Тъпаците от БФС с поредно безумно решение!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Тъпаците от БФС с поредно безумно решение!

Мнениеот stoyankd » 09 ное 2012 13:12

POPCORN написа:Aбе пичове незнам какво мрънкате.Това е пазарна политика.ТВ+ си плащат и дават мачаа.По цял свят е така..Затова нямате право да мрънкате.За другото ,че мача се мести ден преди него е пълна глупост!Ако сте такива фенове на българският футбол, нищо не ви пречи да си сложите един булсатком.нито е по скъпо нито нищо.дори мога да ви кажа,че картината и качеството е много по-доборо от някой други кабеларки.въобще не им правя реклама!Просто казвам какви са ми впечатленията.Какво значи глупост?Ти ако държиш правята за излъчване и ТВ+ ги иска и дава най-висока цена за тях няма да ги дадете на ТВ+ ли какво?Като почнете се правите на луди много ме кефите :)

Хората имат право да недоволстват и ще ти кажа защо. Аз самият съм абонат на Булсатком и съм доволен от услугата им. Но от Булсатком поставят приемниците си в София само на апартаменти с изложение юг/изток. По тази причина отказаха да поставят приемник в апартамента на родителите ми в кв. Света Тройца, който е на 200метра от моя блок. Баща ми е 73години и му е трудно да ходи по стадиони, да не говорим за интернет. По-скоро е упрек към Булсатком.
Прави са и феновете на ЦСКА. Предстои им дълго пътуване и е нормално да се организират предварително. Та на мен промяната за мача на Левски ми обърка плановете за 30мин. В събота играем с приятели водна топка и в понеделник платихме и запазихме басейн в Надежда от 14.00ч. Сега ще закъснеем за мача поне с 15мин.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 09 ное 2012 13:45

Особено това с тв + е голяма простотия.Някои хора нямат възможност да отидат до Варна и ще предпочетат да гледат мача пред телевизора,а не е длъжен всеки да е абонат на Булсатком :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 ное 2012 13:47

cskasieghell,

Какъв сектор "В" те гони :?:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2012 13:57

БФС са ясни като бял ден, но в случая промяната часа го искат от тв+ и за хокане са те, защото са кухи като лейки.
Спокойно можеше да изместят Славия - Лудогорец, защото от Разград я дойдат един автобус фенове, я не и на много по-малко хора ще се налага да пренареждат програмата си, но то се иска мъничко акъл, но на време.
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 ное 2012 14:10

PFC Litex написа:БФС са ясни като бял ден, но в случая промяната часа го искат от тв+ и за хокане са те, защото са кухи като лейки.
Спокойно можеше да изместят Славия - Лудогорец, защото от Разград я дойдат един автобус фенове, я не и на много по-малко хора ще се налага да пренареждат програмата си, но то се иска мъничко акъл, но на време.

Защо се съгласяват на тази промяна,не мога да разбера!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 ное 2012 14:11

POPCORN написа:Aбе пичове незнам какво мрънкате.Това е пазарна политика.ТВ+ си плащат и дават мачаа.По цял свят е така..Затова нямате право да мрънкате.За другото ,че мача се мести ден преди него е пълна глупост!Ако сте такива фенове на българският футбол, нищо не ви пречи да си сложите един булсатком.нито е по скъпо нито нищо.дори мога да ви кажа,че картината и качеството е много по-доборо от някой други кабеларки.въобще не им правя реклама!Просто казвам какви са ми впечатленията.Какво значи глупост?Ти ако държиш правята за излъчване и ТВ+ ги иска и дава най-висока цена за тях няма да ги дадете на ТВ+ ли какво?Като почнете се правите на луди много ме кефите :)

Мачовете,новините и т.н. трябва да са достъпни за всички из страната!А и както каза един колега горе,не всеки може да си позволи Булсатком(не става въпрос за финанси,а за други изисквания,които тия идиоти са поставили)!Даже в една медия(не помня коя) преди време обсъждаха този проблем,че не е правилно спрямо една част от народа!Излиза,че те те натискат да им ставаш абонат!Ми да направят така,че да има новини само по ТВ+ и който иска да чуе какво е станало днеска,да си плати!
Нямам нищо против да направят опция,примерно,да си платя на тия да гледам само мача и след това да ми го спрат!Но да им ставам чак абонат за тая работа....не мерси!После да не се вайкат някои хора що има нелегални линкове,сървъри,пиратство из интеренет и т.н.!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 09 ное 2012 14:18

Големият проблем е с тези над 1500 фенове на ЦСКА, които ще тръгнат от София и от по-далечната провинция за мача

:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
1500 софиянци да си дигнат дупетата за мач от провинцията , чак до морето ли ла ахахахаххаахаххаха
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 ное 2012 14:20

да излизат ако трябва наще довечера след новините в 20.00,искам победа над пристанищните докери на пук на всичко и всички :!: :!:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 ное 2012 14:24

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:да излизат ако трябва наще довечера след новините в 20.00,искам победа над пристанищните докери на пук на всичко и всички :!: :!:

Те на футболистите едва ли ще им повлияе!Проблема е с хората,решили да гледат на живо!Колкото до Булсатком-досега въобще не се предаваха мачове от А група,така че това пак е по-добре отколкото нищо!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 ное 2012 14:57

тези с чинията имали първи избор за мач затова ще ни дават там, ай ся фанете перуката за х*я :) :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”