Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Мнениеот zlobul » 05 ное 2012 16:51

ralka_levskarka написа:Ти не ми казвай аз какво да правя, ясно ли ти е? До колкото знам не си ми никакъв! Ще се държа така, както ти се държиш с мен, капиш? ;) Принца съм си го срещнала бая отдавна, чалга не слушам и почти не нося токчета, защото обичам спортното облекло, всезнайко, не си сам на тая планета. Ходи си пий хапчетата.
И представи си да, работя :) Аз не съм от тия дето на 20 години още искат пари от майка си и баща си, това отдавна спрях да го правя, просто съм си такава ;)

Ами след като родителите ти не са те научили как да се държиш , всички останали ще бъдат безсилни в опитите си да те научат.
Как се държа с теб бе ралке ? Какво не ти харесва ? Сподели , та да си взема поука!
Принца , кога си го намерила ? Като си била на 10 ли ?
Това със облеклото и музиката май беше сарказъм и ако не си го разбрала ти се извинявам .Следващия път ще напиша "легенда" .
За едно си права -не съм сам на тази планета , което означава че ще ми се налага почти ежедневно да ръся мозък :))) там където се налага . (както е и в твоя случай).
За хапчетата...оф какво да ти кажа ? Клиширано изречение , присъщо на хора ,с ограничени или все още недоразвити умствени способности . Липса на дар-слово и поне още 50 неща , които естествено няма как да опиша защото ме мързи :)).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 ное 2012 16:52

Всеки път чета от тебе едно и също, ясно ми е и твоето дар слово, престани да се имаш за нещо повече от другите, защото не си, бе, звезда ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 ное 2012 17:05

ralka_levskarka написа:Всеки път чета от тебе едно и също, ясно ми е и твоето дар слово, престани да се имаш за нещо повече от другите, защото не си, бе, звезда ;)

Хайде останалите обяснения в любов между двама ви на ЛИЧНИ

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 05 ное 2012 17:18

zlobul написа:Поредното пародийно мнение в този форум .Няма да ти обяснявам на какво учи казармата , защото е безмислено -няма да ме разбереш , то все едно да обясняват на ралка , какво чувства родилката по време на раждане :)) .Само , ще ти кажа едно нещо: Ако недай си Боже стане война , пак "мишките" ще спасяват нааканите задници . на тия "мъжленца" , на които единственото мъжество им е да викат "ушев-п..ст" или да скачат на бой , когато съотношението е 20:1 в тяхна полза .

За повечето работи е нужно едно добро и точно на време възпитание, а не казарма, но това е моето мнение все пак.
ПП: И стига сте се лаели :)
Изображение

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 05 ное 2012 17:20

ПФК Миньор (Перник) излезе с официална декларация по повод някои предположения, че клубът е бил стимулиран финансово за мача с Левски (0:4), за да си "свали гащите". Пред Novsport.com изпълнителният директор на „чуковете” в оставка ген. Йордан Димитров уточни, че реакцията на перничани е породена конкретно от изявленията на своя колега от ЦСКА Георги Илиев, който каза: „Този мач в Перник вече го бях гледал. Ама, нормално - те хората в Миньор са гладни.Като не ти плащат 4-5 месеца и няма с какво да храниш семейството си, някой да ти извади пари - вземаш ги и правиш каквото ти кажат. При всички случаи от Левски са им предложили по-добри условия”.

Ето какво пише в официалната декларация на Миньор с днешна дата, без редакторска намеса:

"Ръководството на ПФК Миньор Перник в лицето на изпълнителният директор ген. Йордан Димитров, административният директор Пламен Атанасов, спортно – техническият директор Пламен Гигов, старши треньорът Николай Тодоров и неговия екип, категорично декларират, че в ПФК Миньор по никакъв повод и по никакъв случай не са получавани финансови средства от друг клуб. Нито като премии за победа срещу трети отбор, нито като бонуси и други финансови помощи.

