Кой според вас трябва да е в Нац.отбор и е без повиквателна?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Кой според вас трябва да е в Нац.отбор и е без повиквателна?

Мнениеот soad » 06 ное 2012 20:11

Кого смятате, че Любо трябва да извика в националния, а не го е направил? Мислите ли, че някои, които са там, не заслужават това място?

Сега прочетох, че Иван Цветков имал повиквателна за мача с Украйна. Като цяло не е лоша идея, но бих предпочел да бъде извикан примерно един Тодор Неделев. Това момче показва невероятен талант и мисля, че колкото по-рано го пуснат в дълбокото, толкова по-добър футболист ще стане. Един мач с Украйна би бил неоценим за него.

Доктор Хаус
Контакти:

Re: Повиквателни

Мнениеот Доктор Хаус » 06 ное 2012 20:14

Рангел Абушев има място в отбора!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 ное 2012 20:19

Относно Тодор Неделев не разбрахте ли, че е по-полезен при младежите към този момент?
Това е контрола, който и да е повикал, той ги е гледал и знае в каква форма са, ние ще коментираме след същата.

За сега различни имена са: Иван Цветков (Ботев), Александър Александров (Черно море), Маркиньос
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 ное 2012 20:39

Викат се хора от които менижъри близки до националния тим имат интерес .
Ся в тас контрола обаче са оправдани секви повиквателни така или иначе .
А за Тошко Неделев ко да кажем има бъдеще тва момче , ма голове вкарва както се видя само в неделя .. тъй че националния тим няма го огрей май скоро :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

batmana
Контакти:

Мнениеот batmana » 06 ное 2012 20:50

Нека някой потвърди това, което казвам, но Иван Цветков не може да играе за националния отбор на България, защото в момента няма български паспорт.

При престоя си в Холандия в началото на века Цветков получава холандски паспорт, което тогава е било важно, за да не го броят за чужденец. По някаква причина тогава е било по-лесно да се откаже от българския си паспорт. Той не му е трябвал чак до връщането му в Пирин преди 2-3 години. Тогава той се сблъсква с абсурдната бюрократщина у нас и установява, че му е по-лесно да не си възстановява българското гражданство, отколкото да търчи по институциите.

Всичко това си спомням много добре от интервю на Иван при идването му в Левски. От тогава не знам дали има развитие по въпроса, но според мен се заражда пореден абсурд - в националния ни отбор е извикан играч, който по документи не е българин, а холандец.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 ное 2012 20:53

Не знам защо се вика Сашо Александров . Черно Море са в такава дупка , изядоха 4 от Литекс за едно полувреме и за награда айде в национала . Жоро Илиев има място в националния ама Сашко...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 ное 2012 21:05

Bartolomej написа:Викат се хора от които менижъри близки до националния тим имат интерес .
Ся в тас контрола обаче са оправдани секви повиквателни така или иначе .
А за Тошко Неделев ко да кажем има бъдеще тва момче , ма голове вкарва както се видя само в неделя .. тъй че националния тим няма го огрей май скоро :lol:

Той Цветков нали е един младок, който чака да си уреди голям трансвер в чужбина ... страшен интерес има неговият мениджър от тази повиквателна!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 ное 2012 21:06

batmana написа:Нека някой потвърди това, което казвам, но Иван Цветков не може да играе за националния отбор на България, защото в момента няма български паспорт.

При престоя си в Холандия в началото на века Цветков получава холандски паспорт, което тогава е било важно, за да не го броят за чужденец. По някаква причина тогава е било по-лесно да се откаже от българския си паспорт. Той не му е трябвал чак до връщането му в Пирин преди 2-3 години. Тогава той се сблъсква с абсурдната бюрократщина у нас и установява, че му е по-лесно да не си възстановява българското гражданство, отколкото да търчи по институциите.

Всичко това си спомням много добре от интервю на Иван при идването му в Левски. От тогава не знам дали има развитие по въпроса, но според мен се заражда пореден абсурд - в националния ни отбор е извикан играч, който по документи не е българин, а холандец.

Каква е историята за холандското гражданство на Иван Цветков?

„Аз от 2003 година съм холандски поданик”, споделя Иван. „Бях принуден да си върна българското гражданство. Имаше две, три условия, при които можех да си запазя българския паспорт, но аз нямаше как да отговоря на тези условия и затова бях принуден да върна българския ми паспорт.”
Дали има проблеми да си върне българското гражданство и дали това му е пречило да е национал?
„Няма нищо такова, че ако имах български паспорт щяха да ме поканят в националния отбор”, заяви Цветков. „Опитах по-миналата година, но документацията по възвръщането на гражданството е много сложна и трябва много време. Оттогава не съм правил опит.”
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=210283
Все пак информацията е стара, възможно е да има някакво развитие. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 ное 2012 21:11

Александров от Морето е трагедия, не знам какво прави в отбора, само предполагам по каква линия е там...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 06 ное 2012 21:16

Жоро Бекъма ..... по-добър от всички национали до момента, даже по-добър от ... себе си
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Национален отбор”