История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот natrapnika » 21 авг 2012 14:36

калпазанчо написа:
natrapnika написа:Наистина е станало голям гаф. Но не вярвам да е грешка на някои от нашите момчета. А колкото до снимката все си мисля че това е от мача на ЦСКА и ЛИТЕКС. :roll:

Е чак пък голям гаф не е ;) Ти да не мислиш, че повечето хора ще обърнат внимание.... Пак ти казвам - от мача Черноморец-Левски е ;) Ако отидеш на място ще се увериш. Това коетъо аверчето е снимало е с кофти качество и няма как от тук в нета да различиш цветовете. На място ясно се виждат жълтия и синия цвят на екипите на отборите...

Да ти кажа наистина никои от неутралните не е забелязал. :oops:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 авг 2012 15:48

natrapnika написа:
калпазанчо написа:
natrapnika написа:Наистина е станало голям гаф. Но не вярвам да е грешка на някои от нашите момчета. А колкото до снимката все си мисля че това е от мача на ЦСКА и ЛИТЕКС. :roll:

Е чак пък голям гаф не е ;) Ти да не мислиш, че повечето хора ще обърнат внимание.... Пак ти казвам - от мача Черноморец-Левски е ;) Ако отидеш на място ще се увериш. Това коетъо аверчето е снимало е с кофти качество и няма как от тук в нета да различиш цветовете. На място ясно се виждат жълтия и синия цвят на екипите на отборите...

Да ти кажа наистина никои от неутралните не е забелязал. :oops:

:mrgreen: И без да съм ектрасенс ти го бях казал. Сега кажи, кой от тия на снимката си, че май се познаваме :mrgreen: :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 21 авг 2012 16:45

калпазанчо написа: :mrgreen: И без да съм ектрасенс ти го бях казал. Сега кажи, кой от тия на снимката си, че май се познаваме :mrgreen: :

Калпазанчо тука на тази снимка мене ма няма. Аз съм бил на стадиона вече като са е правили. :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 авг 2012 16:51

natrapnika написа:
калпазанчо написа: :mrgreen: И без да съм ектрасенс ти го бях казал. Сега кажи, кой от тия на снимката си, че май се познаваме :mrgreen: :

Калпазанчо тука на тази снимка мене ма няма. Аз съм бил на стадиона вече като са е правили. :mrgreen:

Ок, този със зелената горница - втория от ляво надясно го познавам. Георги. Живее до Младежкия дом, кредитен инспектор в Алфабанк :mrgreen: Дори ще ти издам една малка тайна - яви се вместо мен на кандидатстудентския изпит по матемтика в Асен Златаров. Изкара ми 5,50 :mrgreen: Бяхме се запознали на един купон няколко дена преди това...Малко трудно се нави, ама нали съм убедително момче 8-)
п.п. Ти представяш ли си ситуацията - той беше около 1,60, аз съм 1,85, той със руса коса и сини очи, аз със тъмна коса и кафеви очи. Пред входа на Органичния корпус неговите набори от Икономическия : Ооооо, Жорка, ти нали нямаше да кандидатстваш тука......
Почват да викат всички един по един по имена.........Няма да ти казвам колко бързо изобретих схемата :lol: Ей, изобретателен съм от малък...Това беше 2001 година....минало е давност, такла че хер Ушев, не се напрягай и не потривай доволно ръчички :mrgreen:

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 21 авг 2012 17:04

калпазанчо написа:
natrapnika написа:

Ок, този със зелената горница - втория от ляво надясно го познавам. Георги. Живее до Младежкия дом, кредитен инспектор в Алфабанк :mrgreen: Дори ще ти издам една малка тайна - яви се вместо мен на кандидатстудентския изпит по матемтика в Асен Златаров. Изкара ми 5,50 :mrgreen: Бяхме се запознали на един купон няколко дена преди това...Малко трудно се нави, ама нали съм убедително момче 8-)
п.п. Ти представяш ли си ситуацията - той беше около 1,60, аз съм 1,85, той със руса коса и сини очи, аз със тъмна коса и кафеви очи. Пред входа на Органичния корпус неговите набори от Икономическия : Ооооо, Жорка, ти нали нямаше да кандидатстваш тука......
Почват да викат всички един по един по имена.........Няма да ти казвам колко бързо изобретих схемата :lol: Ей, изобретателен съм от малък...Това беше 2001 година....минало е давност, такла че хер Ушев, не се напрягай и не потривай доволно ръчички :mrgreen:

Как така не са забелязали разликите между двамата. :shock: :shock:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 авг 2012 17:15

Еее, тайна майна. Ако ти кажа - трябва да те убия след това :lol:
Всъщност бях на тясно и трябваше да мисля бързо....Процесора ми взе да се задъхва, но обикновено в такива ситуации съм много хладнокръвен. . За разлика от Жорката. Той се беше панирал милия...Ама нямаше как, с аверчето преди няколко дена го бяхме уредили с момиче на въпросния купон...Минаха няколко минути докато се взема в ръце и се организирам за правилния ход.
Та - казах му ела сега ще се върнем на входа на ВХТИ. Има едно павильонче, до спирката точно. Да купим един шоколад...Разтваря се веднага в кръвта, отделя хормон на щастието, идва ти прилив на енергия и други такива глупости... Отидохме там, взехме един Фин Млечен на Своге, а аз го инструктирах да си остави малко размазан шоколад по устата. Той все още недоумяваше, но ме послуша. Нарочно не му казвах какво съм намислил, за да не ми опонира излишно и да ме вкарва в излишни размисли.... Следях си часовника по секунди........Бях пресметнал кога всички ще са влезли....Вече бяхме на ръба да закъснее безвъзвратно и да не го пуснат.....Остават буквално броени минути преди да изтеглят варианта на теста. Вика - абе ти да не се отказа? И някак си си пролича че му се искаше да е така...А аз хладнокръвен: Не, не, има време...Последно поглеждане на часовника, потупвам го по рамото и му казвам: Сега тичай през глава.....След 2 мин ако не си вътре сме аут...Тичай през глава и кажи на входа че ти е станало лошо и си ходил да си купиш шоколад ;)
Така и стана, знаех, че този мой ход ще притъпи вниманието на човека пропускащ на входа. Всяка година се случва някой да влезе последен, кой не намерил коя точно е сградата, къде е в списъка и така. Хора всякакви и от всички краища на страната...И така мина КПП-то ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 21 авг 2012 19:45

Не калпазанин ами направо пакостник :o Само щуротии са му в главата :o
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 авг 2012 12:12

petkan написа:Не калпазанин ами направо пакостник :o Само щуротии са му в главата :o

Да сменя ника моментално :mrgreen:

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 06 ное 2012 16:18

Спортното семейство Желеви чества диамантена сватба. Честито чичо Васко.

-Оженихме се само след 3 месеца дружба, а ето ни вече 60 години заедно. Не го усетихме как мина времето“, споделят треньор №1 на ХХ век за Бургас Васил Желев-Вашпина и жена му Димитринка. На 12 октомври те ще честват диамантена сватба, както се таксува 60-годишнината от брака. Уважение, взаимно зачитане, подкрепа и компромиси – това са темелите на един успешен брак, обобщават двамата. И, разбира се, любов, която още струи от погледите им един към друг.След брака Вашпина „заповядва“ на съпругата си да му роди син и само година по-късно задачата е изпълнена. Ражда се Жечо. В хода на времето и Димитринка отправя заръка към съпруга си, станал вече треньор на „Черноморец“ - да качи отбора на върха. Тази цел обаче остава неизпълнима, тъй като политиката по онова време не допуска някой да мъти водата на „Левски-Спартак“ и ЦСКА „Септемврийско знаме“. И 5-ото място от 1979 г. обаче може да се таксува като връх за бургаския тим по комунистическо време. Все пак Вашпина неслучайно беше обявен единодушно за треньор №1 на ХХ век. Поколението, което той възпита и изгради, обра титлите за всички възрасти в детско-юношеския футбол, а после се превърна в гръбнака на „Черноморец“ в „А“ група през 70-те и 80-те години.
http://imageshack.us/photo/my-images/99/66878271.jpg/

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 07 ное 2012 11:27

Някой може ли да даде точна и достоверна информация коя година е основан Победа Бургас, който през 30-те години се обединява с ЖСК под името ЖСК Победа
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Върни се в “Черноморец”