Изпълнителният директор ген. Димитров е готов да предостави достъп до банковите сметки на компетентните органи, за доказателство, че по сметките на ПФК Миньор не са постъпвали парични преводи от други клубове. Цялото ръководство е готово да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже истинността на тази декларация. Условието е твърдящите противното да заплатят разходите по тестовете.

Перник 05.11.2012 г."

http://www.novsport.com/news357571_1003.html

[offtopic]ZLOBUL разбрахме те вече какъв си психолог щом си избиваш комплексите срещу 17 годишно девойче. Нима искаш да кажеш, че като повтаряш всеки ден по 100 пъти Тонев вън и след време Тонев сам ще се махне щото ти си го повтарял :) :) :) :) . Не знам дали това за хапчетата е клише ама ти със сигурност имаш нужда от тях....[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 ное 2012 18:37

Извинявам се, но параноята не ме гони никакси. Уговорените мачове и простотии ги зарязваме някъде си. Лошото е, че този шампионат стана пълна пародия откъм игра. Винаги си е бил много жалък, но все имаше няколко силни отбора, които да мачкат. Сега има няколко по-силни отбора, но и те с малко по-силни от другите и това не е защото другите са си подобрили играта, а обратното. Вижте какво се случи с Лудогорец. Изградиха си отбор от нищото. Е, приемам, че миналата година играха най-красиво, добре, дори в Европа си заслужаваха да продължат, поне срещу Динамо Загреб. Лошото е, че вижте от какво се състои отборът им. Изгонена сбирщина от играчи, които играха в Левски и ЦСКА, някои и по чужбина. Много от тези същите бяха сочени за много слаби, а някои от тях наистина не изпъкваха на фона на другите. Изключвам Генчев, който винаги си е държал определено ниво и Гъргоров, който си е признат. Та, тези играчи в момента са по-добри от всички други НОВИ ЗВЕЗДИ, това си личи по резултатите. Един национал на Словения, бразилчета не знам отде взети и българи, изгонени от "грандовете", хоп, отбор - шампион! Наистина обаче има условия за работа и футболисти за работа в Лудогорец. С тези направиха отбор, а ние? Били в криза, но игрови стил си изградиха, а ние?
Ние не си подобрихме играта вече толкова много мачове. Кого да обвиним? Футболисти, треньор или всеки от тях?
Мачовете на Левски съм ги гледал на 80% и или съм сляп, или никакво подобрение не виждам. Този с Миньор си беше същата работа. Бием си резонно, но какви глупави грешки имаше ОТНОВО!

Илиан Илиев намекваше за младите, още когато дойде. Пресконференция имаше, заедно с целия щаб, там се казаха такива неща, как младите щели да тренират с отбора, шансове, ала-бала. Къде са тези млади? Явно само Вутов и единият брат Цонев стават? Ама и те колко минути за изява получават? Къде е Чаворски? Къде е Цветелин Тонев? На някой Йовов харесва ли му как играе в 85-90% от мачовете?

Селекция? Какво стана с Опоку, аз не разбрах защо е напуснал? Някъде беше писано, че казал нещо за първенството, как било много слабо. Какъв е този и как си позволява, ако това е казал? Как ще му прекратяват толкова лесно договора? За Силва колко пари бяха платени и защо "играе" толкова често? Кой е гледал Марсиньо и с какво този бавен цинго заслужава да играе повече от Вутов, двамата братя Цоневи, Димов, та дори Йовов? Очакваме да влезе в някаква супер форма и да мачка или?

Отделно, говори се за мачкане по терена, за комбинации, как "Левски ще атакува от първата минута" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... Къде, бе?!?! Колко сносни атаки видяхме? Та ние имаме по 2-3 читави атаки на мач. При Вили Вуцов имахме по 10. При Ясен Петров имахме по 10. При Гонзо бяхме по-добре като игра от сега.....
Как ни бие Тройчо с играчи, които са му ги събрали от къде ли не?! Как този същия прави отбор от тази сбирщина, като на подготовката му минаха 82738723 играча, а нашия тактик не може да изгради един игрови облик за 11 кръга и няколко контроли? Като казвам контроли, при условие, че толкова хора напуснаха, защо нямаше повече контроли, за да се обиграе отборът? Каква е тая подготовка, която почва 4 седмици преди началото на евро мачове?! Това не е ли малоумно, ако някой прочете, нека ми отговори? Кой изгони Иван Цветков и защо? Кое в играта му не им хареса? Не е ли грешка това? Кой взеха, който да е по-добър? На кой му се сториха много парите за Тодор Неделев и НЕ ГИ ДАДЕ, за да го поискат сега за 3-4 пъти повече(ама ще си останем само с исканията)?

