Съдията Христо Ристосков, който предизвика гнева на ЦСКА и Лудогорец заради отсъжданията си на мача между двата тима за Купата на България (завършил 2:1 за “червените”), няма да ръководи футболни срещи до края на есенния полусезон. Това обяви председателят на Съдийската комисия към БФС Никола Джугански.
“Ристосков допусна много грешки и в двете посоки. Представянето му определено не е задоволително. Тук не говорим за положението с дузпата на Мишел Платини. Все още при мен не е дошъл докладът за мача, но мисля, че оценката на Ристосков ще е ниска. Като прибавим това, видеозаписите и жалбите, може би на двата отбора, то мога да кажа, че Коледа вече дойде за него. Ще бъде наказан. Дълго време няма да го видите да ръководи мач от “А” група”, заяви Джугански пред “Меридиан Мач”.
Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bobonikolov
Re: Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?
Реве като ощипана мома,защото след днешното изказване на шефа на съдиите става ясно, че Ристосков скоро повече няма да свири мачове от А група и той разбира, че кинтите от Киро за него свършиха:
percival написа:Янис Зику написа:Задължително трябва да бъде лишен от права. Не, не е само заради спорните положения на мача Лудогорец - ЦСКА. Това вече е затворена страница. По-интересно е изказването му във facebook:
Hristo Ristoskov
преди 5 часа
koi si ti be mihail ( maikai) komynist , zae6ko sartse slaga4 na silnite na denia podmazva4 i podlizurko dnite ti v tska sa prebroeni moneje za ni6to ne stava6,navremeto roliata ti v natsionaknia otbor be6e da prodade6 niakoi 4ivt danki na 4erno tova pone go moje6 za6toto igrae6e s boty6i. praznodumko,lopotorko,govori6 samo glyposti bez da kazva6 ni6to.6te podam jalba v arbitrajnia sad v lozana srety otsenkata na sadiiskia nabludatel ......
Не вярвам да е неговият профил.По скоро поредната конспирация .
И аз невярва, ако по някаква случайност е истински профил ( има бая приятели ), то този индивид е много неграмотен и адски гнусен !
Искам наистина да отнесе случая до Лозана и да му видят смешната фигура, смешните отсъждания, "еднаквия критерий ".
Уж има някакви изпити, които трябва да покрият съдийте, но като го гледам този индивид, той писмения не може да вземе, камо ли физическия тест. Това води до бая въпроси итносно съдийската комисия .
- bobonikolov
Beck's написа:percival написа:Янис Зику написа:Задължително трябва да бъде лишен от права. Не, не е само заради спорните положения на мача Лудогорец - ЦСКА. Това вече е затворена страница. По-интересно е изказването му във facebook:
Hristo Ristoskov
преди 5 часа
koi si ti be mihail ( maikai) komynist , zae6ko sartse slaga4 na silnite na denia podmazva4 i podlizurko dnite ti v tska sa prebroeni moneje za ni6to ne stava6,navremeto roliata ti v natsionaknia otbor be6e da prodade6 niakoi 4ivt danki na 4erno tova pone go moje6 za6toto igrae6e s boty6i. praznodumko,lopotorko,govori6 samo glyposti bez da kazva6 ni6to.6te podam jalba v arbitrajnia sad v lozana srety otsenkata na sadiiskia nabludatel ......
Не вярвам да е неговият профил.По скоро поредната конспирация .
И аз невярва, ако по някаква случайност е истински профил ( има бая приятели ), то този индивид е много неграмотен и адски гнусен !
Искам наистина да отнесе случая до Лозана и да му видят смешната фигура, смешните отсъждания, "еднаквия критерий ".
Уж има някакви изпити, които трябва да покрият съдийте, но като го гледам този индивид, той писмения не може да вземе, камо ли физическия тест. Това води до бая въпроси итносно съдийската комисия .
Там е работата, че може и да го спечели.Като знам колко са компетентни в Правото от БФС като нищо ще се изложат я при отговора на жалбата я в нещо друго от процеса пред съда в Лозана.....
-
petko.h.markov
- Контакти:
Да го обесим ама няма въже което да го издържи!
Лошо свири съдията, но да се твърди, че е помогнал на единия отбор и ощетил другия е несъстоятелно. Затвори си очите за неща и в двете посоки. Дори тези дузпи, дето твърдите, че са 100% не са никак ясни, че са такива. Първата няма едно читаво видео за да видим развитието на цялата ситуация, а втората си остава спорна. За мен и без повторение беше фрапантно, че не даде втория жълт на Анисе през първото полувреме и жълт на Барт през второто, че ритна топката в лицето на паднал играч. Тези неща се видяха кристално ясно.
Но ми е странно как в заглавие се нарича един съдия "престъпник". Според мен това претиворечи на правилата на форума.
Но ми е странно как в заглавие се нарича един съдия "престъпник". Според мен това претиворечи на правилата на форума.
[center]
[/center]
[/center]Re: Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?
tsonpen написа:Лошо свири съдията, но да се твърди, че е помогнал на единия отбор и ощетил другия е несъстоятелно. Затвори си очите за неща и в двете посоки. Дори тези дузпи, дето твърдите, че са 100% не са никак ясни, че са такива. Първата няма едно читаво видео за да видим развитието на цялата ситуация, а втората си остава спорна. За мен и без повторение беше фрапантно, че не даде втория жълт на Анисе през първото полувреме и жълт на Барт през второто, че ритна топката в лицето на паднал играч. Тези неща се видяха кристално ясно.
За удар с топка при спряна игра не се дава жълт картон-той трябваше да се даде за нарушението преди това
tsonpen написа:Лошо свири съдията, но да се твърди, че е помогнал на единия отбор и ощетил другия е несъстоятелно. Затвори си очите за неща и в двете посоки. Дори тези дузпи, дето твърдите, че са 100% не са никак ясни, че са такива. Първата няма едно читаво видео за да видим развитието на цялата ситуация, а втората си остава спорна. За мен и без повторение беше фрапантно, че не даде втория жълт на Анисе през първото полувреме и жълт на Барт през второто, че ритна топката в лицето на паднал играч. Тези неща се видяха кристално ясно.
Като цяло си прав, само че втората ситуация за мен е чиста дузпа. Иначе всичко останало е абсолютно вярно.
Само Левски!
Я ми коментирайте днескашния съдия как беше ??? Май нещо е бил с червена свирка , Стойчо май не му се коментираше ?
Тоя съдия според вас престъпник ли е и няма ли да пуснете нова тема?
Тоя съдия според вас престъпник ли е и няма ли да пуснете нова тема?
Ей, смешен.. Беше ли на мача, че знаеш с каква свирка е бил? Айде само да не си говорим за свирки, защото точно от фен на някое Л е лицемерно.
Янис Зику написа:Ей, смешен.. Беше ли на мача, че знаеш с каква свирка е бил? Айде само да не си говорим за свирки, защото точно от фен на някое Л е лицемерно.
Ти ми кажи нямаше ли?