Мачовете по ТВ +

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Andrey
Контакти:

Re: Мачовете по ТВ +

Мнениеот Andrey » 09 ное 2012 21:36

bemy написа:
volf написа:Защо, не се обърнете към оператора си и не проверите за възможност да Ви бъде пуснат " ТВ+".
Аз го направих. Пуснаха ми канала и ми намалиха таксата с 10лв!

И как да стане ,Соф.вода може ли да ми пусне на чешмата вместо искърска ,хисарска вода .

Възможно е.Мсат вече 2 години дават ТВ+ нелегално и не плащам нищо отгоре. Че и Филм+ пускат като има нещо интерестно.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 ное 2012 21:49

Един стар материал който е актуален и в момента, прочети го и ще разбереш какво имам в предвид http://theplamen.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html
И към момента имам ТВ+ и Филм+, без да съм абонат на БСК, но това не решава проблема, защото много други ги нямат.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 ное 2012 21:50

emi_cska написа:при мен не може да се гледа мачовете по тв+ които са защото съм в Америка и нямам никакъв достъп до това.

http://www.bgsreshta.com/content.php?page=tv ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 ное 2012 21:58

Само аз ли не виждам в този сайт на БГ среща линк към ТВ+ :roll:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 ное 2012 23:43

RIR написа:За TV+ и Булсатком - да се жалвате от това е все едно да се жалвате в Комисията за Защита на потребителя, че в кварталния ви магазин няма кашкавал Тертер и трябва да ходите в друг да си купите. Пак бизнес.

Не си прав! Тук говорим за държавното футболно първенство. Футболът в държавата се подкрепя (или трябва да се подкрепя) финансово и от държавата и от общините. Макар и повечето отбори да са частни, те си партнират с общините (почти всички стадиони са общински) и произвеждат обществен продукт. За това което гледаме плащаме и с данъците си и/или тези преди нас за платили за изграждането на бази, стадиони и т.н.
Ситуацията е все едно Министерство на образованието да подготви съдържанието на сборник от българска литература като помагало за 5-ти клас. Да направи конкурс за фирма, която да го допълни, оформи, подготви за печат и отпечата. Фирмата, която спечели конкурса да пусне сборника да се продава в една-единствена книжарница в София, като не го предоставя на други книжарници. И пак е по-леко, защото е еднократно. Ще отидеш, ще го купиш и ще забравиш. А тези наглеци Булсатком се настаняват перманентно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 10 ное 2012 09:50

Ейййй това Българите/или по-голямата час/ са абсолютни малоумници.
Като няма мачове,защо няма, Ето сега има,ама защо били по тази или онази ТВ.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bemy
Контакти:

Мнениеот bemy » 10 ное 2012 11:58

Дайте стриймове за Черно море - ЦСКА и Славия - Лудогорец .

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 ное 2012 12:38

RIR написа:Абе хора, Булсат са инвестирали в ТВ+, и то не малко пари. Това е тяхно конкурентно предимство. Каквото например е NovaSport HD при Близу.

Много ясно, че няма да се откажат от него и дори ще го използват за да привличат нови абонати.

Просто не е истина колко много мрънкачи или просто немислещи хора има. Какво искате? Някаква утопична комунистическа пазарна система - от всекиму според способностите, на всекиму според потребностите?

Няма оправия в тая държава с такъв народ... :evil:

Nova sport HD не се предлага само на близу , при моя кабелен (цифров) оператор в Плевен срещу 3 лв на месец мога да го гледам ,а за тв плюс това не се отнася.

Потребителски аватар
ARSEEENAL
Контакти:

Мнениеот ARSEEENAL » 10 ное 2012 12:53

Пробвайте на този:sportmedia.tv/event.php?id=1303!!Аз го направих и гледам!Само изчаквате малко,да зареди!!Успех(и на ЦСКА!!)

Върни се в “Футбол - България”