Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: FT Черно Море - ЦСКА 0:0

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 10 ное 2012 14:50

Teo написа:
mirodes написа:Писна ми от този некадърник.То не бяха Мура,Септември Симитли,пропиляване на 8 точки и загуба на титлата.Да си ходи в Египет ,Португалия или където си ще.Само той не вижда,че Янчев е пълен смешник.Днес пак ми излезе с дефанзивен състав.Държи Тасио и Скиорили на пейката.Е с какво ще ни помогне тази точка?Ако си бяхме взели мачовете с Ботев и днес щяхме да сме на 4 точки от първото място.

какво ти е виновен Янчев бе, виж че няма кой да вкара гол... офанзивните футболисти са трагични, Серж и Тонката ги няма и се вижда колко можем...

Прав си не е виновен Янчев,а тоя който го пуска.;)Янчев всеки мач е най-добрия халф на противниците ни.Абсолютно всеки мач.Прави по над 10 контраатаки + 4,5 фала на границата.Още да изреждам ли "какво е виновен"?
Изображение

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 10 ное 2012 14:52

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Teo написа:
mirodes написа:Писна ми от този некадърник.То не бяха Мура,Септември Симитли,пропиляване на 8 точки и загуба на титлата.Да си ходи в Египет ,Португалия или където си ще.Само той не вижда,че Янчев е пълен смешник.Днес пак ми излезе с дефанзивен състав.Държи Тасио и Скиорили на пейката.Е с какво ще ни помогне тази точка?Ако си бяхме взели мачовете с Ботев и днес щяхме да сме на 4 точки от първото място.

какво ти е виновен Янчев бе, виж че няма кой да вкара гол... офанзивните футболисти са трагични, Серж и Тонката ги няма и се вижда колко можем...

Прав си не е виновен Янчев,а тоя който го пуска.;)Янчев всеки мач е най-добрия халф на противниците ни.Абсолютно всеки мач.Прави по над 10 контраатаки + 4,5 фала на границата.Още да изреждам ли "какво е виновен"?

НЕ изреди негови заместници :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот delqnski47 » 10 ное 2012 14:53

Имаме сериозна нужда от нови попълнения!Изиграхме изключително тежки гостувания досега(то не беше Бургас,Варна два пъти Разград,Ловеч,Пловдив и т.н.) и на всичкото отгоре не сме в оптимална форма!Липсва ни постоянство!Наистина,тежка ни бе програмата досега,но отбор като ЦСКА не трябва да се оправдава с тези неща!ЦСКА с нищо не отстъпва на двата отбора пред него и го доказа като игра срещу тях!Дали от непостоянство,дали от факта,че програмата ни бе по тежка от отборите пред него,не знам!Накрая на сезона ще видим!
Последна промяна от delqnski47 на 10 ное 2012 14:53, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 10 ное 2012 14:53

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:трябва да ви почнем от първата минута и да ви надхитрим с акъл, защото вие сте ясни ще се ритате и бавите времето, барикадирани отзад с мотиките и теслите без въобще да мислите да се оголвате. стойчо го може :!: :!:

от видяното смея друго да твърдя НО... :mrgreen:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 ное 2012 14:55

Този път Стойчо пропусна да "подготви" съдията в дните преди мача и ето го резултата - 0:0 ;)

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 10 ное 2012 14:59

НЕ изреди негови заместници :mrgreen:[/quote]
Стойчо го изгони..Николай Дюлгеров се казва.Отделно от това когато някой футболист е неефективен за даден отбор най-логичното е да седне на пейката и да се даде шанс на друг.
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 10 ное 2012 14:59

ЦСКА игра доста посредствено , а Черно море колкото си могат! Най - зле бе за феновете на които им се наложи да гледат този мач!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 ное 2012 15:03

Teo написа:

Като няма кой да подаде как ще вкарат нападателите.Янчев е ясен.Виновен е Стойчо че не рискува
и да пуска някой друг.Как ще се обиграва като не играе.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 10 ное 2012 15:04

Много слабо играхме второто полувреме. Черно Море нямаха 1 атака цял мач, а накрая замалко и да ни бият
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 ное 2012 15:08

bobonikolov написа:
AN71 написа:
RedeviL написа:Как може на собствен терен да играеш с 10 в отбрана?!Няма такъв анти-футбол от ЧМ..

Що говориш глупости ти какво искаш да се оголят и вие на контри да им мушнете 3-4 гола ли :)

Ами защо не?Оголват се на Литекс и кой ли не като някоя от тея дето работят на околовръстното ама на ЦСКА им наливат бетон отзад.Това ако е футбол здраве му кажи.В България отборите колкото по-бързо разберат, че трябва да се играе открит и бърз футбол толкова по-добре.Ако продължават със подобни мачове такива отбори като Черно море българския футбол съвсем ще изгуби зрители и ще загине............

Ами точно това имам предвид и аз!!Затворили се с десет човека отзад на тази разорана нива и само подритват напред с балонни подавания..Нищо общо с мача срещу Ботев, където и двата отбора играеха супер атакуващо с бързи подавания и много голове.

Върни се в “ЦСКА”