Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа
Това е нещо друго, Така вече съм съгласен. Но реално погледнато вие и не атакувахте. Не се стремяхте да атакувате. Не съм съгласен с глупостите, че нашите се били прибрали и били опълчение. Пълни глупости, затова вместо в 93 та минута да се браним, можехме да ви бием, ако вратарчето ви не беше спасило.... Имахме и доста добри атаки преди това. Като цяло двата отбора играха еднакво безидейно и слабо.
MORSKI написа:Това е нещо друго, Така вече съм съгласен. Но реално погледнато вие и не атакувахте. Не се стремяхте да атакувате. Не съм съгласен с глупостите, че нашите се били прибрали и били опълчение. Пълни глупости, затова вместо в 93 та минута да се браним, можехме да ви бием, ако вратарчето ви не беше спасило.... Имахме и доста добри атаки преди това. Като цяло двата отбора играха еднакво безидейно и слабо.
Определено не се получи дерби!Само не можах да разбера защо даваш за пример Лудогорец при положение, че ги бихме много наскоро и то като гост, а днес и те правят безлично 0:0 със Славия..Залъгваш се, ако си мислиш, че в момента притежават повече класа от ЦСКА!
Защото ни биха в първия кръг, когато бяха набрали сили от ШЛ. И то ни биха не както вие играхте, ами цял мач ни разкатаха от игра. Значи когато притежаваш класа теренът не е от такова значение. Той наистина е еднакъв и за двата отбора. И то ни биха при ужасяващи атмосферни условия. Пороен летен дъжд и разкалян терен. Значи може, стига да има качества.... Предния сезон Локомотив Пловдив ни биха на Тича, дето и те като вас нямаха победа тук от ен на брой години. Значи можело... Проблемът ви не е терена не ставайте като едни други фенове... Просто за да не можете вече близо 5 години да ни биете на Тича е съвсем другаде.,..
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
0:0 за Ботев 
MORSKI написа:Защото ни биха в първия кръг, когато бяха набрали сили от ШЛ. И то ни биха не както вие играхте, ами цял мач ни разкатаха от игра. Значи когато притежаваш класа теренът не е от такова значение. Той наистина е еднакъв и за двата отбора. И то ни биха при ужасяващи атмосферни условия. Пороен летен дъжд и разкалян терен. Значи може, стига да има качества.... Предния сезон Локомотив Пловдив ни биха на Тича, дето и те като вас нямаха победа тук от ен на брой години. Значи можело... Проблемът ви не е терена не ставайте като едни други фенове... Просто за да не можете вече близо 5 години да ни биете на Тича е съвсем другаде.,..
Е аз ти казах какви смятам, че са причините.Няма значение, дали сте играли с 10 или 20 човека в защита, ако имаме претенции за нещо повече сме длъжни да намерим начин да ви победим!Все пак ако искаме да гледаме зрелищен и качествен футбол е задължително да има качествен терен и играчите на двата отбора да играят открито и атакуващо!За пример ще ти мача Ботев-ЦСКА преди два кръга.Страхотен двубой пред пълни трибуни, много открит и атакуващ футбол, много положения, динамика и голове през всичките 90 мин.Ако ми кажеш, че мачът не ти е харесъл..?
- mistreated
- Контакти:
MORSKI написа:Защото ни биха в първия кръг, когато бяха набрали сили от ШЛ. И то ни биха не както вие играхте, ами цял мач ни разкатаха от игра. Значи когато притежаваш класа теренът не е от такова значение. Той наистина е еднакъв и за двата отбора. И то ни биха при ужасяващи атмосферни условия. Пороен летен дъжд и разкалян терен. Значи може, стига да има качества.... Предния сезон Локомотив Пловдив ни биха на Тича, дето и те като вас нямаха победа тук от ен на брой години. Значи можело... Проблемът ви не е терена не ставайте като едни други фенове... Просто за да не можете вече близо 5 години да ни биете на Тича е съвсем другаде.,..
Лудогорец ви биха, но забравяш, че играха доста време с човек повече. А и такива сравнения са глупави. То и ние бихме Славия и Ботев Вр, това значи ли че сме по-добри от Лудогорец, защото те не са успели??? Мач с мач, не си прилича, както и съперник със съперник.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
враца правят мача на живота си, жалко че късмета им е нулев до момента и невзимат нищо
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
HEATSEEKER
- Контакти:
Къде е колегата BRF, дето ми обесняваше как ще ни биете....преди всеки мач се каните, не просто да ни биете , а да ни разгромите....
В ПЕТИ мач на ''Тича'' имате отбелязани НУЛА гола....къде един дето пишеше, че ще ни биете с 6 на 0...
В ПЕТИ мач на ''Тича'' имате отбелязани НУЛА гола....къде един дето пишеше, че ще ни биете с 6 на 0...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
HEATSEEKER написа:Къде е колегата BRF, дето ми обесняваше как ще ни биете....преди всеки мач се каните, не просто да ни биете , а да ни разгромите....
Тук съм!Прогнозата ми беше 3:0!Не съм гледал мача и не знам какво да коментирам!
- mistreated
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:враца правят мача на живота си, жалко че късмета им е нулев до момента и невзимат нищо
Левски са безобразни за пореден път, но си взимат точките. Това ни липсва на нас. Друг е въпросът какво трябва да направи Пламен Илиев, за да бъде изгонен.
Имам чувството, че всички като идат на Герена и се зомбират до безобразие.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...