11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|
Нормален мач!Точно в момента ни беше нужна просто победа.Ето постигнахме я!Голям бетон от страна на Монтана,а нашите след гола решиха,че са си свършили работата и се отпуснаха!Това позволи на гостите да по атакуват малко,което доведе до греда в края на мача!Най-накрая и късмета беше на наша страна!Нашата дузпа си е имаше,а тяхното положение и на мен ми се стори като дузпа!Честита победа и напред към Варна
!

- mistreated
- Контакти:
bai hoi написа:mistreated написа:
Колко повече отличия има Христо Йовов - 2 титли и 4 купи. Стойчо има 4 титли и 2 купи.
Йовов е шампион 1995,2006,2007 и 2009,носител на купата 2001 и 2004 с Литекс,2005 и 2007 с Левски,суперкупа 2005,2007 и 2009.
Явно в Уикипедия има грешка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- dreben23
- Контакти:
grasiani написа:Ще има ли декларация и подаване жалба за съдийството на Йорданов от страна на ЦСКА ,нещо чува ли се,нали е най некадърния съдия или изведнъж стана перфектният рефер, малко ме съмнява да е задобрял,е то така е като ти дават дузпи и всичко е ок, почва се с дежурните приказки така е видял съдията така е свирил или не коментирам съдийството,довчера усмърдяхме навсякъде колко порочен този съдия сега не го коментираме,като си казал а,кажи и б .
Поне се намират по един - двама доброжелатели дето пишат дузпа със 'з'.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Добре ,че са съдиите...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
turbogena написа:Добре ,че са съдиите...
нека де

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
percival написа:rsk написа:Не съм го гледал. Аз не съм като вас и вашето ръководство, дето бълнува разни съдииски тесли срещу Локо, без да са гледали мача.
Всъщност кой е тоя Стойчо, че да казва кой да му свири или не?
След като е доказан некадърник или продажник ,то напълно нормално е Стойчо ,а и който и да е друг ,да не искат да му свири такъв човек !
Все пак нали всичко се прави за благото на футбола и зрителите ? И след като не си гледал мача как може да коментираш отсъжданията на съдията ?
Искам да ми покажеш къде коментирам отсъжданията на съдията, много те моля!
Вие коментирахте засадите-фантоми при головете ни срещу Локо. Без да сте гледали мача! Аз съдии не коментирам, просто питах Стойчо доволен ли е, щото сефте не писка след мач. Може би реферът е бил перфектен...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- dreben23
- Контакти:
rsk написа:
Искам да ми покажеш къде коментирам отсъжданията на съдията, много те моля!
Вие коментирахте засадите-фантоми при головете ни срещу Локо. Без да сте гледали мача! Аз съдии не коментирам, просто питах Стойчо доволен ли е, щото сефте не писка след мач. Може би реферът е бил перфектен...
Айде сега, да речеш, че другите треньори не пискат - всички пискат, а Стойчо има право да писка повече от тях, щото е треньор на ЦСКА, а не на Ботев, Черно море, Локо пд и т.н. разликата е съществена. След всеки мач все за съдии пискат, като не си признават грешките в тактическо и игрово естество. То навсякъде е така- хвърляш вината на друг. [offtopic]Ако обсъждате по-горе някакви засади на Ботев - Локо пд - всичките голове са чисти и прекрасни, кви засади ви гонят, колеги, а и мача го гледах. Хубав мач направиха Пловдивчани! На мен ми хареса...[/offtopic]
Поздравления за спортал - вчера дадоха пример как се излъчва мач не по телевизията! Говоря за Лудогорец -Етър... Направо операторът им да подава документи в БНТ, че да видим другия път хубава гледна точка на засадите.

***САМО ЦСКА!***
Вчера пак сте забравили да идете на мач...
niki87 написа:Вчера пак сте забравили да идете на мач...
Къв мач е имало вчера

Дайте запис на мача! Или не ви стиска, за да не видят всички съдийските аванти....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема