crap написа:Аз не виждам нещо нередно в това решение.
В кое не виждаш нещо нередно
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
crap написа:Аз не виждам нещо нередно в това решение.
Xamy написа:vayk написа:
Освен Англия, има ли друго голямо първенство с мачове по обед?
don написа:Xamy написа:Освен Англия, има ли друго голямо първенство с мачове по обед?
Испания,Италия и Холандия
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:5.00 хората няма да са си допили пиенето от вечерта бе бате какъв влак
Националното сдружение на привържениците на ЦСКА организира екскурзия с автобус до Варна за предстоящия сблъсък с Черно море в събота 11 ноември. Феновете на "червените" ще се срещнат на паркинга на националния стадион "Васил Левски" в 5:00 часа сутринта, а не в 6:30, както първоначално бе обявено. Всеки, който желае да се включи в екскурзията, трябва да приготви 17 лева за път и още 5 за билет за мача.
Xamy написа:vayk написа:... Големият проблем е с тези над 1500 фенове на ЦСКА, които ще тръгнат от София и от по-далечната провинция ...
Beck's написа:Нямам против мача да се играе в 12:30, дори виждам повече положителни неща в този час, но да бъде изтеглен една седмица по рано, за да се знае от всички и да си правят програмата!
Сега привържениците тръгват от София в 5:00, вместо от 6:30, аз живея на другия край и ще ми е малко тягостно след работа да стана в 3:00 за да съм на линия.....
Тука вече несмятам , че БФС са толкова виновни, по скоро е заради ТВ излъчването и БФС иска, неиска трябва да се съобразява с телевизийте и новата ПРО МЕДИЯ ........
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта