А КОЛОВАТИ С/У КИПЪР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: А КОЛОВАТИ С/У КИПЪР

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 10:48

a boy named goo написа:Котев е един от най-добрите български защитници, в ЦСКА почти не прави грешки. Както виждаме, от началото на първенството ЦСКА все още не са допунсали гол. Мачовете срещу Динамо Москва пък видяхме, как бяха неутрализирани руските нападатели. Факт е, че Кирчо не направи добър мач срещу Черно гора, но това е нещо свъсем нормално, тъй като той играе адски рядко с националната фланелка, сещам се само за едно полувреме в последната контрола с Латвия. За едни централни защитници е много важна сработката (да не кажа най-важна), ами нека се сетим колко мача има Котев с Илиян Стоянов, Кишишев и Манолев.
Между другото, кога Мъри е нападал Котев ?
Аз го слушах след пресконференцията и общо взето тогава се опира да защити Кирил Котев.

+1 !!!

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 07 сеп 2009 10:49

ivo1964 написа:
mtaraduda написа:Митко ли си къв си,ти чуваш ли се?Мъри не е нападатал котев открито.И относно мечо и клечо,кой вкара гола в събота?Кой вкара на Ейре?Той ни раздвижи играта ... Коловати беше най-стабилен в защита в събота.Айде ...

"Айде" - к`во? Да извика Томашич ли? Ми да го викне. То и без това, като ви чета сините мнения, Бербатов е главен виновник за всичко, а Мъри е уникален треньор. Не3 разбра ли, че това е отбор, при това национален. И всякакви синьо-червени простотии са жалки! Пак повтарям: Котев беше слаб и правилно го смениха. Това не значи, че е некадърник! Треньорът е за това - да сглоби отбор, а ако трябва и смени да прави. `Що не се радваме на победата (нещо което отдавна не ни се е случвало), а се дърляме кой бил по-по-най?

Да си прочел някъде нещо да съм казал срещу Бербатов???И защо си мислиш,че не се радвам на победата?Просто като прочета някой да говори откровени лъжи се ядосвам.И хубаво Бербатов играе добре тоя мач,ама що някои не се фана да напише една тема за Иванков,който ни държеше в мача цяло полувреме.

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 07 сеп 2009 10:52

ivo1964 написа:
mtaraduda написа:Митко ли си къв си,ти чуваш ли се?Мъри не е нападатал котев открито.И относно мечо и клечо,кой вкара гола в събота?Кой вкара на Ейре?Той ни раздвижи играта ... Коловати беше най-стабилен в защита в събота.Айде ...

"Айде" - к`во? Да извика Томашич ли? Ми да го викне. То и без това, като ви чета сините мнения, Бербатов е главен виновник за всичко, а Мъри е уникален треньор. Не разбра ли, че това е отбор, при това национален. И всякакви синьо-червени простотии са жалки! Пак повтарям: Котев беше слаб и правилно го смениха. Това не значи, че е некадърник! Треньорът е за това - да сглоби отбор, а ако трябва и смени да прави. `Що не се радваме на победата (нещо което отдавна не ни се е случвало), а се дърляме кой бил по-по-най?

абсолютно верно!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 10:53

mtaraduda написа:
ivo1964 написа:

"Айде" - к`во? Да извика Томашич ли? Ми да го викне. То и без това, като ви чета сините мнения, Бербатов е главен виновник за всичко, а Мъри е уникален треньор. Не3 разбра ли, че това е отбор, при това национален. И всякакви синьо-червени простотии са жалки! Пак повтарям: Котев беше слаб и правилно го смениха. Това не значи, че е некадърник! Треньорът е за това - да сглоби отбор, а ако трябва и смени да прави. `Що не се радваме на победата (нещо което отдавна не ни се е случвало), а се дърляме кой бил по-по-най?

Да си прочел някъде нещо да съм казал срещу Бербатов???И защо си мислиш,че не се радвам на победата?Просто като прочета някой да говори откровени лъжи се ядосвам.И хубаво Бербатов играе добре тоя мач,ама що някои не се фана да напише една тема за Иванков,който ни държеше в мача цяло полувреме.

Пак ли синьо-червено, а? Това е ОТБОР! Футболът е отборна игра! При това много проста, но за умни хора! Браво на Иванков, на Бербатов, на Кишишев, на Мечо, на Стенли, на Пелето и т.н. Котев - слабо представяне и го смениха. Какво от всичкото това не ти е ясно?

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 07 сеп 2009 10:56

Що реши,че нещо не ми е ясно?Червени възхваляват Бербатов,сини нападат Котев.Не видях тема за Иванков и за това реших да попитам.Колкото и да пишеш няма сини и червени в националния,това ще го има ...

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 07 сеп 2009 11:00

Коловати няма аналог. Това да вземеш топката и да я водиш до центъра НЕ Е ИЗНАСЯНЕ. Единия път можеше да стане и беля. Другата основна забележителност при него е ритането напред, което е още по-глупаво. Ако това е правилна игра - значи 85% от хората в света не разбират от футбол. Останалите 15 са последователите на Мъри.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 сеп 2009 11:09

Котев направи слаб мач, няма спор. Но ако трябва да гледаме реално на нещата целият отбор беше трагедия първото полувреме във фаза защита. Халфовете стояха много далече от защитниците, нападателите на Черна гора овладяваха без проблем всяка изритана напред топка от вратаря им. Манолев не знаеше къде се намира, не покриваше добре зоната си и от там дойдоха няколко опасности. Йоветич на няколко пъти размина и Кишишев. Тъпо е да скачат всички на Котев, особено пък Стилян, про положение че и той сбърка ужасно много пасове през първата част. Браво на Бербо и Иванков, те двамата обърнаха мача, а не "гениалните" решения на Мъдьо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 сеп 2009 11:10

И мен не ми пука какво мисли Кауна за Котев. Котев играе страшно в ЦСКА и е един от най-добрите български защинци в момента. Коловати, Томашич, Топчо, Мечо и Клечо ги знаеме какви играчи са....пълен ташак. Извиниявам се предварително но трябва да кажа че Мъри е страшен нещастник, да скочи по този начин срещу Котев и да каже че играчите на ЦСКА не стават.....Честно казано пред варианта да го гледам Кауна още години напред...предпочитен Италия да ни убие в Торино и да се махат заедно с Сираков !!!

mitko007

* Лично съобщение

ти човек ли си или червен гамен,бе.Затова сте турци ето затова мишок,в сряда турците играят с босна ходи да викаш за тях,мишка с мишката червена и то злобна.злобните хора живеят кратко.
LEVSKI_FOREVER

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 07 сеп 2009 11:12

mistreated написа:Котев направи слаб мач, няма спор. Но ако трябва да гледаме реално на нещата целият отбор беше трагедия първото полувреме във фаза защита. Халфовете стояха много далече от защитниците, нападателите на Черна гора овладяваха без проблем всяка изритана напред топка от вратаря им. Манолев не знаеше къде се намира, не покриваше добре зоната си и от там дойдоха няколко опасности. Йоветич на няколко пъти размина и Кишишев. Тъпо е да скачат всички на Котев, особено пък Стилян, про положение че и той сбърка ужасно много пасове през първата част. Браво на Бербо и Иванков, те двамата обърнаха мача, а не "гениалните" решения на Мъдьо.

абсолютно точно!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 11:15

mtaraduda написа:Що реши,че нещо не ми е ясно?Червени възхваляват Бербатов,сини нападат Котев.Не видях тема за Иванков и за това реших да попитам.Колкото и да пишеш няма сини и червени в националния,това ще го има ...

Прав си. Колкото и да ми се иска поне в националния да няма синьо и червено - трудно постижимо желание. Отвори една тема за Иванков и ... готово. Но темата да е за Иванков като вратар на националния, `щото иначе пак ще потъне в помия, хвалебствия, плюнки и извънземни спасявания. Но отделна тема, за един играч от националния ,е безсмислена. Поне за мен!

Върни се в “Национален отбор”