Bartolomej написа:Съдийски наряди за 12-я кръг в А група:
Черноморец - Етър - Владимир Вълков, Мартин Маргаритов, Георги Калудов
Тройката е от Пловдив.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bartolomej написа:Съдийски наряди за 12-я кръг в А група:
Черноморец - Етър - Владимир Вълков, Мартин Маргаритов, Георги Калудов
калпазанчо написа:Ами ако се съди по снимките които ми изпратиха Наско, може би нямат и 300. При цени от 1 и 2 леваНо пък виж ако ги питаш може и няколко хиляди да са били, знам ли
Дето има една приказка - всичко е въпрос на гледна точка
Neftochimik написа:калпазанчо написа:Ами ако се съди по снимките които ми изпратиха Наско, може би нямат и 300. При цени от 1 и 2 леваНо пък виж ако ги питаш може и няколко хиляди да са били, знам ли
Дето има една приказка - всичко е въпрос на гледна точка
На стадиона имаше наистина малко хора,но обичайните лица бяха там.Към 600 човека имаше макс. Като цяло повечето хора от агитката са си редовни на домакинските мачове но т.н. семки не идват.В началото наистина отбора не играеше добре ,но въпреки това печелише.Занапред може да почнат повече да идват ,но все пак да не забравяме че играем в Б група,където тази година няма такива големи дразнители.Играем с предимно селски отбори и интереса не е голям.
Иначе да не ви припомням вие колко бяхте в Б група ? Помните ли ? 10 човека агитка имахте ли ? Даже на някои мачове в А група има по-малко хора и се чуват чайките които минават над стадиона.Може да сме малко в момента,но се прави атмосфера пак. Ако искаш може да направим някои сравнения кой отбор привлича повече привърженици ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта