Официално: Дарик радио ще предава мачовете от А и Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Доктор Хаус
Контакти:

Официално: Дарик радио ще предава мачовете от А и Б група

Мнениеот Доктор Хаус » 09 ное 2012 23:14

Дарик Радио постигна договорка с ръководството на „Футбол Про Медиа" ООД след спешни преговори между собствениците на медията и фирмата, държаща правата и ще предава мачовете от А и Б група до края на сезона.
Доволни ли сте или не?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Официално: Дарик радио ще предава мачовете от А и Б група

Мнениеот milen.hristov » 09 ное 2012 23:15

Доктор Хаус написа:Дарик Радио постигна договорка с ръководството на „Футбол Про Медиа" ООД след спешни преговори между собствениците на медията и фирмата, държаща правата и ще предава мачовете от А и Б група до края на сезона.
Доволни ли сте или не?

Разумно решение от страна на част от клубовете. И голямо благодаря на Радосвет Радев

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 ное 2012 23:34

И кво?
Сделката е за 1 година.Нещо повече подробности, НАПРИМЕР НА КАКВА СТОЙНОСТ Е ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 10 ное 2012 00:02

Боли ме Д-то, че Диарик радио щяло да продължи да осира националния радиоефир със зомбираните си комента(то)ри !
На мен подобна пишман-медия не ми е небходима, защото всеки кръг, всеки уикенд аз съм с любимия си отбор. Те на терена, аз на трибуните !
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 10 ное 2012 00:25

ReZo написа:Боли ме Д-то, че Диарик радио щяло да продължи да осира националния радиоефир със зомбираните си комента(то)ри !
На мен подобна пишман-медия не ми е небходима, защото всеки кръг, всеки уикенд аз съм с любимия си отбор. Те на терена, аз на трибуните !

А ти осъзнаваш ли, че не всеки може да бъде на мачовете на любимия си отбор? Може да е на работа и да няма възможност да ги гледа. На който не му харесва изобщо да не си драска лайната във форума...

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 10 ное 2012 04:24

Това е добре но и БНР трява да дават мачовете срамота е държавното радио да се стиска с нашите пари на данъкоплатците.

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 10 ное 2012 10:03

sandi74 написа:На кой му пука за Дарик?

Дарик е една от малкото читави медии в днешно време ;)
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 ное 2012 10:28

Нищо изненадващо....
Просто Дарик капитализира труда си през последните години - редовно предаваше летните подготовки , контроли , мачове в евротурнирите на нашите отбори.Докато журналята от казионното радио караха летни отпуски , Дарик бе на своя пост.А що се отнася до клубните пристрасия на коментаторите - мен, левскаря дори речта на Ники Александров НЕ ме дразни.
ДАРИК е едно от малкото завоевания на Демокрацията! :geek:

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 10 ное 2012 12:09

Според мен пък коментаторите на Дарик са мега, хипер, АДСКИ ЗЛЕ!!! Последния път слушах мач на националите, не си спомням кой точно. Та то аз не разбирах какво се случва на терена. Те коментираха татуировката на този, в кой клуб ще пие след мача другия, оня с кой спал, пък тя на кой друг била жена преди него. Все едно слушах женско предаване по гнусна кабеларка, или пък четях вестни ШОК. Уж на терена нищо интересно не се случвало, та тези самозабравили се "журналисти" смятаха, че техните безмислени брътвежи са интересни на хората, на които все още им дреме за отбора. НЯМАМ ДУМИ. Тези всичките им коментатори трябва да ги махнат и да назначат млади кадри, които не са се самозабравили и взели за много велики.
Лично мнение, не искам да ангажирам никой с него.

Върни се в “Свободна зона”