Обама vs Ромни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Обама vs Ромни
По-скоро Обама, въпреки, че изборите на тази противна държава не ме вълнуват.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Лошото е, че една тотално незаинтересована и незапозната маса избира един от най-важните хора в света. Не го избират директно, но все пак. На мен Ромни ми изглежда по-деен, но да видим какво ще измъдрят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
като знам какви отвратеняци бяха последните трима републикански президенти: Рейгън, Буш -старши и Буш- младши, май по-добре Обама да спечели....освен това Обама не е типичен янки- израстнал е на едно прекрасно място- Хонолулу, Хавай, мисленето му е по-различно 

- ultralevski
- Контакти:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:като знам какви отвратеняци бяха последните трима републикански президенти: Рейгън, Буш -старши и Буш- младши, май по-добре Обама да спечели....освен това Обама не е типичен янки- израстнал е на едно прекрасно място- Хонолулу, Хавай, мисленето му е по-различно
Ромни е от Мичиган и е толкова далече от понятието "янки" (Ню Йорк, Ню Джърси и околията), че си нямаш идея.

Решиха нaционалните проблеми и тръгнаха да решават глобалните. Велика нация е българската. И Обама бил мюсюлманин
Ясно ми е колко си запознат, че и теми тръгнал да отваря

Последна промяна от stn на 06 ное 2012 17:00, променено общо 1 път.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
rhaegar написа:На мен Ромни ми изглежда по-деен
Точно заради това не трябва да спечели.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
И двамата са от един отбор.
doktora25 написа:rhaegar написа:На мен Ромни ми изглежда по-деен
Точно заради това не трябва да спечели.
Аз мисля, че би трябвало да се е поучил от глупостите на Буш и да не ги повтаря, като например да атакува Иран. Но гаранция няма, естествено.

-
Обама от време на време си позволява да противоречи на еврейската държава Израел, докато Ромни през глава ще се впусне във война срещу Иран, а освен това открито обяви, че Русия е враг номер едно.Светът в момента няма нужда от изостряне на конфронтацията между Русия и САЩ, а още по-малко от война в Иран. За това твърдо и категорично: ОБАМА!