Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Станимир Стоилов превърна Националния в "Бащиния"

Мнениеот durex » 07 сеп 2009 18:11

Абе стига с това ДИнамо Москва бе! АКо Реал Мадрид бяхте отстранили, нямаше толкова да се хвалите, колкото с тоя мач.В момента обсъждаме Националния отбор - стига ЦСКА и Левски.Щом не е извикал тия футболисти от ЦСКА за които говорите, значи е имало защо да не ги вика и точка. Когато беше треньор Марков при всичките неудачни мачове никой дума не каза,ама сега щом треньора е от Левски и почвате да лаете...

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 07 сеп 2009 18:12

mladenis написа:Стоилов и Сираков се държат все едно националния отбор е тяхна собственост и демонстрират изключително нагло поведение, подкрепено от Михайлов. Аз и много мои познати спираме да посещаваме мачовете на националния отбор, докато тези двамата са там.

И като спрете да посещавате ти и твоите познати мача ще ми пръдне котката ... дето я нямам :mrgreen:
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 сеп 2009 18:13

durex написа:Абе стига с това ДИнамо Москва бе! АКо Реал Мадрид бяхте отстранили, нямаше толкова да се хвалите, колкото с тоя мач.В момента обсъждаме Националния отбор - стига ЦСКА и Левски.Щом не е извикал тия футболисти от ЦСКА за които говорите, значи е имало защо да не ги вика и точка. Когато беше треньор Марков при всичките неудачни мачове никой дума не каза,ама сега щом треньора е от Левски и почвате да лаете...

Абе не ние, самия Мъри го дели-те затва говорим!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 07 сеп 2009 18:13

cska_90 написа:Стоилов: В ЦСКА не знаят да изнасят топката!
Стоолов:Котев не става за националния,съжалявам че не викнах топузаков!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

дай да видя това изказване , за да повярвам, ама не линк , на който е написано , а клипче на което да чуя
Последна промяна от igor tomasic на 07 сеп 2009 18:14, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 07 сеп 2009 18:14

Идеята, че защитниците трябва да изнасят топката е чужда и еретична на всякакви съвременни схеми на игра. Моля покажете ми един отбор, който практикува такъв стил на игра. Сега поне не живеем в пещерни времена и всяка седмица гледаме десетки мачове от най-високо ниво. Къде в Англия, испания или Италия сте видели защитници да изнасят топката по начин, по който Стоянов го правеше и губеше топката в 90% от случаите и после Котев ставаше разноглед.

Задачата на централните бранители е да неутрализират опастността, да отнемат топката и да я дадат на опорните халфове или ако нямат тази възможност да я изчистят далеч от вратата. Това го гледама постоянно от най-големите отбори.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2009 18:14

cska_90 написа:acmilan,

Кой го дели бе пич-самия Мъри с тези изказвания не го ли прави-ЦСКА не можели да изнасят топката,а видите ли тези които са играли при него могат!!!
Така ли трябва да говори един национален селекционер-да Котев може и да не може(в което се съмнявам),но да говориш така обобщено-сори маа е най-малкото неуважително-ама на Мъри си му липсват първите 7 години-това мие ясно отдавна!!

Не съм съгласен за възпитанието на Мъри,напротив,никога не е обидил ЦСКА или някой червен футболист,какъвто е бил и самият той.Аз лично спирам да пиша,няма смисъл да си късам нервите.Пожелавам успех на отбора и това е,а за тези,които искат България да се провали,мога да им кажа само,айде да не го казвам по-добре,че е нецензурно.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 сеп 2009 18:15

Carpy написа:Идеята, че защитниците трябва да изнасят топката е чужда и еретична на всякакви съвременни схеми на игра. Моля покажете ми един отбор, който практикува такъв стил на игра. Сега поне не живеем в пещерни времена и всяка седмица гледаме десетки мачове от най-високо ниво. Къде в Англия, испания или Италия сте видели защитници да изнасят топката по начин, по който Стоянов го правеше и губеше топката в 90% от случаите и после Котев ставаше разноглед.

Задачата на централните бранители е да неутрализират опастността, да отнемат топката и да я дадат на опорните халфове или ако нямат тази възможност да я изчистят далеч от вратата. Това го гледама постоянно от най-големите отбори.

+1....много точно казано...още някой преди тебе го каза, но никой не го забеляза.... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 сеп 2009 18:15

acmilan написа:[Добре,бе,човек,защитниците на ЦСКА играят по друг начин,те чистят повече топката,а не я изнасят,това е задача на халфовете там,какво лошо е казал Мъри?Просто не пасват на неговата тактика.И ако си гледал внимателно мача в събота точно това беше проблемът на Котев,той се мъчеше да изнася,дори да лъже противник,но той просто не е научен на това.Топузаков по принцип е по-добър защитник от Котев и се учудих,че не беше извикан.А и тези приказки,че няма да ходиш на националния отбор,докато треньор е Мъри говорят лошо за теб,не за него.

Добре де, кой го викна в национала? Стоилов нали знае, кой какво играе. Друг е въпроса, че подобни изказвания на национален селекционер са под всякаква критика. Как след това ще мотивираш такъв футболист да играе за Националния отбор, след като ти самият си го оплюл. Нормално е, след това и самите футболисти да откажат повиквателна при същия треньор.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 сеп 2009 18:16

Стоилов: В ЦСКА не знаят да изнасят топката, съжалявам, че не викнах Топчо
07 септември 2009 12:54
"Исках двойка Томашич-Стоянов, но нямах избор", каза селекционерът
Селекционерът на националния отбор по футбол на България Станимир Стоилов направи подробен анализ на играта на първия ни тим и заяви, че е доволен от играта на футболистите след убедителната победа с 4-1 над Черна гора. Това Мъри сподели в пространно интервю за Канал 3. Наставникът на трикольорите отправи и критиките си за играчите на ЦСКА Кирил Котев и Иван Иванов. Последният от двамата не взе участие поради отказ, а Котев не се представи на ниво. "В ЦСКА не знаят да изнасят топката. Не съм доволен от играта на Кирил Котев. Съжалявам, че не викнах Топчо в групата", каза той.

"Исках двойката Томашич-Стянов, но това не се случи по обективни причини. Котев не игра на ниво. Пуснах го в титулярния състав, за да не натоварвам психиката му и мисля, че не съм направил грешка, че не го смених още първото полувреме", добави Мъри.

Относно отправените критики към него, че не пуска повече футболисти на Левски в първия отбор, Стоилов каза, че това е решение, което не се влия от състоянието на сините играчи и че никога не е коментирал състоянието на Левски. "Това не е мое право да критикувам какво се случва в Левски. Аз имах ангажимент към клуб и не ме интересуваше какво става при останалите. Като селекционер е нормално да се интересувам от отделни играчи все пак.Вече нищо не ме свързва с този клуб. Като напуснах Левски, подписах всички документи, които доказват, че нямам никакви финансови и каквито и да е претенции към клуба и Батков", отвърна специалистът.

Проблемите, които имаше с Литекс и неубедителните изяви на националите, породиха много атаки към Стоилов от страна на жълтата преса. През последните няколко дни те също бяха на фокус, заедно с писанията за Бербатов. На въпрос дали тези нападки се отрязавт по някакъв начин върху работата му с отбора и в личния му живот, той отвърна: Аз приемам всички критики за треньорските ми грешки, но искам да кажа, че всички появили се статии в жълтите издания са просто несериозни и няма какво да ги коментирам".

Станимир Стоилов завърши, демонстрирайки отпимизъм за предстоящата среща с Италия в сряда. "Мисля, че с добрата игра ще дойде и резултатът", каза той.
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 сеп 2009 18:18

cska_90 написа:
durex написа:Абе стига с това ДИнамо Москва бе! АКо Реал Мадрид бяхте отстранили, нямаше толкова да се хвалите, колкото с тоя мач.В момента обсъждаме Националния отбор - стига ЦСКА и Левски.Щом не е извикал тия футболисти от ЦСКА за които говорите, значи е имало защо да не ги вика и точка. Когато беше треньор Марков при всичките неудачни мачове никой дума не каза,ама сега щом треньора е от Левски и почвате да лаете...

Абе не ние, самия Мъри го дели-те затва говорим!!!!!

Значи ние проблема със защитниците ни не е от вчера или от ония ден.Незнам вече колко години става,та не се намери 1 свестен защитник,може би донякъде Манолев и толкова.Нито ЦСКА нито Левски имат свестни такива,дори и Тунчев,Илиев когато са играли пак сме губили мачове.За това няма смисъл да се караме кой има по-добри защитници...

Върни се в “Национален отбор”