POPCORN написа:Aбе пичове незнам какво мрънкате.Това е пазарна политика.ТВ+ си плащат и дават мачаа.По цял свят е така..Затова нямате право да мрънкате.За другото ,че мача се мести ден преди него е пълна глупост!Ако сте такива фенове на българският футбол, нищо не ви пречи да си сложите един булсатком.нито е по скъпо нито нищо.дори мога да ви кажа,че картината и качеството е много по-доборо от някой други кабеларки.въобще не им правя реклама!Просто казвам какви са ми впечатленията.Какво значи глупост?Ти ако държиш правята за излъчване и ТВ+ ги иска и дава най-висока цена за тях няма да ги дадете на ТВ+ ли какво?Като почнете се правите на луди много ме кефите
Хората имат право да недоволстват и ще ти кажа защо. Аз самият съм абонат на Булсатком и съм доволен от услугата им. Но от Булсатком поставят приемниците си в София само на апартаменти с изложение юг/изток. По тази причина отказаха да поставят приемник в апартамента на родителите ми в кв. Света Тройца, който е на 200метра от моя блок. Баща ми е 73години и му е трудно да ходи по стадиони, да не говорим за интернет. По-скоро е упрек към Булсатком.
Прави са и феновете на ЦСКА. Предстои им дълго пътуване и е нормално да се организират предварително. Та на мен промяната за мача на Левски ми обърка плановете за 30мин. В събота играем с приятели водна топка и в понеделник платихме и запазихме басейн в Надежда от 14.00ч. Сега ще закъснеем за мача поне с 15мин.