Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот ralka_levskarka » 10 ное 2012 16:09

RedeviL написа:
ralka_levskarka написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:не ме карай да търся да ти копи-пеист владението на топката в мача защото без да твърдя че разбирам много от футбол по това и головите ситуации определям по добре представилия се отбор. и в двете бяхте втори, затова винаги ще сте 7-10 място. а ти си вярвай че играете футбол и разкоствате съперниците си. повече не ме занимавай

Един въпрос: след време мислиш ли, че ще се помни владеенето на топката и головите ситуации?? Колкото и да е било резултата е 0:0 ;)

Чакай малко!Нали уж сме били 90 мин. опълчение..Ако ми кажеш как става този номер да се браним 90 мин. и притежанието на топката да е в наша полза ще те призная!

Да не съм го казала аз бе, какво ме погваш :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2012 16:12

MORSKI написа:
delqnski47 написа:Каквото и да си говорим Черно Море е посредствен отбор в България(нищо лично към феновете му,просто претенциите на ЦСКА и Черно Море са коренно различни)!Лошото е,че от доста време ЦСКА се е превърнал в такъв също!Но с добра работа смятам,че всичко ще се нареди! 8-)

Айде Деляне да видим кое му е посредственото? Дай факти, доказателства. Иначе клеветиш. То и за нас, феновете на Черно море, каквото и да си говорим ЦСКА е един посредствен отбор, с милиони задължения, които трябваше отдавна да са го пратили там където са Рейнджърс например! И с играта си днес демонстрорахте, че сте абсолютно посредствен отбор... Преди 2 седмици на същият този терен Локомотив имаха повече положения от вас! Преди няколко месеца на много по-разкаляна трева на Тича и под непрестанен дъжд Лудогорец ни биха с 3:0! Какво повече да говорим. Вие дори малко, ако се доближавахте до тях щяхте да ни биете...

Еми мога да дам пример с класирането!Черно Море по принцип си завършва по средата на класацията!Щом като завършва ''по средата'' какъв отбор трябва да е!Пак казвам,нищо лично към феновете на Черно Море,ама когато едни неща са очевидни...
И явно не ми четете коментарите и ще потретя:ЦСКА от доста време насам се е превърнал в посредствен отбор,но с претенциите,успехите и т.н. за отбор като този,НЕ му приляга по никакъв начин!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 ное 2012 16:13

ralka_levskarka написа:Да не съм го казала аз бе, какво ме погваш :lol: :lol:

Като не си го казала чети какво е имал предвид колегата с владеенето на топката преди да го цитираш! :lol:
Последна промяна от RedeviL на 10 ное 2012 16:14, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 16:13

RedeviL написа:
MORSKI написа:Аз съм напълно спокоен, ама като ви чета глупостите, включително и твоите почвам да си мисля, че сте на нещо много силно....
Какво да признавам за Жорката? Според теб не е за национал ли :lol: Като беше най-добрият на терена в мача с Дания и всички по-опасни атаки (всичките 3 на брой) дойдоха след негови центрирания ли? Че днес беше най-креативният играч от всички 22 ли? Това, ако отречеш просто те признавам... Така сте сложили тея червени очила, че просто няма накъде повече...

Когато ти свалиш зелените тогава ние ще свалим червените!ОК?Колегата CskaUl7rasB0ysS0f1a ти го каза много точно!!Аз също нямам какво повече да добавя!

Няма какво да свалям понеже аз за разлика от вас не нося очила на любимия отбор когато гледам мачове... То бива наглост, ама да отречеш очевидни неща и факти, когато не ти изнася говори само за едно.... Да отречеш очевидни неща като това, че всички опасни атаки срещу Дания дойдоха от Жоро... Просто нямам думи... Ей така между другото- пусни си клип от мача.... И аз нямам какво да добавя повече! Това вашето си е диагноза
Последна промяна от MORSKI на 10 ное 2012 16:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 10 ное 2012 16:16

Феновете на мизерните отборчета като вземат 1-3 точки и много отворени стават, ама като им лепнахме 4-ката къде бяха?

Вие освен "червени боклуци" и "бий чорбата" не пяхте, което е показателно заради кой отбор имаше толкова хора на стадиона. При положение, че всеки друг мач сте по 100 човека.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 16:18

delqnski47 написа:Еми мога да дам пример с класирането!Черно Море по принцип си завършва по средата на класацията!Щом като завършва ''по средата'' какъв отбор трябва да е!Пак казвам,нищо лично към феновете на Черно Море,ама когато едни неща са очевидни...
И явно не ми четете коментарите и ще потретя:ЦСКА от доста време насам се е превърнал в посредствен отбор,но с претенциите,успехите и т.н. за отбор като този,НЕ му приляга по никакъв начин!

Черно море порпинцип завършва между 5 и 7 място от много години насам... Тоест не е точно средата на таблицата както говориш, а в предната част на нея. Това първо. Второ, вие ми е интересно в последните години с какво ще се похвалите освен една купа на страната? Нали сте "гранд" уж. Какъв е тоя гранд дето 5 години няма победа срещу един "посредствен отбор" на неговия терен, 5 години няма титла? И така нататък...

