Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 15:40

RedeviL написа:Г.Илиев - национал.. :lol:

какво се смееш и какво искаш да кажеш с тая емотикона бе? Точно Жоро Илиев беше най-креативния от всички на терена. Създаде всичко по-опасно пред вашата врата и се включваше дори в защита.... Аз се смея как може Бандаловски да е национал :shock:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: FT Черно Море - ЦСКА 0:0

Мнениеот mistreated » 10 ное 2012 15:40

wolf написа:
mistreated написа:За мен Стойчо пак сгреши със състава, да не говорим колко късни бяха смените му. Присо беше напълно неадекватен, за хиляден път казвам, че този човек не е за игра срещу затворени противници. Той няма елементарна техника!
Скиорили трябваше да започне титуляр или да го пусне поне на почивката, а не 10 минути преди края на мача. Да не говорим, че го пусна отдясно, а той е типично ляво крило. Абсолютно никой не помагаше на Платини до влизането на Тасио.
Според мен с това равенство почти си затворихме вратата за титлата. Сега трябва да чакаме другите да грешат в мачове, които предварително са смятани за спечелени от тях. Като например Лудогорец и Левски да загубят точки срещу Славия. Възможно е, но малко вероятно.
Засега Славия държат нещата и ни помагат, но да видим какво ще стане.
Ако продължаваме обаче да играем толкова страхливо срещу затворени отбори, ще губим още точки срещу подобни съперници.
"Тича" е място, където не само ние играем трудно, но пък е неприемливо 4-ти мач подред да не можем да вкараме гол там.
Поздравление за моряците, играха мъжки и си заслужиха точката. Дано така играят и в домакинството срещу Левски.

Не станаха ли 5?

[offtopic]Може и да са станали, аз вече им загубих бройката.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 15:44

RedeviL написа:Как може на собствен терен да играеш с 10 в отбрана?!Няма такъв анти-футбол от ЧМ..

:lol: :lol: то пък точно обратното... Сваляй очилата приятел.... Аз по-анти отбор от вашия стъпвал на Тича скоро не бях виждал :shock: Нищо, абсолютно нищо не сътворихте за 90 минути.,... Те Локо София имаха повече опасности от вас бе! То бива наглост, ама вашето минава границите

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 ное 2012 15:45

MORSKI написа:

какво се смееш и какво искаш да кажеш с тая емотикона бе? Точно Жоро Илиев беше най-креативния от всички на терена. Създаде всичко по-опасно пред вашата врата и се включваше дори в защита.... Аз се смея как може Бандаловски да е национал :shock:

Пич успокой се малко, че нещо си се жегнал..Аз поне си признавам, че Бандата не става изобщо за национал и НЕ БИВА да е национал, а ти можеш ли да признаеш същото за Жорката?Като ти чета небивалиците за 90 мин. ни опълчение - едва ли!? :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 15:48

Янис Зику написа:Пак се мъчим срещу мизерните отборчета, макар и да мачкаме уж "големите". Тъпа работа, срещу нас винаги се хвърлят на макс, въпроса е защо не се хвърлят и на другите родни "грандове".

ей... айде да не те квалифицирам... Да те нареди човек е малко., Мизерен си ти и отбора ти. Кога ви порасна и на вас работата бе, до вчера не се знаеше дали ще почнете шампионата, а Левски щеше да ви закрива .. Милиони дългове имат много им знае устата... Много ви порасна работата нещо! Никаква милост за такива като вас! Е...и наглите. Не стига, че умрели, ами и говорят... И мен ме е яд, че такива мизерни отборчета като вашето днес преди ги биехме с 3-4 на 0 и, че ако бяхме с отбора от преди година две отивахте на разлика с тая "игра" дето я демонстрирахте днес....
И за твое сведение за разлика от вас ние се хвърляме на всички отбори и не ни трябват съдии, че да бием...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 10 ное 2012 15:49

морски потапяй се бате
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 15:49

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:морски потапяй се бате

ще потопя такива като теб "бате" дето много им знаят устите преди и по време на мач... Ти къде беше като си големия фен, що не беше на стадиона? Малко ви беше, трябваше да ви обезкостим, "разбирач"... Както казвате в шопско бЕгай в лЕво

DanielGeorgiev
Контакти:

Re: FT Черно Море - ЦСКА 0:0

Мнениеот DanielGeorgiev » 10 ное 2012 15:54

warhead написа:
mirodes написа:Писна ми от този некадърник.То не бяха Мура,Септември Симитли,пропиляване на 8 точки и загуба на титлата.Да си ходи в Египет ,Португалия или където си ще.Само той не вижда,че Янчев е пълен смешник.Днес пак ми излезе с дефанзивен състав.Държи Тасио и Скиорили на пейката.Е с какво ще ни помогне тази точка?Ако си бяхме взели мачовете с Ботев и днес щяхме да сме на 4 точки от първото място.

Я се успокой бе смешник!Виж че се опитва човека от нищо нещо да прави ами и ревеш!Егати набедения привърженик!
Има и такива мачове!!
Едно не мога да разбера...защо морето продължават да получават лиценз на тая нива разорана не знам,останаха единственият отбор без терен,и барселона да дойдат на тоя терен все едно хандбал играят!Да не говорим с 10 отзад и само чистене пък каквото стане!Те затова като домакини са "супер сила"

Значи ние днеска сме играли с 10 отзад и чистене на топката ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 15:57

RedeviL написа:
MORSKI написа:

Пич успокой се малко, че нещо си се жегнал..Аз поне си признавам, че Бандата не става изобщо за национал и НЕ БИВА да е национал, а ти можеш ли да признаеш същото за Жорката?Като ти чета небивалиците за 90 мин. ни опълчение - едва ли!? :mrgreen:

Аз съм напълно спокоен, ама като ви чета глупостите, включително и твоите почвам да си мисля, че сте на нещо много силно....
Какво да признавам за Жорката? Според теб не е за национал ли :lol: Като беше най-добрият на терена в мача с Дания и всички по-опасни атаки (всичките 3 на брой) дойдоха след негови центрирания ли? Че днес беше най-креативният играч от всички 22 ли? Това, ако отречеш просто те признавам... Така сте сложили тея червени очила, че просто няма накъде повече...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 10 ное 2012 15:59

не ме карай да търся да ти копи-пеист владението на топката в мача защото без да твърдя че разбирам много от футбол по това и головите ситуации определям по добре представилия се отбор. и в двете бяхте втори, затова винаги ще сте 7-10 място. а ти си вярвай че играете футбол и разкоствате съперниците си. повече не ме занимавай
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”