Всичките въпроси ще си останат без отговор, но те си съдържат отговорите в себе си и са ФАКТИ!
А някакви хора говорят, че мачът с Миньор бил угорен.... Хора, толкова слаба игра не може и да се уговори. А на който му се е сторила добра играта и се задоволява с 4-5 сносни атаки срещу такъв отбор, му забранявам да гледа български футбол за поне месец! :)

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 05 ное 2012 19:24

Тодор Неделев нали не искал да се маха от Ботев, когато наще го искали. То вярно, че когато нещо не става с пари, става с много, ама знам ли как са седяли нещата. Някакви селекции разширени във времето. Единият идва в началото на прозореца, другия в края. Все говорят за нападателя как щял да дойде до няколко дни. Е дойде, ама след няколко седмици. И какво се оказа - не бил играл. Айде на скамейката. Аз продължавам да се чудя как разни слабаци като Иво Главата и Старокин седяха и единият продължава да седи в Левски. Това ли ни е нивото? Махането на Цветков и Калво за жалост са едни от най-големите ни грешки. Общо взето за да тръгнем нагоре трябва да се купят поне двама КЛАСНИ защитници и двама КЛАСНИ халфове. А най-добрата идея е покрай Пелето и Гаджев да се налагат младите, ама всеки треньор говори как ще ги налага и накрая все гледаме Ицето Йовов.
Изображение

Потребителски аватар
leski

Левски им спасява кариерите !

Мнениеот leski » 05 ное 2012 20:31

Левски спасява кариерите на "продажниците" от Миньор

Четиримата асове бойкотирали, чакали помощ от "Герена" за трансфери

Напрежението и обвиненията в предателство в Перник не стихват един ден, след като Миньор безславно падна от Левски с 0-4 на стадиона на „Мира“. Поредната мълва, която се носи из града, че четиримата „продажници“ получили и уверения от клуба от „Герена“, че ще им бъде оказано съдействие да си намерят нов отбор, след като разтрогнат с Миньор през зимата.

„Вие вече сте играли в Левски, нищо не се знае, може някой ден да се върнете в клуба“, това, според слуховете, подхвърлил емисар на сините на Борислав Стойчев и Крум Бибишков, без обаче да се поемат конкретни ангажименти. Ванчо Траянов и Милен Василев също били примамени с обещания за по-сигурно от финансова гледна точка бъдеще, гласи мълвата в Перник, като за офертата за Милен също била актуална. Преди време роденият в Козлодуй нападател бе в плановете за селекция на Гонзо, но до трансфер така и не се стигна, заради действащия му договор с Миньор.

И четиримата били уверени, че като прекратят отношенията си с Перник, ще им бъде съдействано за трансфер, ако не в Левски, то в някои други клубове в „А“ група, които са близки до орбитата на сините, твърдят злите езици в града на Кракра.

Припомняме, че преди няколко дни в Перник плъзна и друг слух – че четиримата бойкотиращи футболисти са прибрали по 10 000 лева, за да се откажат от участие в мача със сините под претекст, че бойкотът им е заради неполучени две заплати и премии.

...да се ядосвам ли,да се смея ли ?.. ;) А после, се чудят що ги гази трактор :cry: !

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Левски им спасява кариерите !

Мнениеот BadBoy » 05 ное 2012 20:38

Гледам, че авторът на темата не е посочил източника на статията, но като гледам стила, това 100% е дон галфон.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Левски им спасява кариерите !

Мнениеот шивача » 05 ное 2012 20:43

Нормално, не се учудвам! Доносника козината си мени , но нрава-не!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”