Avrameca написа: дори да паднем от Уигън с 10:0
пепел ти на езика

Liverpool V Wigan Anfield, 17 Nov 2012 15:00

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Avrameca написа: дори да паднем от Уигън с 10:0

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:Avrameca написа: дори да паднем от Уигън с 10:0
пепел ти на езика

KingKenny написа:Avrameca написа: дори да паднем от Уигън с 10:0
пепел ти на езика

x-ekutor написа:В реда на нещата ще е да мушнем 4 парцала във вратата на талибанчето,кандидат за Анфийлд.
john barnes написа:x-ekutor написа:В реда на нещата ще е да мушнем 4 парцала във вратата на талибанчето,кандидат за Анфийлд.
кой ще ги вкара тия 4 гола бре? ако суарес му вдигнат жълт картон със челси,няма да играе срещу уигън и кво прайм?

x-ekutor написа:john barnes написа:x-ekutor написа:В реда на нещата ще е да мушнем 4 парцала във вратата на талибанчето,кандидат за Анфийлд.
кой ще ги вкара тия 4 гола бре? ако суарес му вдигнат жълт картон със челси,няма да играе срещу уигън и кво прайм?
Значи Суарес трябва да пропусне мача с Челси,за да го запазим за Уигън

А сега сериозно - мисля,че капитанът ще се събуди и ще поведе своите
 ,а не Асаиди,за Лига Европа ли го купихме това момче)и се върна към любимата си схема с която ни'къв Х*Й не ставаше цели 60 мин нпреди това.2ро-гонят Колочини,нямат право на смяна,ОЧЕВАДНО
 ,а не Асаиди,за Лига Европа ли го купихме това момче)и се върна към любимата си схема с която ни'къв Х*Й не ставаше цели 60 мин нпреди това.2ро-гонят Колочини,нямат право на смяна,ОЧЕВАДНО  
   е,че ще върнат човек на негово място и 10 мин мача ще се доиграва в тяхното поле,еми рискувай бе Брендъне,пусни Асаиди за Енрике(ако ще Коатес пусни централен нападате)само и само да натикаме тъпата топка във вратата,че да вземем 3 т,щото една за ни'къв не ни е! Ама НЕ! А господ обича смелите,Брендъне!Господ обича смелите,питай чичо ти Фърги!!! А сега ходи пази резултати в Русия и Лондон...
  е,че ще върнат човек на негово място и 10 мин мача ще се доиграва в тяхното поле,еми рискувай бе Брендъне,пусни Асаиди за Енрике(ако ще Коатес пусни централен нападате)само и само да натикаме тъпата топка във вратата,че да вземем 3 т,щото една за ни'къв не ни е! Ама НЕ! А господ обича смелите,Брендъне!Господ обича смелите,питай чичо ти Фърги!!! А сега ходи пази резултати в Русия и Лондон...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта