Без да съм гледал мача само чета стартовия състав :Китанов,Сашо,Шерифа,Росен,Детелин,Камазола,Еденилсон,Божилов,Жоро,Миро,Дечев....Каква е схемата на тази ИДИОТСКА 11-ка???
-------------------Китанов----------------
Дечев???-----Сашо----Шерифа----Детелин
----------Камазола----Еденилсон---------
Сашо???------Жоро-------------Божилов???
------------------Миро--------------------------
Със сигурност сме били наредени така,поне тези 11 няма как да ги е наредил друго яче Зафето!!!Тъй....Дечо и Сашо - дупки,целия десен фланг е направен на нищото от ТЪПОУМНИЕТО на Зафето.Сашо напред е заспа,а Дечев е инвалид 100% с придружител....Ляво крило - Божилката - смяяяяххххх.....Чета коментара на мача нахлуване отляво,нахлуване отдясно,направо по крилата са ни разказали играта.Няма как да е друго яче с инвалида Дечев и нищо неиграещия напред Сашо или на другия фланг с нищо неиграещия там Божилов.Стартирали сме не с 11,а с 8 играча.Разгрома ни е бил напълно сигурен.Смяна в 30-тата минута - Еденилсон за Дончо,Жоро минава назад,Божилов зад нападателя,а Дончо на крилото....КЪСНО ЗАФЕЕЕЕЕЕ,късно,кога ще се научиш???Туй не е училище,разбираш ли?Пусна Сашо деф.халф срещу Черноморец,разби ни играта,едва додрапахме до 1:1,в Гоцето при 2:2 имаме контузен,пускаш всички смени,човека излиза,оставаме 10 правят ни 2 гола с глава от корнери и ни бият!ТОВА НЕ Е КЛАСНА СТАЯ ДА СЕ УЧИШ НА ТРЕНЬОРСТВО ЕЙ!Табелата за София скоро ще я видиш с подобни тъпоумия ей!В днешния футбол не си ли тактически добре нареден ще бъдеш размазан,не може на половината отбор да сбъркаш местата и да ми пускаш инвалидите Симеонов,Ангелов,или Попов и Янев като играят.
Литекс - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Литекс - Черно море
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
Много слаб мач за нашите и слаба постройка на Зафиров! Пуска ми Сашо Александров дясно крило
, а то е ясно и на малките деца, че е десен бек! Божилов крило боже за първи път виждам такова идиотско треньорско решение, Дечев за какво го пуска , след като за нищо не става и три от четирите гола бяха негови! А второто полувреме ми пусна Стамен Ангелов , който изпълни обратен тъч (дори и малките деца не изпълняват обратни тъчове) и Симеон Симеонов, който с нищо не го запомних! Маха Еденилсон, който бе един от най-креативните ни футболисти и пуска Дончо Атанасов(бахти тъпата смяна) този Зафиров е по-зле и от Генов! Но не само той е виновен! Виновно е цялото шибано ръководство , което е начело на отбора и назначава тези треньорчета, които нищо не разбират от футбол! Всичките Статевци , Мариновци , Шабановци , Тодор Великовци ВЪН ОТ ЧЕРНО МОРЕ , ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ИЗМИСЛЕНИ ТРЕНЬОРЧЕТА , ИНАЧЕ ОТИВАМЕ В Б ГРУПА! И вън всички некадърни футболистчета като Християн Попов , Дончо Атанасов, Живко Атанасов, Стамен Ангелов, Симеон Симеонов и всички хрантутници от отбора! И вън ТИМ от Черно море , които с тяхната незаинтересованост ни докараха дотук!Както Зеления каза по-добре да сме в Б или В група , но без ТИМ , защото където се появи ТИМ , трева не никне!

Ерджан и Маринчо отново направиха пачки с това 4-0 за едно полувреме. Дреме им на тях за отбора ни.
Често си мисля - какво ли му е на Жоро Илиев, принуден да търпи унижения почти всеки мач. И въпреки това винаги да има воля, за да играе на предела. Благодаря, че те има, Жоро!
Жоро Илиев е трансферна цел на Лудогорец, трябва да се замислят ТИМ дали ще направят нещо с отбора или трудно ще задържат най-добрите ви играчи.
И аз смятам, че ако не зимата, то лятото най-късно Жоро ще се махне от отбора. Александър Александров също.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
Varnauser написа:Често си мисля - какво ли му е на Жоро Илиев, принуден да търпи унижения почти всеки мач. И въпреки това винаги да има воля, за да играе на предела. Благодаря, че те има, Жоро!
Може като нищо няма да се учудя да ни напуснат всички основни играчи!
greenpeak написа:Ерджан и Маринчо отново направиха пачки с това 4-0 за едно полувреме. Дреме им на тях за отбора ни.
Може би си адски прав и на мен ми минава нещо подобно през главата!А че на ръководството му дреме на отбора е безспорен факт!
Убеден съм, че се правят пачки от залагания покрай отбора.
http://www.novsport.com/news357971_1003.html
Навийте ги докато още се чудят, мисля че от стратегическа гледна точка за руснаците е по-добре да инвестират в Черно море заради газопровода
друг е въпроса, че Бойко ще ги натиска за любимото Левски 
Навийте ги докато още се чудят, мисля че от стратегическа гледна точка за руснаците е по-добре да инвестират в Черно море заради газопровода