Литекс - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Литекс - Черно море

Мнениеот ShooterMan » 04 ное 2012 19:27

Не,но Зафето дори и помощник не е бил.Той е все още пълен аматьор,нито отбора подрежда като хората,нито ги е мотивирал...а за експериментите му да не говоря до какви резултати водят!Всички били в Гоцето са категорични,че той е виновен за загубата,а с Черноморец пак той се оака...Морски,той не е треньор и това е.Не се ли вземе треньор със сигурност ще изпаднем без никакъв майтап!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 ное 2012 19:48

Примермо Овчия можеше да мотивира отбор,да работи с отбор и да го реди правилно без никакви пари.На нас ни трябва ТРЕНЬОР спешно,не днес,не утре,а веднага.Прическата беше милион пъти повече треньор,мотивираше играчите поне до някаква степен.Не,това,което е днес никога не е било.Не може така,да назначиш треньор работил с деца само....е меко казано жалка работа и тотална безотговорност.Провала беше неминуем и разбира се гръмовен.Призовавам ръководството да си задействат единствената мозъчна клетка в мутренските глави и :
1.Да уволнят веднага Зафиров,а не както при Генов да чакат поредица разгроми,поредица слаби мачове и дълбоко затъване.
2.Да назначат ЧИТАВ треньор!ВЕДНАГА!Ако трябва да викат Арон Винтер ли там,с кой бяха преговаряли!
3.Да назначат ВЕДНАГА футболен човек за изпълнителен директор ако не искат отбора да изпадне.
4.Да си подадат НЕЗАБВАНО оставките и да не чакат някой да им ги приеме,а ВЕДНАГА да напускат канцелариите на Тича.Плюят Вуцов,че паднал с 8:1 в Пловдив,факт,ама тези ОЛИГОФРЕНИ колкото пъти паднаха с по 4-5 гола от кой ли не не знам....ВЪН ОТ ТИЧА!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 ное 2012 20:01

Цифрите и статистиките за безмилостни.
Победи единствено над 11-тия,13-тия и 15-тия в класирането!2 от тях - абсолютно случайни и с много късмет.2 на собствен терен.
Разгромни загуби от всички топ отбори - 0:4 от Левски,0:3 от Лудогорец,1:4 от Литекс
Получени 19 гола за 11 кръга,почти по 2 гола на мач
Вкарани само 10 гола
Невъзможност да се победи съперник от Зоните,едва се спасяваме от загуба.
Пълна игрова немощ както на свой,така и на чужд терен.Липса на КАКВОТО и да било желание за игра,не говорим за победа,а за желание просто да излезеш на терена и да играеш футбол.

Не се ли вземат спешни мерки съм категоричен,че от новия сезон ще сме член на втория ешелон или Б група.Миньр и Етър категорично изпадат,но другите 2?Ботев Вр показва качества,взе равен на Лудогорец,би Славия и Локо Пд,Берое са класа над нас,видяхме ги,че ни надиграха и просто случайно си ги бихме калитарски....Локо Сф са слаби,но дето се вика шопската солидарност ще ги спаси накрая....кой измежду нас,Берое,Ботев Вр и Локо Сф ще изпадне а?2-ма трябват.Не виждам в днешния си вид как ще оцелеем.Следващия кръг ЦСКА ще ни разгроми,а после и Локо Пд.....просто не ми се мисли,единствено ако излъжем Ботев Вр тука...но те както виждаме хич не са слаби напоследък и са във възход....

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 ное 2012 20:04

Винтер минтер,ако трябва да звънят на оня цайсатия дето беше в Левски-Николай Костов,ама не действат ли ВЕДНАГА потъваме във страшна сила към Б група.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 ное 2012 20:12

ShooterMan написа:Винтер минтер,ако трябва да звънят на оня цайсатия дето беше в Левски-Николай Костов,ама не действат ли ВЕДНАГА потъваме във страшна сила към Б група.

