Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Re: FT Черно Море - ЦСКА 0:0

Мнениеот nikivarna » 10 ное 2012 15:13

и до другата седмица да ги бяха оставили да ритат ,тези два куци отбора нямаше да си вкарат гол ......
Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот percival » 10 ное 2012 15:17

Доста слаб мач, никаква идея в играта,две чисти положения и до там.Може би трябваше да играем с една идея по офанзивен състав според мен,но не аз съм треньор.

Чудно как тая картофена нива получава лиценз след лиценз всяка година.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 ное 2012 15:22

За мен Стойчо пак сгреши със състава, да не говорим колко късни бяха смените му. Присо беше напълно неадекватен, за хиляден път казвам, че този човек не е за игра срещу затворени противници. Той няма елементарна техника!
Скиорили трябваше да започне титуляр или да го пусне поне на почивката, а не 10 минути преди края на мача. Да не говорим, че го пусна отдясно, а той е типично ляво крило. Абсолютно никой не помагаше на Платини до влизането на Тасио.
Според мен с това равенство почти си затворихме вратата за титлата. Сега трябва да чакаме другите да грешат в мачове, които предварително са смятани за спечелени от тях. Като например Лудогорец и Левски да загубят точки срещу Славия. Възможно е, но малко вероятно.
Засега Славия държат нещата и ни помагат, но да видим какво ще стане.
Ако продължаваме обаче да играем толкова страхливо срещу затворени отбори, ще губим още точки срещу подобни съперници.
"Тича" е място, където не само ние играем трудно, но пък е неприемливо 4-ти мач подред да не можем да вкараме гол там.
Поздравление за моряците, играха мъжки и си заслужиха точката. Дано така играят и в домакинството срещу Левски.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 ное 2012 15:23

Не разбирам-толкова ключов е Янчев та го пуска контузен.Той и здрав прави толкова
много грешки та сега ли?Гледах мача с Монтана-един точен пас няма.Стойчо плаче
за футболисти а пуска един и същи състав.Явно не може да подбере подходящите!
Ботев Вр и Локо Пд събраха хора от кол и въже и пак играят по-добре по-смислен
футбол.ЦСКА едно кюскане на топката дълги /неточни/ подавания и МЪКА ЗА НАС.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 10 ное 2012 15:26

Айде стига ревахте, резултата си е реален, можеше накрая и 1-0 да стане, можеше и 2-3 да завърши. Всеки играе толкова колкото му позволи противника. И мен ме е яд че изтървахме моряците, все пак за това футбола е интересна игра неможе само да биеме нямаше да е интересно. Следващия мач с Берое ще си го вземем и пак ще сме в играта.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 ное 2012 15:27

mistreated написа:За мен Стойчо пак сгреши със състава, да не говорим колко късни бяха смените му. Присо беше напълно неадекватен, за хиляден път казвам, че този човек не е за игра срещу затворени противници. Той няма елементарна техника!
Скиорили трябваше да започне титуляр или да го пусне поне на почивката, а не 10 минути преди края на мача. Да не говорим, че го пусна отдясно, а той е типично ляво крило. Абсолютно никой не помагаше на Платини до влизането на Тасио.
Според мен с това равенство почти си затворихме вратата за титлата. Сега трябва да чакаме другите да грешат в мачове, които предварително са смятани за спечелени от тях. Като например Лудогорец и Левски да загубят точки срещу Славия. Възможно е, но малко вероятно.
Засега Славия държат нещата и ни помагат, но да видим какво ще стане.
Ако продължаваме обаче да играем толкова страхливо срещу затворени отбори, ще губим още точки срещу подобни съперници.
"Тича" е място, където не само ние играем трудно, но пък е неприемливо 4-ти мач подред да не можем да вкараме гол там.
Поздравление за моряците, играха мъжки и си заслужиха точката. Дано така играят и в домакинството срещу Левски.

Не станаха ли 5?

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 ное 2012 15:31

Не провокирам , но да ви попитам като си имате тема за мача ,защо пишете тук ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 15:32

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:трябва да ви почнем от първата минута и да ви надхитрим с акъл, защото вие сте ясни ще се ритате и бавите времето, барикадирани отзад с мотиките и теслите без въобще да мислите да се оголвате. стойчо го може :!: :!:

ахахаха ей разбираш тихо, тихо, че така яко се изложи... Аз по-беззъб отбор не бях виждал отдавна да идва на Тича.. Къде сте с разгроните реултати бе разбирачо? Айде почвайте пак оправданията с терена, като не можете с друго, Днеска теренът точно нищо му нямаше къде по-зле беше с Лудогорец, че и дъжд валеше, ама ни сложиха тройка и не мрънкаха. Вие играхте абсолютен антифутбол и само това, че ние играем без нападател реално ви спаси от загуба. Тихичък те искам! "Разбирач"... Опълчение и 90 минути защита бяхте вие общо взето с изключение на няколко включвания на Присо...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 ное 2012 15:35

Янчев е толкова зле, че нямам думи!Една топка не може да отнеме в центъра на терена..Или ще го разминат, или ще извърши фаул, или ще успее да чукне топката дотолкова, че тя да бъде поета от друг играч на противника..Никакъв поглед върху играта, нито един точен пас, тотално издиша, но въпреки това е неизменен титуляр и играе през всичкото време като след 60-та мин. задължително оставаме с с човек по-малко.Другият неадекватинк Присо няма нужда от коментар!Едно на едно е кръгла нула, отварително слабо подаване, а в тактическо оношение е трагедия - не умее да се изтегля от засада, неправилно движение по терена и т.н.Та един Скиорили, който влезе в края е пет пъти по-добре от него.Напълно съм съгласен с колегата по-горе, че когато един играч е неефективен най-логичното нещо е той да бъде оставен на резервната скамейка..Честно да ви кажа не си спомням това да се е случвало с Присо и Янчев, които започват като титуляри в абсолютно всеки двубой!!Напълно подкрепям мнението на колегата - mistreated!!Тотално сбъркан състав и крайно закъснели смени на Стойчо..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 15:36

Batkoto написа:
MORSKI написа:
Batkoto написа:утре сме поне 3000 на Тича .. както обикновено 8-)

:lol: да направо сте 10 000 на 8 хиляден стадион :lol: Вярваш ли си и сам :lol: 4000 е цялата отсрещна трибуна на козирката- не ставай смешен това на практика значи да няма фенове на Черно море там, а и на малките деца е известно, че вие получавате клетката + малка част до буферната зона. Толкова е и по закон- тоест не повече от 1000 - 1500 човека... Вие може и до 20 000, ако искате да си ги надуете :lol: Всичко останало ще са зелени фенове ;)

И сам много добре знаеш, че половината от сектора срещу вас се заема от привърженици на ЦСКА от региона, тоест ако целия сектор е 4000, то 2000 са армейци .. сложи и ултрасите в клетката и си направи сам сметката колко сме ;) 8-)

ахахах ей шегаджия... Къде бяхте тея 30000 хиляди човека, че нещо не ви видвях днес :lol: Както винаги само във въображението ви- първо нито половината сектор беше зает от вас, нито нищо, Имахте клетката, която е за 800 човека и ви се полага плюс още един отсек и толкова... Общо най-много 1500 човека... Повече и да искате няма как да сте ти казах.... И онея дето ги броиш в клетака симпатяго са половината ви фенове. Няма как на Тича да има повече от 1500 гости просто защото останалото е буферна зона и почват нашите фенове- агитката плюс още 3 отсека...

Върни се в “ЦСКА”