Берое-Литекс-1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Гочето1913

Re: Берое-Литекс-10.11/16:30 часа

Мнениеот Гочето1913 » 05 ное 2012 13:24

0-2 е моята прогноза, Берое са в криза, докато Литекс са в подем и имат много добри футболисти от своята школа като Симеон Славчев , Страхил Попов , Момчил Цветанов , братята Миланови , Александър Цветков и т.н.!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 05 ное 2012 14:03

3-0.Сериозен съм 8-) 8-) 8-) 8-)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 05 ное 2012 14:26

violator написа:
sandi74 написа:
violator написа:Aз очаквам здраво ритане от страна на домакините.....както винаги! ;) За резултат не знам, по принцип сме по-добрия отбор, но пачките на Руси вършат чудеса! :twisted:

Не се пънете много.Знаем,че сте селски отбор.

Mъдро и компетентно мнение лишено от всякакъв комлекс!

Пич, нормално е да те е страх ( това се чете в изказванията ти ) не е лесно на никой в СТАРА ЗАГОРА В едно съм сигурен , че ще бием , ама с колко не знам
П.С. - Не ми говори за пари , че Гришата ако се спомине нали знаеш къде ще сте ...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 ное 2012 17:54

1:2
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 ное 2012 20:16

violator написа:
sandi74 написа:
violator написа:Aз очаквам здраво ритане от страна на домакините.....както винаги! ;) За резултат не знам, по принцип сме по-добрия отбор, но пачките на Руси вършат чудеса! :twisted:

Не се пънете много.Знаем,че сте селски отбор.

Mъдро и компетентно мнение лишено от всякакъв комлекс!

Селски, гледай си селското отборче.

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 06 ное 2012 02:01

Пич, нормално е да те е страх ( това се чете в изказванията ти ) не е лесно на никой в СТАРА ЗАГОРА В едно съм сигурен , че ще бием , ама с колко не знам
П.С. - Не ми говори за пари , че Гришата ако се спомине нали знаеш къде ще сте ...

страх ме е че няма да има много футбол а повече ритане, пък кой ще се спомине...ще поживеем ще видим! Нас поне не ни издържа държавата в лицето на ТЕЦ-овете, че Бойко Тиквата и осветление ви сложи докато при нас всичко това го направи народния враг Гриша Ганчев! ;)

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 06 ное 2012 07:43

violator написа:

страх ме е че няма да има много футбол а повече ритане, пък кой ще се спомине...ще поживеем ще видим! Нас поне не ни издържа държавата в лицето на ТЕЦ-овете, че Бойко Тиквата и осветление ви сложи докато при нас всичко това го направи народния враг Гриша Ганчев! ;)

Не те знам какъв си,но си СМЕШЕН. Кога в Стара Загора се е "ритало" бе капут ? Гледай си ганчевското отборче и не се занимавай с нас. Вчера почнахте футбол да градите и вече сте капацитети.
Смешници
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 06 ное 2012 19:07

Bojko Berojko написа:
violator написа:

Не те знам какъв си,но си СМЕШЕН. Кога в Стара Загора се е "ритало" бе капут ? Гледай си ганчевското отборче и не се занимавай с нас. Вчера почнахте футбол да градите и вече сте капацитети.
Смешници

Аз съм дал факти а не празни приказки от пишлемета като теб!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 07 ное 2012 09:43

violator написа: Аз съм дал факти а не празни приказки от пишлемета като теб!

Какви факти си дал? Наистина, гледал ли си мач на Литекс в Стара Загора? Случая с Берберович беше в игрова ситуация и мъжки сблъсък във въздуха. Берберович никога не е бягал от единоборства, но в случая си намери майстора. И тогава между другото нашият лекар му спаси живота. Целият стадион беше притихнал и всички си отдъхнахме, когато разбрахме, че са го нормализирали. Даже с аплодисменти го изпратихме. Ама ти сигурно друго ще кажеш. То какво ли не ни е приписвано де. Нормално е старозагорци да ти се чудим на твърдението, че сме били груб отбор. Особенно в мачовете с Литекс!? Всичко друго сме, но не и груб отбор.
Относно пачките, тази история не е много позната на общественноста. Бизнесмена Руси Данев е конкурент на "народния враг" Гриша Ганчев и счита като лична отговорност да премира отбора при победа. Вие това не можете да го разберете явно, защото ако наистина го няма "народния враг", изчезвате от футболната карта. Никой няма да си мръдне пръста за отбора ви. При нас не е така, нееднократно ФК Берое е бил градска кауза и бизнеса на града е подавал ръка в трудни моменти. Руси Данев много пъти е давал лични пари за клуба, не само за победи срещу вашия отбор. Имало е случаи футболистите да не са вземали пари по два-три месеца и идва мача с Литекс и чат по 2000 бона на калпак. Ами как няма да изорат терена!? Не мога да разбера какво ненормално виждаш в тези пачки? Местен бизнесмен (нямащ нищо общо с футбола) обявява премия на местния отбор при победа над друг отбор. Това е. Завистта е лош порок ;) .

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 07 ное 2012 10:37

Хехе, "Завистта е лош порок" ми звучи малко като прехвърляне на проблема от болната на здравата глава! :lol: Напротив, точно на нас ни завиждат такива отбори като вашия с "традиции"! Което е нормално и го разбирам.....особенно в България! А за Руси Данев хич не е малко известен факт а публична тайна, че като дойде мач с Литекс и решава да си мерят пи*ките с Гришата на терена! Което е доста селско и комплексарско и не знам да го има някъде в бяла Европа! ;) И това че нямат пари играчите ви и се хвърлят на кръв срещу нас пак ми е малко анти, защото определено (и ти това го знаеш много добре не играете на кръв със всеки) вреди на футбола! Като е така да оставят 8, максимум 10 отбора, финансово стабилни (макар че съм против намалянето на А група) и да има всеки кръг истински футбол!

Върни се в “Берое”