11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: 11 кръг ЦСКА София - Монтана |4.11|

Мнениеот grasiani » 04 ное 2012 18:52

Ще има ли декларация и подаване жалба за съдийството на Йорданов от страна на ЦСКА ,нещо чува ли се,нали е най некадърния съдия или изведнъж стана перфектният рефер, малко ме съмнява да е задобрял,е то така е като ти дават дузпи и всичко е ок, почва се с дежурните приказки така е видял съдията така е свирил или не коментирам съдийството,довчера усмърдяхме навсякъде колко порочен този съдия сега не го коментираме,като си казал а,кажи и б .

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 04 ное 2012 18:54

Стойчо защо не коментира рефера? Предполагам е доволен от него :|
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 04 ное 2012 19:30

L_Messi написа:
Гонг.бг написа:Стойчо Младенов отказа да коментира действията на съдията Николай Йорданов.

:mrgreen:

Е много ясно порИваха си и се започна помагането,първо неотсъдена дузпа за Монтана след това много спорна за тях,с измъчени победи над Монтана няма как да станете шампиони ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 ное 2012 19:33

Тъй като не съм гледал нито мача, нито репортаж от него, няма как да коментирам съдийството и конкретно дузпата.

За пореден път обаче съм изумен от Стойчо! Не знам какво точно си е мислил, като започна с Нюанджи напред и с трима централни халфа!!! Може би, че Монтана ще тръгнат да ни атакуват, а ние ще ги хващаме на контри. Айде стига, кви са тия глупости.
Пропиляно цяло първо полувреме до влизането на Тасио. Отново страх да бъде пробван Тенгариня в стартовия състав и незнайно защо Присо беше оставен до края на мача, а вместо това не беше потърсена алтернатива с преместване на Сержиньо отдясно и пускане на Скиорили отляво.
20 корнера и нито една опасност пред вратаря на Монтана? Какво тренираме ние през седмицата? Когато знаеш, че гостуващият отбор ще се затвори максимално добре статичните положения са първото нещо, върху което трябва да акцентираш. Абсурдно е да има такива високи играчи и да не ги използваш. Тасио, Крачунов и Грънчов трябваше да смачкат защитниците на Монтана при тези корнери.
Защо всичко се върти само и единствено около Платини и другите не поемат отговорност?
Изобщо, много въпроси без отговор... За пореден път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 04 ное 2012 19:48

rsk написа:Стойчо защо не коментира рефера? Предполагам е доволен от него :|

Гледа ли мача???
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 04 ное 2012 19:51

rsk написа:Стойчо защо не коментира рефера? Предполагам е доволен от него :|

Той си го коментира преди мача на база предишните му наряди за мачове на ЦСКА ,каза си го и след мача ,НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ НИКИТО ДА СВИРИ МАЧОВЕ НА ЦСКА !

Колко по ясно трябва да го коментира ,а ? Още никъде няма видео ама вие си лаете по дефолт.Ако пък случайно е сбъркал като не им е дал дузпа и е дал такава за нас ,това още повече доказва ,че на него не може да се разчита и е или пълен некадърник или поръчков .И в двата случая футбола ни няма нужда от него !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 04 ное 2012 20:04

Не съм го гледал. Аз не съм като вас и вашето ръководство, дето бълнува разни съдииски тесли срещу Локо, без да са гледали мача.
Всъщност кой е тоя Стойчо, че да казва кой да му свири или не?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 04 ное 2012 20:07

rsk написа:Не съм го гледал. Аз не съм като вас и вашето ръководство, дето бълнува разни съдииски тесли срещу Локо, без да са гледали мача.

След като е доказан некадърник или продажник ,то напълно нормално е Стойчо ,а и който и да е друг ,да не искат да му свири такъв човек !
Все пак нали всичко се прави за благото на футбола и зрителите ? И след като не си гледал мача как може да коментираш отсъжданията на съдията ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 ное 2012 20:15

rsk написа:Не съм го гледал. Аз не съм като вас и вашето ръководство, дето бълнува разни съдииски тесли срещу Локо, без да са гледали мача.

Стойчо има повече отличия, колкото целия ви отбор.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 ное 2012 20:19

Знае се, че сте баджанаци, само това знам за Стойчо.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”