Официално: Маркиньос се завръща в националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Официално: Маркиньос се завръща в националния отбор
Това някаква шега ли е , Пенев с какъв акъл го е викнал този 

-
- Контакти:
Re: Официално: Маркиньос се завръща в националния отбор
Реално Бг играчите са каталясали и затова не са повикани звездичките на Левски и Цска
Вика ми Сърмов, Маркиньос
Далавера, далавера всичко е мамата си трака. 

Вика ми Сърмов, Маркиньос

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- naftastyle
- Контакти:
По добре Пенев да извика някои младо момче като примерно Неделев от Ботев. За какво ни е този Маркиньос? Някои знаели изобщо къде играе сега той? 

- Левски над всичко!
- Контакти:
naftastyle написа:По добре Пенев да извика някои младо момче като примерно Неделев от Ботев. За какво ни е този Маркиньос? Някои знаели изобщо къде играе сега той?
Чангчун, Китaй
Тая маймуна няма място в националния отбор. Пенев ми пада в очите с тази повиквателна на някаква си чернилка, която дори не знае химна на България. Да не говорим, че не може да говори и чисто български език.
Що не станете вие треньори като сте толкова големи разбирачи?Който иска него ще вика.
mirodes написа:Що не станете вие треньори като сте толкова големи разбирачи?Който иска него ще вика.
mirodes написа:Що не станете вие треньори като сте толкова големи разбирачи?Който иска него ще вика.
Да вика когото иска но да са български момчета , не някви мангали дето дори и в България не играят в момента.
Светнете ни каква е далаверата с викането на Маркиньос? Кои са българските момчета на неговия пост?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
В интерес на истината и аз съм на мнение, че не трябва да играят чужденци за националните отбори, но нека видим какво е нивото му в момента. Може и да е в някаква много добра форма...
Пажин,Томашич,Лусио Вагнер 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]