклите се обстоятелства също ни устройва 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
choko77 написа:Ралке и аз имам сини пристрастия,следя и двата отбора,но моя отбор си е Ботев и ще ти кажа,че не си права.Левски тотално разочарова,не е подценяване,толкова си могат.Аз искам Левски да е шампион и Ботев да е в А-група,но с тази игра Левски не знам как ще я докарат и докъде.
Ами ще видим, не се знае и през зимния трансферен прозорец какви попълнения ще дойдат, ако са качествени Левски може да седи по- добре на терена. И не съм съгласна, че толкова си могат. Виж мача им с Ботев Пловдив.
Пожелавам си Левски шампион и дотук програмата ми се сбъдва

1-8 кръг без загуба
9- загуба
10-12 победа
13- равен
14-15 - победа
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
2 чисти червени картона,друг е въпроса ,че П.Илиев постъпи по най-глупавия начин, от който можеше да излезе единствено губещ и точно преди най-важния мач за сезона и при положение ,че нямаме кой знае каква алтернатива на вратарския
Като нищо ще му лепнат едно наказание дори и да не му беше изваден червен картон. 

Последна промяна от Blue Mind на 10 ное 2012 18:35, променено общо 1 път.

Мъка,мъка и пак мъка...безобразна игра.Вече имам и отговор на какво се дължи това.Веднага след края на мача в съблекалнята на отбора са влезли Иво Тонев и.....................о,небеса - човекът на когото се дължат всички натрупани негативи през последните 4 години - Георги Иванов - Гонзо.При него няма срам и свян.Вместо да се навре на място в човешкото тяло,където не огрява слънцето,той отново се стреми да се впие като цирей на ''Герена".Как тогава да се промени играта и поведението на отбора към подобрение ?! Никога !!! Време е обаче феновете да се намесят и да прогонят този некадърник.Ако това не стане безобразията ще продължат.