Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: живко миланов

Мнениеот PFC Litex » 07 сеп 2009 12:36

zlatan написа:ти кого предлагаш да вземе,ама честно.

Златане махни клубните принадлежности и отговори реално на въпроса

Трябва ли да бъде викан в националния отбор футболист, който е контузен и няма да вземе участие в мачовете?

Няма значение от кой отбор е дадения футболист.
Изображение

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 07 сеп 2009 12:40

При положение,че е контузен няма смисъл да се вика.Иначе има място в отбора-не че е голям играч но просто нямаме чак токова много футболисти.Само не знам защо Мъри не викна Топузаков.1000% по-добре отколкото Котев.В.Илиев,Тунчев,Топузаков - това са 3-мата според мен от които двама да са двойка централни защитници.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 сеп 2009 12:42

ами инфо от днес са че е възстановен,а за отговора ми като безпристрастен е :йо.минев,венков-други не виждам.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 сеп 2009 12:57

zlatan написа:ами инфо от днес са че е възстановен,а за отговора ми като безпристрастен е :йо.минев,венков-други не виждам.

Минев да, Венков не коментирам за да не ме обвинят в пристрастия, но все пак основната тема е трябва ли да бъдат викани контузени футболисти в националния отбор.
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 07 сеп 2009 12:59

И контузен, и здрав Миланов няма качества за националния. Но иначе като зет има права да се качи на самолетчето. ;)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 сеп 2009 13:11

в това си състояние ,,литекс,, миланов трябваше да е във фитнеса на Левски.А за венков -живеем в свободна държава личното мнение все още важи,затова нищо не ти пречи да го споделиш.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 07 сеп 2009 13:17

Миланов заслужава да е в националния!Зтетя , метя , да зет е на Боби, но какво от това?
Нима не е един от най-постоянните и сърцати играчи в Левски?
От дясно играе доста добре , а го налагат и от ляво , което значи че е е и универсален футболист, за мен има качествата и най-важното сърцето.Друг е въпроса че е контузен и не трябваше да се вика сега, но аз на фона на другите защитнци направо :x
САМО ЛЕВСКИ!

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 07 сеп 2009 13:20

и да не е контузен пак не е за националния отбор!от 100 опита за центриране 101 гарги ше утрепе! е*ати рогача!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 сеп 2009 13:22

Linky, тук не говорим какво може и какво не може Живко Миланов, тук се дискутира защо е повикан, след като не е възстановен от контузия, отсъствал е от терените повече от месец ако не греша и едва ли е в максимална спортна форма.

Стига сте се делили по цветове и клубни пристрастия. Гледайте реално на нещата и моментните ситуации.
Изображение

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 07 сеп 2009 13:23

PFC Litex написа:Linky, тук не говорим какво може и какво не може Живко Миланов, тук се дискутира защо е повикан, след като не е възстановен от контузия, отсъствал е от терените повече от месец ако не греша и едва ли е в максимална спортна форма.

Стига сте се делили по цветове и клубни пристрастия. Гледайте реално на нещата и моментните ситуации.

пич темата е живко миланов, така че коментираме всичко за него! ок!

Върни се в “Архив”