Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Полегна ли Миньор на Левски с уж вътрешни бойкоти?

Мнениеот milen.hristov » 05 ное 2012 12:31

skank написа:Бойкотирали, небойкотирали няма значение. Най-логичното е и с тези и без тези Лески да победи. Просто "А" група стана една пародия. Винаги съм бил привърженик на това, групата да е с 16, даже 18 отбора, но явно в последните години отборите изнемогват. Май е най-добре 10 отбора х 4 мача. Строги изисквания към стадионите, финансова гаранция поне за такси и охрана, даже ще е добре да задължът да играят определен брой Българи, белким и националния се оправи. Няма нужда от отбори като Миньор, Етър, изроди като Черноморец-Бургас София Каспичан. Поклон пред публиката на Миньор, Етър, Ботев Враца и други. Но съм сигурен, че и те не харесват отборите си в това незавидно състояние и да са, постояно обект на сканали и подигравки.

И купата в един мач, а не в тази пародия, в която я превърнаха ФЛ за да угодят на ГОЛЕМИТЕ, и на хард частта от феновете им

zlobul
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Мнениеот zlobul » 05 ное 2012 13:09

harka1914,
никой не им е виновен , че 80% от младежите са "изтървани". Нещата тръгват от родителите , а превъзпитанието им в училище е на практика невъзможно. Премахането на казармата също е сериозен удар , който "осакати" момчетата . Сега цялото общество е принудено да трае пубертетските прояви на едната част в стил -"Вижте ме какъв съм мъж" , по стадиони , автобуси , улици , заведения , паркове и т.н , докато останалите ще са неизменна част от разни паради :)) , обикновено с хомосексуална насоченост . И всичко това , вместо да им връчат автомата , да им нахлупят кепетата и да ги пратят за 18 месеца някъде на майната си , дето "фатмака" да ги думка по каските и при най малкия опит да се направи на "мъж" , да ги поохранят малко с консерви или сланина в сос и т.н.
За момичетата , кво да ви кажа ? ...погледнете ралка .всичко на всичко е гледала 5 мача на Левски , от които на един е присъствала на живо и вече е капацитет . На всяка манджа меродия . Ще спра дотук , защото все пак са момичета :)) ...... то не става само с "Давай кучка наречи ме" ! :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 ное 2012 14:19

За пореден път ще те попитам защо говориш неща за мен които не са верни? На 17 съм и гледам Левски от 7 години ти като си на 40 е много по различно та дали са 5 мача?. От 5 години работя казах ти не ме познаваш не коментирай!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 05 ное 2012 14:25

Злоби, в другите държави също няма казарма, ама там позволиш ли си да направиш и най-малката простотия униформените изскачат и става лошо. Тук само се показват уж за респект, а ефект никакъв. По стадионите пълно с лапетии, които незнайно как влизат.
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 ное 2012 14:37

zlobul написа:harka1914,
никой не им е виновен , че 80% от младежите са "изтървани". Нещата тръгват от родителите , а превъзпитанието им в училище е на практика невъзможно. Премахането на казармата също е сериозен удар , който "осакати" момчетата . Сега цялото общество е принудено да трае пубертетските прояви на едната част в стил -"Вижте ме какъв съм мъж" , по стадиони , автобуси , улици , заведения , паркове и т.н , докато останалите ще са неизменна част от разни паради :)) , обикновено с хомосексуална насоченост . И всичко това , вместо да им връчат автомата , да им нахлупят кепетата и да ги пратят за 18 месеца някъде на майната си , дето "фатмака" да ги думка по каските и при най малкия опит да се направи на "мъж" , да ги поохранят малко с консерви или сланина в сос и т.н.
За момичетата , кво да ви кажа ? ...погледнете ралка .всичко на всичко е гледала 5 мача на Левски , от които на един е присъствала на живо и вече е капацитет . На всяка манджа меродия . Ще спра дотук , защото все пак са момичета :)) ...... то не става само с "Давай кучка наречи ме" ! :))

А бе приятел, аз толкова време ти се чудя как може да имаш толкова изкривено мислене, а ти си бил комуняга бе!Как не си си казал по рано...

Викаш по-добре в казармата - без право на мнение, само бой, докато не стане "послушко" на на "байчовците" (бай Тошо, бай/бат Бойко и т.н.).Тогава вече ще ги връщаме в обществото и вече ще им викаме "мъже".Да, обаче, това не са мъже мой човек, а мишки!И не ме разбирай погрешно - и аз съм против надрусаните олигофрени по стадионите, но в същото време мразя по същия начин и безгръбначните гъзолизци.

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 05 ное 2012 14:40

Ще продължаваме да отпадаме от отбори като Сараево, докато има мачове като този с Миньор. Липсата на класни съперници в първенството прави за посмешище в Европа всички български отбори. Осем отбора в "А" група и проблема е решен.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 ное 2012 14:54

ralka_levskarka написа:За пореден път ще те попитам защо говориш неща за мен които не са верни? На 17 съм и гледам Левски от 7 години ти като си на 40 е много по различно та дали са 5 мача?. От 5 години работя казах ти не ме познаваш не коментирай!

Сигурно на 15год си защитила вече "магистратура" :)) . Айде не се надскачай , ако обичаш. Била работила от 5 години , ...ами кажи тогава кой ти е работодателя за да сизирам прокуратурата , защото това е незаконно . В предният си коментар не съм целял да те засягам ни най-малко , но понякога прекаляваш . Като си знаеш че гледаш Левски от 7 години , ще си стоиш кротко и няма да взимаш отношение по всички въпроси касаещи Левски , защото най-малкото ти липсва база за сравнение , от което следва че преценката ти най-меко казано е -неточна ..., да не кажа -абсурдна!

ПП: Не ми се прави и на много възпитана , защото в лична кореспонденция ти видях и възпитанието .Айде сега пусни си "Давай кучка наречи ме " , гримирай се , сложи си токчета и излез на въздух :)) , че ще изтървеш "принца " на белия кон.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 ное 2012 14:58

Levski4Ever написа:Злоби, в другите държави също няма казарма, ама там позволиш ли си да направиш и най-малката простотия униформените изскачат и става лошо. Тук само се показват уж за респект, а ефект никакъв. По стадионите пълно с лапетии, които незнайно как влизат.

Другите държави нас не би трябвало да ни интересуват . Ние сме със собствена идентичност и манталитет .
По нашите ширини казармата трябва да е задължителна , заради редица странични последствия . Няма да ги изброявам ...те започнаха да се виждат вече .

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 ное 2012 15:09

futbolqga написа:
zlobul написа:harka1914,

А бе приятел, аз толкова време ти се чудя как може да имаш толкова изкривено мислене, а ти си бил комуняга бе!Как не си си казал по рано...

Викаш по-добре в казармата - без право на мнение, само бой, докато не стане "послушко" на на "байчовците" (бай Тошо, бай/бат Бойко и т.н.).Тогава вече ще ги връщаме в обществото и вече ще им викаме "мъже".Да, обаче, това не са мъже мой човек, а мишки!И не ме разбирай погрешно - и аз съм против надрусаните олигофрени по стадионите, но в същото време мразя по същия начин и безгръбначните гъзолизци.

Поредното пародийно мнение в този форум .Няма да ти обяснявам на какво учи казармата , защото е безмислено -няма да ме разбереш , то все едно да обясняват на ралка , какво чувства родилката по време на раждане :)) .Само , ще ти кажа едно нещо: Ако недай си Боже стане война , пак "мишките" ще спасяват нааканите задници . на тия "мъжленца" , на които единственото мъжество им е да викат "ушев-п..ст" или да скачат на бой , когато съотношението е 20:1 в тяхна полза .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 ное 2012 16:18

zlobul написа:
ralka_levskarka написа:За пореден път ще те попитам защо говориш неща за мен които не са верни? На 17 съм и гледам Левски от 7 години ти като си на 40 е много по различно та дали са 5 мача?. От 5 години работя казах ти не ме познаваш не коментирай!

Сигурно на 15год си защитила вече "магистратура" :)) . Айде не се надскачай , ако обичаш. Била работила от 5 години , ...ами кажи тогава кой ти е работодателя за да сизирам прокуратурата , защото това е незаконно . В предният си коментар не съм целял да те засягам ни най-малко , но понякога прекаляваш . Като си знаеш че гледаш Левски от 7 години , ще си стоиш кротко и няма да взимаш отношение по всички въпроси касаещи Левски , защото най-малкото ти липсва база за сравнение , от което следва че преценката ти най-меко казано е -неточна ..., да не кажа -абсурдна!

ПП: Не ми се прави и на много възпитана , защото в лична кореспонденция ти видях и възпитанието .Айде сега пусни си "Давай кучка наречи ме " , гримирай се , сложи си токчета и излез на въздух :)) , че ще изтървеш "принца " на белия кон.

Ти не ми казвай аз какво да правя, ясно ли ти е? До колкото знам не си ми никакъв! Ще се държа така, както ти се държиш с мен, капиш? ;) Принца съм си го срещнала бая отдавна, чалга не слушам и почти не нося токчета, защото обичам спортното облекло, всезнайко, не си сам на тая планета. Ходи си пий хапчетата.
И представи си да, работя :) Аз не съм от тия дето на 20 години още искат пари от майка си и баща си, това отдавна спрях да го правя, просто съм си такава ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”