Локомотив 1926 (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 04.11.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Локомотив 1926 (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 04.11.2012

Мнениеот 1912plovdiv » 05 ное 2012 23:38

За пореден път ПЛОВДИВ разби малките черно-бели човечета от околните села умрели от страх и комплекси :!:

Страх ги беше да си продават билетите на собствените каси :!:

Страх ги беше една седмица да се появят в Пловдив въпреки многобройните покани :!:

Страх ги беше да се бият за знамето :!:

Страх ги беше да се покажат с него и се криха по селските бунища да го палят :!:

Страх майка :mrgreen:

А за всико останало има ....

Изображение
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 06 ное 2012 00:20

;)
1912plovdiv написа:За пореден път ПЛОВДИВ разби малките черно-бели човечета от околните села умрели от страх и комплекси :!:

Страх ги беше да си продават билетите на собствените каси :!:

Страх ги беше една седмица да се появят в Пловдив въпреки многобройните покани :!:

Страх ги беше да се бият за знамето :!:

Страх ги беше да се покажат с него и се криха по селските бунища да го палят :!:

Страх майка :mrgreen:

А за всико останало има ....

Изображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 06 ное 2012 07:38

Фенове на Ботев имаше на целият стадион,освен на бей сика.Големият ми син беше на спортколублу,а малкият в клетката.Наистина не е хубаво да пееш повече срещу другият отбор,а да не подкрепяш собственият.Такова нещо не видях на Герена,но в задният двор на Аграрния беше факт.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 06 ное 2012 08:03

Пловдивското дерби превъзхожда софийското. Това обяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Пред банята" на TV7. "То публика няма, вие искате национален стадион. Като се върне публиката, ще направим нов стадион. Този сега върши работа. Да извадим 50-60 милиона, а да ходят 100-200 човека няма смисъл. В Пловдив, например, сега има нужда от стадион. Там хората ходят по мачове, а в София стадионите са празни", категоричен бе премиерът.

Той коментира и темата за черното тото и за съдийството. За срещата между Локомотив и Ботев като професионален футболист Бойко Борисов бе категоричен, че най- добрият български рефер Станислав Тодоров е ощетил отбора на Ботев и червения картон на Бобан Грънчаров е бил излишен. По думите на премиера Серафим Михайлов е проявил повече артистизъм при фала.

На въпрос "магистрали или стадиони" премиерът заяви категорично "магистрали", но въпреки това каза, че ще се инвестира и в спортни съоръжения, давайки за пример зала "Колодрума" в Пловдив и залата в Русе.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 06 ное 2012 16:24

sin4ec написа:Гледах дербито, не беше никак зле! Поздравления за публиките и отборите! Обръщам се към вас с такава молба-тук се опитват да ми обясняват, че на мача Левски-Ботев на Герена сме пяли цял мач " Е.ахме Ботев в ..а!". Понеже към 3 000 бяхте на Герена, имате ли такива спомени и чухте ли нещо подобно, защото аз не съм? Ако наистина е имало, е ултрапростотия и не го вдявам, но аз през целия мач не чух нищо обидно за Ботев и Левски! Благодаря!

Не! Не се е пяло против Ботев. Само един единствен път се подкара песента "КЗЛ", но се подхвана от малцина и бе прекратена почти веднага.
Не ме разбирай погрешно, ние пак не ви харесваме :) Само се опитваме да наложим любовта към Ботев, над омразата към противника.

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 06 ное 2012 16:49

Pupper_ написа:
sin4ec написа:Гледах дербито, не беше никак зле! Поздравления за публиките и отборите! Обръщам се към вас с такава молба-тук се опитват да ми обясняват, че на мача Левски-Ботев на Герена сме пяли цял мач " Е.ахме Ботев в ..а!". Понеже към 3 000 бяхте на Герена, имате ли такива спомени и чухте ли нещо подобно, защото аз не съм? Ако наистина е имало, е ултрапростотия и не го вдявам, но аз през целия мач не чух нищо обидно за Ботев и Левски! Благодаря!

Не! Не се е пяло против Ботев. Само един единствен път се подкара песента "КЗЛ", но се подхвана от малцина и бе прекратена почти веднага.
Не ме разбирай погрешно, ние пак не ви харесваме :) Само се опитваме да наложим любовта към Ботев, над омразата към противника.

Браво, след повече от 80г. се сетихте какво да правите! Обаче, и с налагане, и с учене не става! Роден си да обичаш, или почват пробите! Като при вас! :o
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 06 ное 2012 19:11

Пенев прати повиквателна на Иван Цветков от Ботев Пд
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев повика голмайстора на Ботев Пловдив Иван Цветков за приятелския мач на трикольорите срещу Украйна, информира официалната страница на „канарчетата“.

Това е първа повиквателна за "А" отбора към играч на Ботев от доста време насам. Голмайсторът на "жълто-черните" заслужи участието си в националния отбор с добрата си игра от началото на сезона.

Двубоят България - Украйна е на 14-ти ноември, като избраниците на Любо Пенев се събират на лагер след мачовете от първенствата през уикенда.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 ное 2012 21:13

Pupper_ написа:Не! Не се е пяло против Ботев. Само един единствен път се подкара песента "КЗЛ", но се подхвана от малцина и бе прекратена почти веднага.

Тук не става въпрос за харесване, враждата ще си остане и спортната злоба, но нещата опират до факта да се спре веднъж завинаги псуването на имена на национални герои. И мисля, че ще стане. Защото'' сини педераси'' е едно, а КЗЛ съвсем друго-примерът е случаен и сега го измислям. Тъй де! ;)
Всъщност при вас е логично и лесно да стане, Локо Пд пък си пеят предимно за отбора, но и да имат- ще махнат разни обръщения'' Ботяв'' и подобни ... Виж, с наште софийски братчеди не знам как ще стане работата, че на тях махнеш ли им КЗЛ, им махаш 75 % от репертоара и веруюто! Това да вкараш гол на Монтана и да пееш КЗЛ си е диагноза, но кво да направим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 06 ное 2012 23:36

sin4ec написа:...
Всъщност при вас е логично и лесно да стане, Локо Пд пък си пеят предимно за отбора, но и да имат- ще махнат разни обръщения'' Ботяв'' и подобни ... ...

Печелиш приза- ВИЦ НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО! Локото си пеели предимно за отбора, хахахахахахахха
slabia_forever

Върни се в “Архив”