Мнениеот harka1914 » 04 ное 2012 22:56
Определено яка параноя тресе една голяма част от пишещите, без значение червени или сини. Само лягане и купени мачове сънувате, жал ми е за вас! Не че няма, но определено не е така както си мислите, че едва ли не всеки втори мач е уреден. К'ви са тия Миньор и какво странно има, че сме им зашили 4-рка? Та те едвам кретат и са твърдо на последно място, какъв ви е проблема незнам. За Монтана не мога нищо да кажа понеже не съм го гледал, Берое нямат никакъв кяр да ни лягат, не са го закъсали финансово нещо да кажеш, че кинти им трябват, така че не вярвам да е имало нещо задкулисно, вижте Локо София са го закъсали зверски и въпреки това напук на всички предварителни прогнози и на приятелската връзка в лицето на Тонев-Гигов, ни го резнаха отзаде в последната секунда. С Миньор миналата година на Герена след 3-те издънки на Лудогорец и преди това на чорбата, така ни го наковаха ни в клин ни в ръкав че ни съсипаха целия сезон, а нещата добре се бяха подредили, че при победа можеше да станем и шампиони дори, обаче нанайси. Тъй че мислете малко повече, мили приятели и гледайте по-реално на нещата, не сънувайте директиви всяка седмица и се радвайте когато любимите ви отбори побеждават. Не знам какъв е тоя кеф, постоянно да плюеш. да мразиш, да обиждаш, да заклеймяваш еди кой си като еди какъв си и тн. Проявявайте малко уважение, все пак всички сме българи и трябва да се уважаваме, да се държим един за друг и да си помагаме, ако искаме да оцелеем изобщо, защото в момента сме изчезващ вид и много скоро няма да ни има. Затова свалете капаците, спрете да зацикляте в разни дребни дрязги, отворете си очите и вижте цялостната картина и започнете да мислите. Тъжно ми става като виждам колко са ни промили мозъците, каква простотия, незнание и неграмотност лъха от днешната младеж, а на всичкото отгоре и арогантност и фалшиво самочувствие, направо сърцето ми се къса.