Локомотив 1926 (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 04.11.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 1912plovdiv
- Контакти:
Re: Локомотив 1926 (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 04.11.2012
За пореден път ПЛОВДИВ разби малките черно-бели човечета от околните села умрели от страх и комплекси
Страх ги беше да си продават билетите на собствените каси
Страх ги беше една седмица да се появят в Пловдив въпреки многобройните покани
Страх ги беше да се бият за знамето
Страх ги беше да се покажат с него и се криха по селските бунища да го палят
Страх майка
А за всико останало има ....

Страх ги беше да си продават билетите на собствените каси

Страх ги беше една седмица да се появят в Пловдив въпреки многобройните покани

Страх ги беше да се бият за знамето

Страх ги беше да се покажат с него и се криха по селските бунища да го палят

Страх майка

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- Show Must Go On

1912plovdiv написа:За пореден път ПЛОВДИВ разби малките черно-бели човечета от околните села умрели от страх и комплекси![]()
Страх ги беше да си продават билетите на собствените каси![]()
Страх ги беше една седмица да се появят в Пловдив въпреки многобройните покани![]()
Страх ги беше да се бият за знамето![]()
Страх ги беше да се покажат с него и се криха по селските бунища да го палят![]()
Страх майка![]()
-
- Контакти:
Фенове на Ботев имаше на целият стадион,освен на бей сика.Големият ми син беше на спортколублу,а малкият в клетката.Наистина не е хубаво да пееш повече срещу другият отбор,а да не подкрепяш собственият.Такова нещо не видях на Герена,но в задният двор на Аграрния беше факт.
Пловдивското дерби превъзхожда софийското. Това обяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Пред банята" на TV7. "То публика няма, вие искате национален стадион. Като се върне публиката, ще направим нов стадион. Този сега върши работа. Да извадим 50-60 милиона, а да ходят 100-200 човека няма смисъл. В Пловдив, например, сега има нужда от стадион. Там хората ходят по мачове, а в София стадионите са празни", категоричен бе премиерът.
Той коментира и темата за черното тото и за съдийството. За срещата между Локомотив и Ботев като професионален футболист Бойко Борисов бе категоричен, че най- добрият български рефер Станислав Тодоров е ощетил отбора на Ботев и червения картон на Бобан Грънчаров е бил излишен. По думите на премиера Серафим Михайлов е проявил повече артистизъм при фала.
На въпрос "магистрали или стадиони" премиерът заяви категорично "магистрали", но въпреки това каза, че ще се инвестира и в спортни съоръжения, давайки за пример зала "Колодрума" в Пловдив и залата в Русе.
sin4ec написа:Гледах дербито, не беше никак зле! Поздравления за публиките и отборите! Обръщам се към вас с такава молба-тук се опитват да ми обясняват, че на мача Левски-Ботев на Герена сме пяли цял мач " Е.ахме Ботев в ..а!". Понеже към 3 000 бяхте на Герена, имате ли такива спомени и чухте ли нещо подобно, защото аз не съм? Ако наистина е имало, е ултрапростотия и не го вдявам, но аз през целия мач не чух нищо обидно за Ботев и Левски! Благодаря!
Не! Не се е пяло против Ботев. Само един единствен път се подкара песента "КЗЛ", но се подхвана от малцина и бе прекратена почти веднага.
Не ме разбирай погрешно, ние пак не ви харесваме

Pupper_ написа:sin4ec написа:Гледах дербито, не беше никак зле! Поздравления за публиките и отборите! Обръщам се към вас с такава молба-тук се опитват да ми обясняват, че на мача Левски-Ботев на Герена сме пяли цял мач " Е.ахме Ботев в ..а!". Понеже към 3 000 бяхте на Герена, имате ли такива спомени и чухте ли нещо подобно, защото аз не съм? Ако наистина е имало, е ултрапростотия и не го вдявам, но аз през целия мач не чух нищо обидно за Ботев и Левски! Благодаря!
Не! Не се е пяло против Ботев. Само един единствен път се подкара песента "КЗЛ", но се подхвана от малцина и бе прекратена почти веднага.
Не ме разбирай погрешно, ние пак не ви харесвамеСамо се опитваме да наложим любовта към Ботев, над омразата към противника.
Браво, след повече от 80г. се сетихте какво да правите! Обаче, и с налагане, и с учене не става! Роден си да обичаш, или почват пробите! Като при вас!

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
Пенев прати повиквателна на Иван Цветков от Ботев Пд
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев повика голмайстора на Ботев Пловдив Иван Цветков за приятелския мач на трикольорите срещу Украйна, информира официалната страница на „канарчетата“.
Това е първа повиквателна за "А" отбора към играч на Ботев от доста време насам. Голмайсторът на "жълто-черните" заслужи участието си в националния отбор с добрата си игра от началото на сезона.
Двубоят България - Украйна е на 14-ти ноември, като избраниците на Любо Пенев се събират на лагер след мачовете от първенствата през уикенда.
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев повика голмайстора на Ботев Пловдив Иван Цветков за приятелския мач на трикольорите срещу Украйна, информира официалната страница на „канарчетата“.
Това е първа повиквателна за "А" отбора към играч на Ботев от доста време насам. Голмайсторът на "жълто-черните" заслужи участието си в националния отбор с добрата си игра от началото на сезона.
Двубоят България - Украйна е на 14-ти ноември, като избраниците на Любо Пенев се събират на лагер след мачовете от първенствата през уикенда.
Pupper_ написа:Не! Не се е пяло против Ботев. Само един единствен път се подкара песента "КЗЛ", но се подхвана от малцина и бе прекратена почти веднага.
Не ме разбирай погрешно, ние пак не ви харесвамеСамо се опитваме да наложим любовта към Ботев, над омразата към противника.
Тук не става въпрос за харесване, враждата ще си остане и спортната злоба, но нещата опират до факта да се спре веднъж завинаги псуването на имена на национални герои. И мисля, че ще стане. Защото'' сини педераси'' е едно, а КЗЛ съвсем друго-примерът е случаен и сега го измислям. Тъй де!

Всъщност при вас е логично и лесно да стане, Локо Пд пък си пеят предимно за отбора, но и да имат- ще махнат разни обръщения'' Ботяв'' и подобни ... Виж, с наште софийски братчеди не знам как ще стане работата, че на тях махнеш ли им КЗЛ, им махаш 75 % от репертоара и веруюто! Това да вкараш гол на Монтана и да пееш КЗЛ си е диагноза, но кво да направим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
sin4ec написа:...
Всъщност при вас е логично и лесно да стане, Локо Пд пък си пеят предимно за отбора, но и да имат- ще махнат разни обръщения'' Ботяв'' и подобни ... ...
Печелиш приза- ВИЦ НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО! Локото си пеели предимно за отбора, хахахахахахахха
slabia_forever