Претенции и т,н не, че нещо, но имате само вие феновете. Днес това ви остана на вас и на Левски. Да не говорим пак за времената през 1989 когато всичко е било различно. И за вас, и за Левски е било по-лесно. Сега нещата са таквиа, че не Черно море, не ЦСКА- ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ Е ПОСРЕДСТВЕН! АЗ съвсем реално ти го казвам- по-безъъб отбор от вашия не бях виждал на Тича. И айде, ако за нас е до някъде очаквано все пак сме беумно слаби тая година, то къде ви беше класата на вас? И само не ми говорете пак за терена, че ставате смешни. За 100 тен път Лудогорец при далеч по-кофти условия и терен ни биха с 3:0....

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 10 ное 2012 16:21

белите хомоси взеха точка на гората :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2012 16:25

MORSKI написа:
delqnski47 написа:Еми мога да дам пример с класирането!Черно Море по принцип си завършва по средата на класацията!Щом като завършва ''по средата'' какъв отбор трябва да е!Пак казвам,нищо лично към феновете на Черно Море,ама когато едни неща са очевидни...

Черно море порпинцип завършва между 5 и 7 място от много години насам... Тоест не е точно средата на таблицата както говориш, а в предната част на нея. Това първо. Второ, вие ми е интересно в последните години с какво ще се похвалите освен една купа на страната? Нали сте "гранд" уж. Какъв е тоя гранд дето 5 години няма победа срещу един "посредствен отбор" на неговия терен, 5 години няма титла? И така нататък...

Претенции и т,н не, че нещо, но имате само вие феновете. Днес това ви остана на вас и на Левски. Да не говорим пак за времената през 1989 когато всичко е било различно. И за вас, и за Левски е било по-лесно. Сега нещата са таквиа, че не Черно море, не ЦСКА- ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ Е ПОСРЕДСТВЕН! АЗ съвсем реално ти го казвам- по-безъъб отбор от вашия не бях виждал на Тича. И айде, ако за нас е до някъде очаквано все пак сме беумно слаби тая година, то къде ви беше класата на вас? И само не ми говорете пак за терена, че ставате смешни. За 100 тен път Лудогорец при далеч по-кофти условия и терен ни биха с 3:0....

''Почетвъртвам'':
delqnski47 написа:ЦСКА от доста време насам се е превърнал в посредствен отбор,но с претенциите,успехите и т.н. за отбор като този,НЕ му приляга по никакъв начин
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 16:30

delqnski47 написа:
delqnski47 написа:ЦСКА от доста време насам се е превърнал в посредствен отбор,но с претенциите,успехите и т.н. за отбор като този,НЕ му приляга по никакъв начин

Е тогава какво говориш за Черно море... И нашите добри времена минаха... Посредствен може да се каже, че бяхме в периода края на 80-те края 90-те .... През всичките останали години сме се борили за челните места. Някой път се получава, някой път не. Ние никога не сме имали лоби в БФС с изключение на последните няколко години и то, ако може да се говори за лоби въобще. Защото мутрата Митев не стъпва в сградата на БФС.,.... Той целият ни футбол в "А" група е посредствен...
Посредствени отбори може да са Беласица, Видима, Марек и ред други, Но не и ние, Локо Пловдив, Ботев, Берое, Черноморец ;)
Последна промяна от MORSKI на 10 ное 2012 16:38, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 ное 2012 16:30

MORSKI написа:
RedeviL написа:
MORSKI написа:Аз съм напълно спокоен, ама като ви чета глупостите, включително и твоите почвам да си мисля, че сте на нещо много силно....
Какво да признавам за Жорката? Според теб не е за национал ли :lol: Като беше най-добрият на терена в мача с Дания и всички по-опасни атаки (всичките 3 на брой) дойдоха след негови центрирания ли? Че днес беше най-креативният играч от всички 22 ли? Това, ако отречеш просто те признавам... Така сте сложили тея червени очила, че просто няма накъде повече...

Когато ти свалиш зелените тогава ние ще свалим червените!ОК?Колегата CskaUl7rasB0ysS0f1a ти го каза много точно!!Аз също нямам какво повече да добавя!

Няма какво да славям понеже аз за разлика от вас не нося очила на любимия отбор когато гледам мачове... То бива наглост, ама да отречеш очевидни неща и факти, когато не ти изнася говори само за едно.... Да отречеш очевидни неща като това, че всички опасни атаки срещу Дания дойдоха от Жоро... Просто нямам думи... Ей така между другото- пусни си клип от мача.... И аз нямам какво да добавя повече! Това вашето си е диагноза

Виж какво напълно съм съгласен, че днес ЦСКА игра доста посредствено!Според мен една от причините за това е, че се подведе по играта на ЧМ с непрестанни балонни подавания напред и почти никакви такива по тревата..На практика първото полувреме и двата отбора не можеха да си подадат повече от два пъти!От самото начало на второто полувреме ЦСКА взе инициативата на терена и започна да разиграва по-трайно, но въпреки това трудно стигаше до чисти голови положения!ЧМ се бяха прибрали дълбоко в своята половина и разчитаха на дълги изритани топки напред..Главната причина ЦСКА да не победи днес е, че Стоичо обърка състава и излезе с прекалено дефанзивна тактика!Смените също бяха много закъснели..Пак казвам това не е оправдание, но да ми казваш, че сме били 90 мин. опълченци някак си не се връзва с реалността..
Последна промяна от RedeviL на 10 ное 2012 16:37, променено общо 2 пъти.

Върни се в “ЦСКА”