RedeviL написа:MORSKI написа:Защото ни биха в първия кръг, когато бяха набрали сили от ШЛ. И то ни биха не както вие играхте, ами цял мач ни разкатаха от игра. Значи когато притежаваш класа теренът не е от такова значение. Той наистина е еднакъв и за двата отбора. И то ни биха при ужасяващи атмосферни условия. Пороен летен дъжд и разкалян терен. Значи може, стига да има качества.... Предния сезон Локомотив Пловдив ни биха на Тича, дето и те като вас нямаха победа тук от ен на брой години. Значи можело... Проблемът ви не е терена не ставайте като едни други фенове... Просто за да не можете вече близо 5 години да ни биете на Тича е съвсем другаде.,..
Е аз ти казах какви смятам, че са причините.Няма значение, дали сте играли с 10 или 20 човека в защита, ако имаме претенции за нещо повече сме длъжни да намерим начин да ви победим!Все пак ако искаме да гледаме зрелищен и качествен футбол е задължително да има качествен терен и играчите на двата отбора да играят открито и атакуващо!За пример ще ти мача Ботев-ЦСКА преди два кръга.Страхотен двубой пред пълни трибуни, много открит и атакуващ футбол, много положения, динамика и голове през всичките 90 мин.Ако ми кажеш, че мачът не ти е харесъл..?
Не го гледах. Не ме вълнуват двата отбора

По същото време имахме мач на Тича с Локомотив София., Може и така да е било, ще ти се доверя. Нашият отбор е доказал, че може да играе качествено и добре. Не си мисли, че на нашите играчи не им пречи терена или им помага. Че те са постоянно контузени до голяма степен заради него. Например миналата година моят отбор направи смея да твърдя един от най-красивите и зрелищни мачове в "А група въобще, Паднахме с 3:2 от Черноморец в Бургас, но играта, головете, динамиката, атаките, абе всичко беше като мач от друго първенство. Ако го има някъде гледай го. Почти същите играчи. На хубав терен и стадион. При добра бройка гостуващи фенове- бяхме над 200 човека. При добра бройка домакински. Въобще европейски мач. Така че разбирам те какво искаш да кажеш, но за това всичко са виновни ТИМ. Ако искаха да инвестират във футбол, а не просто така да отбиват номер, нещата щяха да са далеч по-различни.