Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2009 18:59

romario1979 написа:
dimachko написа:но срещу какви сьперници и реално тези равни ни извадиха от сметките! 2-ро при Марков постоянно се трьбеше за проблеми вьтре и тои не ги отричаше и не ги потвьрждаваше.Преди пак да ме нападнеш да ти кажа че симпатизирам на Марков,но мое лично мнение е че някой от вьттре го провали! Стоилов е най-добрия вариант в момента(пак мое лично мнение)

Равните срещу ирландия ни провалиха,при друг треньор!

Ти луд ли си е,човек :shock: Как ще е провал да направиш два хикса с прекия си конкурент на фона на двата хикса с аутсайдерите в групата при предишния треньор :o Да не говорим,че за мача в Ейре липсваха Бербатов,Мартин и Божинов.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 07 сеп 2009 19:01

Gil-galad написа:За мен обаче е пълна мистерия защо извика Живко.....Контузен, но и наказан за първия мач....сега се оказва че още е контузен и няма да играе и втория мач.....че то даже скаути не могат да го гледат....а и д аможеше да играе на кой на мястото щеше да го пусне? А за извиканите 3-ма вратари не ми се гвори....но той си решава, Ще видим срещу Италия какво ще стане....но дори д аизмъкнем нещо, не вярвам да е заради невероятните треньорски умения на Мъри

Ами нали оправя дъщерята на Перуков, как няма да го извика. И ти да я оправяш и тебе ще извика :)

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 07 сеп 2009 19:04

Ама ако искате ходете на мачове на националния.Стадиона пак ще се пълни и без вас.Стоилов няма загуба като наставник досега и никой няма право да го убижда.Той е треньор и има право да вика ако иска комшийте където живее!!!!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 сеп 2009 19:05

Време е Боби да развърже кесията и да вземе класен селекционер мисля, че в момента свободни са Масимо Морати, Луиз Арагонез, Лучано Спалети и Луиш Фелипе Сколари са свободни. Компромисен вариант може да е Люпко Петрович. Всеки един от тях би бил по-добър избор от всеки български треньор.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 07 сеп 2009 19:08

cska_90 написа:Напълно съм съгласен!!
Наглостта и безочието му нямат край!
След днешното му изказване-аз на мач на национала докато той е тренъор няма да ида!!

какво печелиш като не отидеш ?? То софия е виновна за всичко :evil: :evil: волейбола като е във варна залата винаги е пълна,като беше у София не я пълните. А вии смешковци зала за 15000 зрители ще ми правите :lol: :lol: зала универсиада е 2400 места и СВОБОДЕН ход и неможете да я напълните :oops: ако всичко е у Варна ще е пълно !! :evil:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 07 сеп 2009 19:10

vladitol написа:
cska_90 написа:Напълно съм съгласен!!
Наглостта и безочието му нямат край!
След днешното му изказване-аз на мач на национала докато той е тренъор няма да ида!!

какво печелиш като не отидеш ?? То софия е виновна за всичко :evil: :evil: волейбола като е във варна залата винаги е пълна,като беше у София не я пълните. А вии смешковци зала за 15000 ще ми правите :lol: :lol: зала универсиада е 2400 места и СВОБОДЕН ход и неможете да я напълните :oops: ако всичко е у Варна ще е пълно !! :evil:

Защото в мачовете с Япония, залата беше пълна нали? Волейболистите са играли в София една квалификация с Литва и някакви такива отбори и залата беше пълна! На Атаро Клима турнира също се пълни, така че не говори глупости. А се видя Мъди колко публика събра в мача с Черна Гора.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 07 сеп 2009 19:11

Нека и аз да се включа в този леко безумен спор....Първо: Никой не се вгледа как примерно десния фланг никой не се връщаше да помага и много често Котев трябваше да отива да посреща фланговият играч на ЧГ.
Второ : При гола на ЧГ и двамата опорни халфове не бяха близо до топката ,един вид имаше огромна дупка между халфове и защититниците,което поне аз не наричам "правилен " футбол
Трето: Добре де,какъв антфутбол играем след като за момента за момента ЦСКА сме вкарали най-много голове от началото на първенството.
Четвърто: Защо разни безумни журналсти насаждат омраза между отборите и защо има такива които трябва да твърдят че модела "левски" е правилния.Не са ли това също антибългари?
Пето: Как пък така един треньор стана най-добрия бг треньор, след като е бил два италиански средняци и то доста късмет?

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 07 сеп 2009 19:11

fr3ak_boy написа:Време е Боби да развърже кесията и да вземе класен селекционер мисля, че в момента свободни са Масимо Морати, Луиз Арагонез, Лучано Спалети и Луиш Фелипе Сколари са свободни. Компромисен вариант може да е Люпко Петрович. Всеки един от тях би бил по-добър избор от всеки български треньор.

Аврам Грант не е ли свободен :shock:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 сеп 2009 19:11

fr3ak_boy написа:Време е Боби да развърже кесията и да вземе класен селекционер мисля, че в момента свободни са Масимо Морати, Луиз Арагонез, Лучано Спалети и Луиш Фелипе Сколари са свободни. Компромисен вариант може да е Люпко Петрович. Всеки един от тях би бил по-добър избор от всеки български треньор.

Масимо Морати ли? Това е собственика на Интер бе Fr3ak_boy :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 07 сеп 2009 19:12

ако не се льжа загубата с 6-1 беше непосредствено преди назначаването на Мьри моля не изопачавайте фактите и се изказвайте подготвени!!! и Той ще бьде и в следващите квалификации ако щете ходете!

Върни се в “Национален отбор”