Луи дьо Финес срещу Кирил Господинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Луи дьо Финес срещу Кирил Господинов

Мнениеот MORSKI » 04 ное 2012 17:05

vaskonti написа:
MORSKI написа:
shumkar_44 написа:Господине, като не Ви харесва темата, недейте да пишете в нея. Аз отсега пък правя акуратно сравнение между вас и някой друг младеж, който е нахален и лекомислен.

Не темата господин шумкар, вие не ми харесвате и вашето поведение като цяло във форума ;) Но то не е нещо чуждо за привържениците на партията любима. Нахално и лекомислено е вашето поведение във форума и желанието ви да убедите всички с тезите си.

Той не иска да убеди другите, а иска да бъдат наказани тези, които не мислят като него. :)

Още по-лошо и още по присъщо на любимия му строй...

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 04 ное 2012 17:45

Простете, ала Вие сега прилагате силна репресия към хората, които се опитват интелектуално да допринесат за благото на спортен интернет форум "Гонг". Видно е с просто око, че Вий не зачитате българското до такава извратена степен, че изкарвате всичко западно за по-добро, особено когато си личи, че Ви липсва акуратност. Това е недопустимо и правичката да си кажа, страшно обидно за мен като българин. За това ви призовавам да оставите тези, които пламенно водят интелигентни дискусии да продължават да го правят. Вий си коментирайте теми, като "Междузвездни войни" и "Биг Брадер", щом това Ви вълнува, уважаеми господа!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 ное 2012 19:39

shumkar_44 написа: Вий си коментирайте теми, като "Междузвездни войни" и "Биг Брадер", щом това Ви вълнува, уважаеми господа!

Мога ли да ти напомня, че ти си този, който пусна тема, в която да се коментира Междузвезди войни?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 04 ное 2012 21:32

Действително, аз пуснах тема, в която се засяга "Междузвездни войни", но това бе с единствената цел да го съпоставя с доста по-изпипания "Соларис" и да покажа недостатъците на американския (отпадъчен) продукт! От там нататък всичко, свързано със сюжетните детайли, включително и всякакво ахкане, охкане и други междуметия по "Войните" е нещо, което никога не бих направил. Единствените "войни", които смятам да гледам са тези "на таралежите" след малко на видео касетофона ми!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 ное 2012 08:45

Ок, за да знам как да върви дискусията от тук натам, ще ти задам един въпрос - е ли акуратно някой да има различно от твоето мнение?
[/center]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 05 ное 2012 13:00

Надявам се тенденциозното ти отношение към моята персона да не остане незабелязано от ръководния орган на този форум. Ако ли не, в най-скоро време ще сигнализирам на когото трябва.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 ное 2012 20:31

С риск да срина авторитета на ръководния орган на този форум в твоите очи, трябва да ти кажа нещо ужасяващо за теб - въпросното ръководство няма нищо против различните мнения по даден въпрос. Напротив - толерира ги. Дано приемеш спокойно и с достойнство тази шокираща новина.
[/center]

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 05 ное 2012 21:39

vaskonti написа:С риск да срина авторитета на ръководния орган на този форум в твоите очи, трябва да ти кажа нещо ужасяващо за теб - въпросното ръководство няма нищо против различните мнения по даден въпрос. Напротив - толерира ги. Дано приемеш спокойно и с достойнство тази шокираща новина.

Този така наречен Шумкар няма ли да се разочарова най-накрая от нашия форум и да се премести в някой друг , че да ни остави на мира? Много е дразнещ, пуска теми и после се заяжда с всеки , който има мнение различно от неговото.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 ное 2012 23:39

shumkar_44 написа:Надявам се тенденциозното ти отношение към моята персона да не остане незабелязано от ръководния орган на този форум. Ако ли не, в най-скоро време ще сигнализирам на когото трябва.

Ако за нечие поведение трябва да се сигнализира, това е вашето господин Шумкар. Така че, ако обичате отидете да гледате войната на таралежите на вашето старо видео, купено от Корекома преди 25 години и ни освободете от присъствието си и опитите си да налагате вашето не до там акуратно мнение.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 06 ное 2012 00:07

Нехранимайко, аз ще си гледам каквото си поискам, когато си реша. Нямам нужда от твоите наставления и пренебрежителни подхвърляния. Вече известих заинтересованите лица и чакам всеки момент вашата присъда! Сами си надробихте попарата, сега ще си я сърбате!

Върни се в “Свободна зона”