Споко, бе. Ти още ли се надяваш догодина да сме в А група? Където са минали трибуквието трева не е поникнала. Така ще е и с Черно море.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 ное 2012 20:29

Литекс разби Черно море с половин отбор резерви, Иса с първи хеттрик:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=308195

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 04 ное 2012 20:34

ShooterMan написа:В Гоцето теренът бил лош??? в Радомир си бяха сбъркали бутоните??? какво ще е оправданието сега,а Зафе???Зафето е симпатяга,но не никакъв треньор.Ето я и смяната му в 30 минута,Еденилсон излиза Дончо влиза,пак без крила,с 3 бека...изобщо не знае къде се намира.Пак казвам - симпатяга,ноооо не бъде ли отстранен тези разгорми ще се повтарят още дълго...

Абсолютно съм съгласен с всичко казано за А.Зафиров от теб!! Изказването му беше нещо от сорта,..: '' С това разполагаме в момента'',...Е?!! До колкото си спомням, ние сме един от малкото отбори със запазен състав. Същият този състав за малко не грабна евро квоти миналата година. По скоро опира до мотивация и нахъсване от страна на треньора! Не знам на каква база го избраха този треньор, но си мисля, че си търсят оправдание да се махнат от ''Тича'',...нямам друго обяснение!?! На 100-годишнината си, нямаме ни най-малко читава селекция, никакъв треньр, изгониха публиката от стадиона, продължаваме да живеем с лъжата ''Стадион Варна'', но най-лошото е, че няма никаква алтернатива за други собственици, просто тези са превзели областа и искат да управляват сами всичко което се движи и диша по техният начин ,... ама по-лошото е че не могат :( !!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 ное 2012 22:46

Трагичен резултат, твърде вероятно е и играта ни да е била такава.
Заоблачава се над Тича напоследък; като си помисля колко от нас очакваха приятни сюрпризи този сезон по случай годишнината, направо ми става мъчно... :cry:

shniur2004
Контакти:

Мнениеот shniur2004 » 04 ное 2012 23:30

Зафето ви е идеален.Сега се сещам,защо не вземете Йешич,той е идеален за Шутер ман,има да си говори за него една седмица

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 ное 2012 00:13

грешката му е, че е пуснал мартин дечев да играе като десен бек.... а тоя за нищо не става и за пореден път го доказва... без да съм гледал мача, само от описанието ми е ясно какво е станало.. първия и третия гол от зоната на дечев, пак е бил супер неориентиран и не е знаел какво прави на терена ...ако играе срещу цска пак падаме с разлика :!:
бихме локо сф с лекота, защото бяхме наредени както трябва - сашко си беше на мястото и всички останали също... за този мач просто трябваше капитанов да играе пред сашко, миро на върха и това да са ни промените от предния мач и имахме шанс за победата :evil:
тъпото е, че като резерва не ми пуска капитанов, а стамен ангелов... а стаменчо е като муха без глава и само тича напред назад безсмислено, без дори да докосне топката... понеже е пъргав създава илюзията, че раздвижва нещо... ама това нещо е само себе си и задника си, а на отбора пречи по-скоро :x
ако сашко си беше на мястото вместо дечев поне нямаше да се орезилим така и щяхме да сме стабилни отзад.... защо трябва дечев да играе, а не капитанов?! ако и двамата са слаби... не е ли по-добре защитата поне да е стабилна, защото оттам се гради напред?! така всеки ще си е на истинската позиция, писна ми с тия преквалификации на сашко ...и не е задължително лакомето божилов да играе :evil:
предния път толкова добре наредени бяхме, така добре играхме... сега всичко сбозено от-до с 2-3 промени в състава... стамен ангелов и мартин дечев трява да са първите дето да си заминат зимата и изобщо да не помирисват терен до тогава :!:
или пък да беше пуснал миро манолов отдясно да играе пак, а наско илиев - централен нападател... и това ми се вижда удачен вариант, обаче защо дечев играе и заради него на сашко трябва да се сменя позицията и оттам да губим целия десен фланг не ми е особено ясно?!?!?!?
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”