Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00
Въпреки загубата,това е моят Ботев,това беше супер мач,тотално ги надиграхме и само съдията и късмета ги спаси.Слушах и по радиото и по Тв,навсякъде чувам хубави думи.Браво Ботев!
- фифи перото
Тактиката на Ил.Илиев се оказа печеливша!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Честита победа, това е най- важното в момента.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Аз само не знам Ботев как успяха да не вкарат поне 1 гол... Определено се надявам да останат в А група, ако продължават да показват такава игра.
Добре,че беше съдията да не изгони малкия!Ако го беше изгонил щяхте да паднете 100% просто той изкара много топки.Освен това нямаше да играе срещу Лудогорец и щяха да ви вкарат по 3-4 гола.Спомням си като играхме с вас за купата миналия сезон.Даксон удари 3 греди в рамките на 5-10мин. тоя спаси една камара полужения и накрая като се контузи и влезна Митрев ви бихме.Затова благодарете на съдията,че ви спаси този и другия мач!
С тая игра нищо, ама нищо добро не ни чака в Разград! Трябва да бъдем щастливи на хикс.
А някой гледа ли мача на Лудогорец, защото аз не успях? Те как играха?
[center]1914[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Без име написа:С тая игра нищо, ама нищо добро не ни чака в Разград! Трябва да бъдем щастливи на хикс.
Аз го гледах. Нищо особено не показаха, какво толкова ги хвалиха не знам. Дори Славия можеше да си ги бие.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- фифи перото
Без име написа:С тая игра нищо, ама нищо добро не ни чака в Разград! Трябва да бъдем щастливи на хикс.
Играха с една идея по-зле от Левски.

[offtopic]Ако може де..[/offtopic]
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
ralka_levskarka написа:Честита победа, това е най- важното в момента.
По принцип съм съгласен с теб, но вече сме 12 кръг и досега трябваше да сме обиграни и да играем със самочувствие, а то все едно че не се познават играчите. Отделно като беше сменен Карвальо се скара на Илиев !?! Явно доста си е повярвал и си мисли, че е несменяем.....Все пак и отбора на Враца показа добра игра и донякъде ги подценихме. Надявам се на победа в Разград....и те са в доста лоша форма в момента така че сега е момента да ги бием и да станем есенни шампиони с 5 т. разлика...
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Браво на нашите, че поне не загубиха.
Ама това е тактика за мача в Разград. Сега в Лудогорец ще си кажат, че сме супер слаби. А като отидем там и като почнем: удри, удри, удри... ще им съдерем мрежите!!!
Ама това е тактика за мача в Разград. Сега в Лудогорец ще си кажат, че сме супер слаби. А като отидем там и като почнем: удри, удри, удри... ще им съдерем мрежите!!!

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"