fearless for lfc написа:Liverpool_EC
На Стиви проблема му е новия стил, защото в момента нито играе в нападение, нито играе за да направи дълго извеждащо подаване. На Роджерс му се повдига от дълги подавания и затова сега Стиви ги прави само когато са сигурни т.е. пасовете обикновенно не се някаква сериозна заплаха (от типа Енрике-Суарес). Вече писах, че Стиви в момента е по-полезен играч за Англия отколкото за Ливърпул, заради стила и функциите му които изпълнява в отбора. В анализа на мача с Нюкясъл(Super Sunday on BBC) се вижда много често как Суарес е сам срещу 4 или 5 защитници и никаква помощ в червено около него. Затова и той прави отчаяни удари и се опитва да измами всички. За някои фенове тук във форума това са грешни отигравания на Луис - всеки по своему ги разбира нещата. Всъщност той няма какво друго да направи и я мъчи или блъска тази топка и дано нещо стане. Кайто иска да намери анализа и да гледа. Ще му се разясни защо Суарес отиграва повечето топки егоистично.
Ако Б.Р. освободи Стиви да стои изнесен напред ще бъдем много по-офанзивни и ще има повече голове. На Суарес му трябва накой с който да си "говори" в наказателното. Вместо това се тръси сигурност и разигравания в средата на терена и там са всички без Луис. Когато някой ни отбор ни напада по-често тогава и Суарес от средата търси топката и тръгва да напада - вместо да чака някой да му я изработи и подаде готова да я вкара.
Според мен, не Стиви е в слаба форма, а просто не си е на мястото. Най-лошото от всичко е че това не притеснява тренера и той не търси промяна, и не опитва да му промени позицията и ролята на терена. Кара си я по-един и същи начин. Това си е негово виждане, негов стил и си е за негова сметка.
След 10 мача в лигата на всички е ясно че Б.Р. е посредствен тренер само че малко фенове го признават гласно. Карай ще видим през януари как ще се справи с проблемите, които не можа да реши през лятото.
Иначе всички стискаме палци и се молим на чудо, но освен някой хубав гол на Суарес чудеса в играта и резултатите на отбора не стават.
YNWA
Fearless,
съгласен съм напълно с всичко,което си написъл по-горе,освен че Роджърс е посредствен треньор.За такова изказване на мен ми трябва повече време,нека си намери играчи и тогава да видим,засега съм сигурен че е доста праволинеен(както беше с Бенитез) и си мисли,че тази схема е всичко,което му трябва за победа.
Иначе за Джерард,да на еврото беше мнг по-добър и т.н. но не е само до схемата,виж му поведението онзи ден,кога друг път си го виждал да остави пряк свободен на други 2ма души(Суарез и Сахин),за десет години единствено отстъпваше на Алонсо,а сега просто сам не се чувства уверен.Върни се на финала с Кардиф,имаше 3,4 удара с които преди би направил поредния шедьовър,а тогава всички ги прати на козирката.Кога за последно го видя да вкара с тупалка извън нак.поле-неговата запазена мярка.Постоянно е увесил нос,то е и нормално когато не му се получават нещата...контузиите предните 2 сезона,а и годинките и вече започва да се вижда спада при него и той е още от сезон 09/10 ако питаш мен...Аз мнг се надявам като се върне Лукас да потръгнат нещата,друг е въпросът дали БР ще заиграе с 4ма полузащитници(Лукас-Алън,Шахин-Джерард) или ще продължава да се инати с тези безсмислени крила,защото нямаме нужните играчи за тази схема в момента.Но както и да е говорим за най-великия играч в историята на клуба и той е задължителен на терена,особено със тези малките покрай него сега!!!